REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Prefectul strică „ploile” primarului Viorel Ionescu: i-a transmis că trebuie să revoce coafeza pusă manager la Spitalul Hârşova!

Prefectul strică „ploile” primarului Viorel Ionescu: i-a transmis că trebuie să revoce coafeza pusă manager la Spitalul Hârşova!

Replica API 22 octombrie 2016 | 22:04 1000

Un nou conflict stă să înceapă la Hârșova! Adrian Nicolaescu, prefectul județului Constanța, i-a cerut primarului Viorel Ionescu să o revoce din funcție pe Alina Elena Chivu, tânăra coafeză numită în funcția de manager a Spitalului. În caz contrar, se va ajunge în instanță!

Surpriză la Hârșova! Alina Elena Chivu, tânăra coafeză numită de primarul Viorel Ionescu în funcția de manager a Spitalului ar putea fi revocată! Cel puțin, așa intenționează Adrian Nicolaescu, prefectului județului Constanța. "Primarul orașului a dat o dispoziție prin care a numit manager la Spitalul Hârșova. Noi am verificat acea dispoziție și am constatat că sunt niște lucruri în neregulă. I-am înapoiat-o și i-am solicitat să-și revoce dispoziția. Noi nu am revocat nimic, ci doar i-am solicitat să-și reanalizeze dispoziția, așa cum prevedere legea. Acum primarul a primit de la noi notificarea și are obligația să reanalizeze dispoziția. Dacă nu o revocă, pasul următor este să mergem în instanță și să solicităm anularea. Instanța va hotărî până la urmă. Am arătat motivele de ilegalitate, în principal legat de condițiile pe care trebuie să le îndeplinească managerul ca să ocupe funcția respectivă", a precizat prefectul. Amintim că întreaga circotecă a început în luna septembrie când viceprimarul nedorit de primar, Ionel Dia, continua să îl atace pe Viorel Ionescu. Dia, din postura de viceprimar care nu a primit nici o atribuţie de la primar, a transmis o scrisoare deschisă, adresată hârşovenilor, prin care îi informează că Spitalul Orăşenesc are un nou manager: pe Alina Elena Chivu, „hairstylist”. „Motivul numirii: soţul acesteia este un apropiat al domnului primar Ionescu (…)”, acuză Dia, care continua spunând că este îndoielnică şi organizarea concursului pentru administrarea creşei din localitate. În replică, primarul Ionescu a declarat că managerul spitalului are studii corespunzătoare funcţiei, iar pasiunea de hairstylist nu are legătură cu numirea în cauză.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimati Hirsoveni la ti vazut pe Porcul de Ionescu cumva la festivitati de 1Iunie sau la Comemorarea statui Eroului Necunoscut eu nu tin sa va amintesc ca abuziv a majorat impozitlele si taxele ba mai mult si a permis sa scoata copii de la cursuri ca sa se duca sa vizioneze meciul de fotbal in cre juca cahiar progenitura sa adica fisu cum va inchipuiti dumneavoastra ca maine poimaine va scoate copii de la curs pentru propaganda electorala a mai facut asta si in 2021 eu zicsai dam acestui gunoi de om nu primar dreptul de veto adica sa se duca unde i este locul asa om nea facut de rasul lumii
0
0
Va salut scumpii mei cetateni nu va retin dar vreau sa va rog un singur lucru va rog iesiti la vot pentru noi si pentru binele orasului care zi de zi se stinge amarnic condus de regi macar pentru copii nostri care nu primesc nimic traiasca Gurgu el respecta copii si ofera cadouri demn de respect nu Ionescu un Netrebnic bolnav de ura haideti sa schimbam ceva urgent.
0
0
Linistitiva ma are 2 ani ce credeti ca mai face da are timp in 2 ani sa ne distruga atita totnu va mai faceti zile negre acum suportati cin s-a vrut Referendum ati fost Lasi acum lasatil sa se sature sa faca orasul asta ceo vrea din el daca oamenii liu din partid nu sunt de accord cu el va dati seama e un semn de intrebare asta e l-ati vrut sa-l tineti sanatos Ciobanu infloreste Hirsova saraceste de ce oare ai sa observam .
0
0
Ionescu ati votat Ionescu aveti sa va spalati cu el pe cap ati auzit ce salarii le-a facut a conspectat bugetul cumva nu e pe banii prostiilor adica noi populatia fraieriilor adat 75000 euro pe o bascula cu 6000 de euro gasesti un cap tractor dar el ca si Chirita arunca banii nejustificati pe ferestra asa o sa indatoreze si asta orasul ani de-a rindul si osa platesca si nepotii nostri ca aveti ochii inchisi la vot sa mai grav nu va duceti ca va e greu asa meritam poate ne trezim la realitate cind va fi prea tirziu fratiilor nu dormiti beleaua e cit casa de mare S.O.S.
0
0
Buna ziua Domn Primar eu ca un consilier intelept iti sugerez sa iti pui demisia pentru ca se va intimpla inevitabilul o sa pleci cu catuse la maini si e pacat lasa pe altii intelepti sa isi duca mandatele mai departe nu stiu cata de experimentat esti dar catastrofa se vede cu ochiul liber succes si bafta.
0
1
ASA SA FACI SA TI AJUTE DUMNEZEU CUM AI REUSIT SI CU BEICA SI CUMATRU GHIAURU INTRA DEVAR AI PUS UN OM CARE MERITA SI EL UN POST FIIND HARSOVEAN SI BAIAT BUN NU TOTI RETARZII . BRAVO ESTE RINDUL TAU LA ANGAJARI DUPA ACEEA MAI VEDEM.
0
0
Nu vreti sa intelegeti ca nu va suport acum am sa dau afara pe Mercan pe Bulgaru Aurelia Jurubita Adriana Stratulat Florica si sa nu uitati ca mai am pe lista Durac Cheran Costel si Bloju Marius afra si cu ei vreau curatenie ati intels e orasul meu si fac ce vreau Eu nu ce vreti voi incompetentiilor asa ca sa vina ai mei cu mare drag sa-i sutin sa facem o echipa buna doar asa vom izbuti sa scapam de prosti si de bacteriiile negre ce ne-au impanzit orasul va distrug cum am avut grija si de altiii sa faca ce vreau eu Eu sunt Primar asa ca ciocu mic.
2
0
Buna ziua Dragi Hirsoveni noi va spunem sincer ca asta a fost o javra ordinara jos in port dar ne inchipuim si noi ce lepra e in primarie nu stie decat sa dea ordine nu stie de bun simt nu a invatat elevul asta arogant el cu Drumea decat sa poarte nasul pe sus dar pe barba lor o fac asa ca sanctionatii nu-i lasati ca ne distrug orasul
2
0
Ma ati vrut referendum pai aideti mai fratiilor sa scapam de ligioana asta spurcata ca nu e bun de nimic bolnavul asta handicapat la creier ieri am aflat cu stupoare ca fabian nu mai e le-a stat in gat grijania masii de retardat asa osa faca cu toti angajatii nemernicul asta ce ai de gand ma bolnavule ca imi vine sa -ti crap capul in biroul ala sa te duci dracu la balaceanca ti sa urcat nebunia la tiuga ma retardatule se rasuceste taicatu in pamant saracu de ceea ce faci tu ma neghiobule cine dracu te indruma ma prostule asa vrei sa te iubeasca lumea te inseli amrnic mai tica puta verde offfff
0
0
Salut fratiilor ai sa va spuna tata ce o sa fie toalete in centru sa ne cacam poate face spital pentru caini ca noi suntem viermi si bacteriii asa spune Domn Primar Ionescu sa ne pupe in cur o sa devenim slugiiile cainiilor maidanezi si a hienelor angajate de el si sa vedeti salarii ce le da 3000 sii 4000 roni asta spun enoriasiii prea sfintitului Primar iar noi o luam in frezaaa asa ca sa fim multumiti ca l-ati votat cu picioarele nu cu capul si surprizele apar pe bara rulanta cica face curatenie da face in primarie distruge oameni sa vazut performanta acestui neghiob necopt la minte Bravooo
0
0
Vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referndum vrem referendum vrem referendum vrem referndum vrem referndum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referndum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referendum vrem referndum uooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
0
0
Buna ziua ce stie sa faca prostul de Ionescu decat sa terorizeze oamenii si sa-i dea afara cum isi batea joc de noi la Capitanie acum am auzit ca la dat pe Fabian State afara rusine sa-ti fie Lighioana Spurcata ca tu nu ai Dumnezeu cum ti-ai batut joc de toata lumea Retardatule pleaca cat mai poti si iesiti ma fraieriilor in strada ca asta ne distruge asa faceai cu noi la Capitanie las ca vii tu inapoi te punem noi sa speli cu limba ba Barjele handicapatule ca de nimic nu esti bun pausa mapet a lui Stancu si betivului de Drumea ca nu va mai treziti dracu sa va ia odata faceai legi cu noi uuuu
0
0
Draga Donule Primar ati uitat cate abuzuri ati facut cu hirsoveni si cu angajatii nu uitati ca a aveti pe constiint un om mort si unul degerat l-ati taiat curentul dar cu casa ce faceti ca asa doreati sa demolati casele altora va dat Prefectul un ultimatum ce aveti de gand noi nu suntem prosti tai dragutul de tine mare infractor asa ca te rugam sa parasesti postul de primar nu esti in stare decat sa faci rau altora stim ca esti ateu dar te rugam da-ti demisia e cel mai frumos lucru care-l poti face pentru Hirsova te pupam cetatenii orasului Hirsova nu al tau.
1
1
Ba ionescule spune-le la oameni ca au murit 2 oameni din cauza ta ai samantat ura intre rase mai nou am facut public furtul cu ong-ul femeii care i-ai furat banii copilului bolnav ai adus un hot de director la spital ce vrei sa mai insir ai demontat o ambulanta prietene drag esti bolnav ma copile dute si lasane frate ca pe ce pui mana strici dute si te interneaza te rog faci mult rau oameniilor pe cei din primarie i-ai terorizat de i-a luat dracu dar nu scapi asa usor ai grija ca ai cacat la cur si morcovu e foarte mare si mai dal dracu pe betivul ala de Drumea .
1
0
Ionescule sa te duci laanee in pula noastra noi hirsoveni ne-am saturat de minciunile tale ba handicapatule i-ai disperat si pe cei din port sa sugi pula handicapatule dute dracu sa pleci cu mata cu tot. te respect iti dau muie sa pleci.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920