REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Pavelescu a vrut să se ia de Chesoi şi s-a dat singur în judecată: Ştiam că e avocat, dar parcă e electrician

Pavelescu a vrut să se ia de Chesoi şi s-a dat singur în judecată: Ştiam că e avocat, dar parcă e electrician

Replica API 9 mai 2015 | 22:47 345

Ca la nebuni

Ca la nebuni

Aurelian Pavelescu, sursa foto: paginadepolitica.ro

Nebunia „ţărănistă” atinge, prin Aurelian Pavelescu, noi culmi. De data aceasta, năzbâtia pare să le întreacă pe toate. Pavelescu, autoproclamat preşedinte al PNŢCD, are o problemă cu PNŢCD „ăilalţi”, conduşi de preşedintele interimar, constănţeanul Tudorel Chesoi. „Ăilalţii” şi-au propus un Congres naţional, în care să termine odată pentru totdeauna cu povestea Pavelescu, numai că stimabilul de la Bucureşti a reuşit să se facă din nou de râs. Ca un adevărat serviciu secret de desene animate, activul de partid l-a pus în gardă pe Pavelescu în privinţa Congresului PNŢCD, care va avea loc pe 16 mai a.c. Astfel Pavelescu a apelat la Autoritatea Electorală Permanentă, căreia i-a solicitat să se adreseze (AEP, deci nu Pavelescu) DNA! Excluşi reciproc din partid, Pavelescu şi Chesoi sunt iar faţă în faţă, primul reuşind din nou să etaleze în spaţiul public monumentul amuzamentului „ţărănist”.

„Ştiam că e avocat, parcă ar fi electrician”

Avocatul „taberei” Chesoi, Radu Arsene, a lămurit lucrurile pentru Replica de Constanţa, punctând faptul că Pavelescu, nefiind la curent cu detaliile formaţiunii adverse, a încercat o iniţiativă, însă a reuşit să se cheme singur în judecată!

„Domnul Pavelescu încearcă să afle ce s-a întâmplat la Comitetul Naţional, făcând o acţiune în instanţă prin care a cerut să se anuleze toate lucrările CNC din 28 martie a.c., unde s-a convocat Congresul din 16 mai şi, totodată, a mai cerut să se anuleze un act, un înscris, trimis prin mail tuturor convocaţilor, adică convocatorul. Procedura nu este asta. Ce-a făcut el e pe lângă lege, nu are nici un temei legal, numai că neştiind ce s-a întâmplat exact la acest CNC a găsit o formulă de-asta… eu mă mir, ştiam că dumnealui este avocat. Dar, din ce-a scris acolo, dovedeşte că ar fi electrician sau altceva, oricum n-are nici o legătură cu profesia şi el, PNŢCD, prin Pavelescu, s-a chemat tot pe el în judecată, dar prin domnul Chesoi, ca să se anuleze lucrările. Adică, numai din chestia asta e distracţia pământului, că nu există… tu, instituţie, te chemi pe tine în judecată? Vorbim de aceeaşi instituţie şi ceri să se constate nulitatea unor lucrări, fără să ştii despre ce este vorba!”, ne-a spus Arsene.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369