REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mare ATENŢIE! Ei sunt indivizii care FURĂ tot ce prind, la Constanţa! Unul vrea să devină... asistent medical!

Mare ATENŢIE! Ei sunt indivizii care FURĂ tot ce prind, la Constanţa! Unul vrea să devină... asistent medical!

Replica API 22 mai 2017 | 00:00 931

Mai multe dosare…

Mai multe dosare…

Nu este pentru prima oară când ajung în atenţia oamenilor legii. Au mai fost cercetaţi pentru furturi, iar în februarie chiar s-a pus problema renunţării urmăririi penale în unul dintre dosare. Însă magistraţii nu au fost de acord şi cercetările au continuat. În tre timp, indivizii au furat iar. Dintr-un magazin de această dată. Proprietarul a decis să anunţe lumea pentru a şti de cine să se ferească: de Ismail Levent, în vârstă de 19 ani şi Marian George Bucur, în vârstă de 26 ani.

Astfel, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracţiuni de furt, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa i-au identificat pe Ismail Levent, în vârstă de 19 ani şi Marian George Bucur, în vârstă de 26 ani, bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia, la data de 17.05.2017, ar fi sustras dintr-un magazin alimentar din Constanţa, 10 pachete cu ţigări. Mai exact, unul dintre ei i-a distras atenţia vînzătoarei, în acest timp celălalt încărcându-şi buzunarele. Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă. Însă, proprietara magazinului a decis să facă publice imagini cu feţele celor doi, precizând: „Aveţi grijă la aceşti indivizi! Vin în magazin şi întreabă dacă aveţi dvd'uri sau alte lucruri, se uită prin magazin... şi după aceea un tip înalt cam la 1,80 cu o aluniţă pe faţă mi-a furat 10 pachete de ţigări!! În km 5! Share, vă rog!! Update: indivizii se numesc Ismail Levent şi Bucur George Marian. Ambii au dosare penale!!!”. Şi culmea este că unul dintre ei, adică Ismail Levent, se dă mare iubitor de animale şi militează pentru bunăstarea lor, dar doar prin postarea de mesaje lacrimogene.

Totodată, acesta precizează pe pagina sa de Facebook că a absolvit Liceul I.N. Roman şi acum studiază pentru a deveni asistent medical. Doar că a cam apucat-o pe calea penală. Şi spunem asta pentru că mai este cercetat şi în alte dosare, în unele chiar alături de George Marian Bucur. Spre exemplu, în februarie anul curent, chiar s-a pus problema să se încheie urmărirea penală în unul dintre dosare.

Însă, magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis, pe 20.03.2017: „Respinge cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, privind confirmarea ordonanţei de renunţare la urmărire penală din data de 25.01.2017, emisă în dosarul nr. 6364/P/2015. În baza art. 318 alin. 15 lit. a C. proc. pen., desfiinţează soluţia de renunţare la urmărire penală şi dispune trimiterea cauzei la procuror pentru a pune în mişcare acţiunea penală şi a completa urmărirea penală. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”. Prin urmare, cercetările continuă în acel dosar. Şi cum nu ar fi fost suficient, ei şi-au continuat activitatea infracţională, furând din magazine alimentare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu cred ca o sa devina parlamentar sau senator si de ce nu chiar ministru
2
0
Pe astia nu ii baga la cusca decat pe cei nevinovati ii tine acolo
2
0
George bucur este HOT de mic copil,cleptoman.a locuit in comuna castelu .
3
0
Pai atunci, sa le luam gatul!!!
3
0
sa-I internam la PENSION -poarta alba !
3
0
Si dc sloboz nu i ati bagat la cusca pana acum ???
7
1
Daca tot trebuie sa avem grija de ei , dati poze cu ei ... nu are rost cenzura . Am observat acest lucru si in articolele cu copii disparuiti. Daca ii vedem nu ii recunoastem
18
0
...daca sunt nemernici si trebuie sa ne ferim de ei, dece le blurati fata...???!?!??
24
1
Daca legea este prea blanda pentru indivizi ca ei!
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108