REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ÎN MAMAIA. Tinere păcălite de un fals regizor că vor juca într-un film de dragoste

ÎN MAMAIA. Tinere păcălite de un fals regizor că vor juca într-un film de dragoste

Replica API 23 iunie 2017 | 00:00 1116

Demascat de jurnalişti!

Demascat de jurnalişti!

Situaţie incredibilă la malul mării! Escrocii devin tot mai inventivi de la sezon la sezon, unul dintre ei mergând destul de departe cu înşelătoria. Ghinionul individului a fost însă fantastic: a fost demascat de doi jurnalişti, tinerele care urmau să fie înşelate în cadrul unui fals casting sunând pe loc la Poliţie!

Mai exact, un escroc recrutează copii, femei şi minore pentru un serial de dragoste care ar fi urmat să se difuzeze la Kanal D. Jurnaliştii postului l-au demascat în staţiunea Mamaia, în zona Cazino, chiar în timp ce aşa-zisul regizor încerca să păcălească nişte tinere de maniera: „veţi juca într-un film”, „după ce primim undă verde că ei sunt ok cu noi, abia apoi semnăm contractul... da, şi pe loc o sa primiţi câte 20 de mii de euro”, „contractul oficial îl vei primi direct de la resursele umane”. Între timp, la locul desfăşurării “regiei” au sosit şi cei doi jurnalişti, care s-au declarat a fi interesaţi să participe şi ei la casting, pe post de camerameni.

Falsul regizor a acceptat, a continuat să le explice fetelor că vor juca într-un film de dragoste, “Blestemul tatălui”. Nebunia a luat sfârşit când jurnaliştii s-au prezentat şi au cerut socoteală “regizorului” pentru afirmaţiile sale. A urmat o serie de bâlbe, tinerele s-au revoltat şi au început să explice că au fost contactate pe Facebook de falsul regizor, ba mai mult, au sunat la Poliţie! Escrocul a fost dus la sediu pentru audieri, iar până în prezent două dintre fetele abordate de individ au depus plângere împotriva lui. Conform Kanal D, individul şi-a angajat un avocat şi urmează să se prezinte din nou în faţa poliţiştilor.

A.C.

Mai multe detalii:

http://www.stirilekanald.ro/un-escroc-recruteaza-copii-femei-si-minore-pentru-un-serial-de-dragoste-care-ar-fi-urmat-sa-se-difuzeze-la-kanal-d-jurnalistii-postului-l-au-demascat-iar-reactia-lui-e-incredibila-17050153

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu conteaza de unde e baiatul ...important e ca a cazut victima ca si fetele alea...asta marca cacat...Astia de la Kanal D nu au ce face...mosre lume pe strada de foame...e plin de drogati pe strazi ...si ei ce draku ...! Rusine Kanal D.
0
0
Este o mascarada marca kanald
2
0
Se caurta pt casting , job bine platit 500E pe zi ! trebe doar sa faca niste poze .
2
1
in ziua de azi pana si nemernici de politicieni fie el si .... apeleaza la tot felul de idiotenii doar, doar face bani din piatra seaca : ATENTIE CETATENI !
1
0
Cred ca BULANGIUL asta este din Navodari.
6
5
Paris, Londra, Tokio, Marlboro... asta e in Australia
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102