REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O casă de amanet din zona CET, ţinta hoţilor! Ce s-a petrecut în timpul MARELUI JAF e de cascadorii râsului!

O casă de amanet din zona CET, ţinta hoţilor! Ce s-a petrecut în timpul MARELUI JAF e de cascadorii râsului!

Replica API 8 noiembrie 2016 | 00:00 842

Totul e înregistrat pe camerele de filmare: şi când a fost spartă uşa, şi când a căzut plafonul!

Totul e înregistrat pe camerele de filmare: şi când a fost spartă uşa, şi când a căzut plafonul!

Anchetă de proporţii în municipiul Constanţa după ce o casă de amanet a fost la un pas de a fi prădată de hoţi. Alarma nu a mai apucat să se declanşeze, din pricina unui scurtcircuit, însă o bucată de plafon s-a prăbuşit, ceea ce l-a speriat pe infractor, care şi-a luat tălpăşiţa.

Totul s-a petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 4 spre 5 noiembrie anul curent. Se pare că un individ a vrut să dea marea lovitură, punând ochii pe respectivul spaţiu comercial de la parterul blocului AV21, în care funcţionează o casă de amanet. Astfel, el a vrut să pătrundă în interior, dar nu şi-a putut duce la bun sfârşit planul. A doua zi de dimineaţă, angajatele au găsit o harababură de nedescris, în sensul că o bucată de plafon căzuse. Au sunat de urgenţă la 112, la faţa locului ajungând oamenii legii, care au şi început cercetările. În primă fază, toate indiciile duceau la faptul că persoane necunoscute ar fi încercat să pătrundă prin plafon, numai că, odată ce indiciile se strângeau, se schimba şi „scenariul”.

Astfel, cel mai probabil că suspectul a forţat uşa (sau a lovit-o cu putere), moment în care bucata de plafon s-a desprins şi a căzut, făcând un zgomot ce l-a speriat pe infractor. De precizat este că în timp ce bucata de plafon fals s-a desprins, au fost presate şi cablurile, ajungându-se la un scurtcircuit, acesta fiind motivul din pricina căruia nu s-a declanşat alama. Din fericire, a existat un zgomot ce a pus hoţul pe fugă. Acum urmează a fi analizate cu atenţie imaginile surprinse de camerele de supraveghere, acolo unde se vede că este vorba de o singură persoană care se afla la uşa casei de amanet. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a desfăşurat nefericitul eveniment şi în vederea identificării, depistării şi tragerii la răspundere a suspectului. Fapta se încadrează la tentativă de furt întrucât, potrivit primelor rezultate ale cercetărilor, nu lipsesc bunuri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614