REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

LA CONSTANŢA: Un individ din Brăila a vrut să vândă DROGURI unui agent sub acoperire

LA CONSTANŢA: Un individ din Brăila a vrut să vândă DROGURI unui agent sub acoperire

Replica API 19 mai 2017 | 16:38 420

FLAGRANT

FLAGRANT

Procurorii DIICOT au prins în flagrant un individ care voia să vândă ecstasy! El era de mai mult timp filat și astfel se face că a venit în Constanța, din Brăila pentru a vinde pilulele chiar unui agent sub acoperire. Acum a ajuns după gratii pentru 30 de zile.

În baza unor informații, oamenii legii din cadrul BCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au organizat un flagrant la malul mării. De fapt, individul în cauză, fiind vorba despre Gabi Nicolae Şchiaua, din Brăila, era filat de mai multă vreme, el fiind cunoscut ca traficant de droguri, inclusiv în Constanța. Astfel, a fost "ademenit" la malul mării, un agent sub acoperire dându-se drept client.

La data de 16 mai a fost prins în flagrant, în timp ce se pregătea să comercializeze ecstasy. A fost condus la audieri, reținut pentru 24 de ore și propus spre arestare. La data de 17 mai, magistrații Tribunalului Constanța au decis: " Admite propunerea formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa - ca fondată.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Şchiaua Gabi - Nicolae, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.05.2017 şi până la data de 16.06.2017, inclusiv. În baza art.230 Cod proc.pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. Măsura se comunică în conformitate cu dispoziţiile legale", potrivit minutei judecătorești. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puneti stirea adevarata mancamiti pl di voi si politia romana care sunt niste corupti
0
0
Pe toata raza municipiului Mangalia s gasesc Droguri de risc si de mare risc, da BCCO SI DIICOT probabil nu sunt interesati de ei ...mai ales Florin tiganu cu frasu si cu fisu , neposu varusu formeaza un adevarat grup organizat, au toate stilurile de Droguri si femei la treaba, clar sunt protejatii de asa zisi oamenii legi platitii din banii nostri! FELICITARII
0
0
Astuia nu i-au mai luat marfa sa o vanda mai departe in cluburi. I-au facut flagrant ?
1
0
pentru droguri sa urmam filipinele,si nu tabara lgbt,america,olanda,franta,sa-i impuste fara pierdere de timp,infractorul pe nasalie
1
0
Dragi traficanti invatati din greselile altora si fiti mai precauti ,adevarul ca nu toata lumea e facuta pentru asta ,and no fuking friends
1
0
pt droguri minim 20 de ani,sau daca se poate pe viata.
3
1
OPREA te oftici?
0
0
asta abe fratele meu este.
0
0
Vibne vara la Costinesti se vand drogurile pe plaja si la tarabele cu porumb ale fratilor Balan Virgil si Alexandru in fata la restaurant Bunicuta si Pitzzaria Albert.Oameni vechi in meserie dar au acoperire Politia Romana-i cu noi .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102