REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Hai la mare! Un cârd de ţigănci jefuieşte turiştii în Gara Constanţa ziua în amiaza mare

Hai la mare! Un cârd de ţigănci jefuieşte turiştii în Gara Constanţa ziua în amiaza mare

Replica API 6 iunie 2015 | 00:03 1149

În absenţa unor sperietori de ciori puse de autorităţi

În absenţa unor sperietori de ciori puse de autorităţi

Cel puţin un turist a fost jefuit, vineri la amiază, în faţa Gării Constanţa, de către un grup de ţigănci. Victima, un tânăr de circa 20 de ani, încerca, dezorientat şi speriat, să se retragă printre autocarele parcate în faţa gării, urmărit îndeaproape de stolul de ţigănci, îmbrăcate în straiele tradiţionale ţipător colorate, care se apropiau cu rândul de el, să-l atingă, să-l îmbrâncească, să-l tragă de haine sau de buzunare, urlând în stilul care face această subspecie atât de respectată de fraierii ce le plătesc locuinţele şi ajutoarele sociale. În absenţa oricărui poliţist sau gardian public, deşi gara era plină de turişti care coborau din tren sau autocare, singurii care au huşuit, la propriu, cârdul de jefuitoare, au fost câţiva trecători localnici. Tânărul hăituit s-a apropiat instinctiv de cel mai apropiat salvator al său, spunându-i, speriat: „Mi-au furat toţi bani!”, la care bărbatul, în mod evident cunoscător al modului de lucru în haită al ţigăncilor, n-a putut decât să-l înveţe pentru viitor, în timp ce zburătăcea ultimele orătănii: „Păi, n-am ce să-ţi fac! Data viitoare, fereşte-te de ele!”.

Cocoloşiţi de ONG-urile care croncăne agresiv prin media asupra super-drepturilor minorităţilor, fără a face nimic, niciodată pentru a rezolva ceva, ţiganii au instituit deja o stare de fapt acceptată de românii resemnaţi: autorităţile nu sunt în stare să te apere de ei, trebuie să înveţi singur să te fereşti, să fugi de ei, cei mai egali ca tine, pentru că oricum a-i da-o, tot tu pierzi- ori te fură ei, ori te răstignesc ăia de Combaterea Discriminării dacă nu te laşi jefuit şi ripostezi. Ţigăncile din Gara Constanţa îşi folosesc, ca peste tot, de altfel, copiii sugari pe post de scut, conştiente că astfel nu pot fi lovite de oamenii care chiar mai au totuşi ceva simţământe umane în ei. Aceiaşi plozi ţinuţi ostatici de femelele cu fuste creţe sunt şi portofele, pentru că banii furaţi de la turişti sunt băgaţi în pelincile celor creaţi exclusiv pentru perpetuarea genei infracţionale a acestei subdiviziuni a speciei umane. Chiar dacă lucrurile au degenerat deja până la punctul în care a devenit practic imposibilă asimilarea acestor rebuturi, o abordare primitivă, dar eficientă, asemănătoare cu cea din agricultură, pentru combatarea dăunătorilor, ar putea duce măcar la mai puţini turişti jefuiţi în Gara Constanţa. Autorităţile locale, fie ele din partea primăriei sau ale poliţiei ori jandarmeriei, pot derula oricând operaţiunea, să-i zicem „sperietoarea de ciori”. În timp ce paraziţii de la ONG-urile sus menţionate vor sări în sus croncănind revoltaţi, oamenii legii s-ar putea amplasa în faţa gării, câte unul, zece, o sută, cât cred ei că trebuie să fie pentru a scăpa cu portofelele, armele şi uniformele pe ei la revenirea la bază, măcar la ora sosirii trenurilor şi autocarelor. Programul acestora poate fi admirat pe internet, în mersul trenurilor, la ghişee, pe biletele aruncate pe jos, astfel încât locul să fie înţesat nu numai de ţiganii pe care noi îi discriminăm, ci şi de legiuitorii care să ne determine, în timp, să nu mai facem acest lucru.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108