REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

PSD pierde un primar de oraş la Constanţa! Scupra merge la PNL

PSD pierde un primar de oraş la Constanţa! Scupra merge la PNL

Replica API 8 ianuarie 2016 | 16:05 696

Surprize la inaugurarea sediului PNL de la Ovidiu

Surprize la inaugurarea sediului PNL de la Ovidiu

Inevitabilul s-a produs! Ce anunţa „Replica” de anul trecut, şi anume că primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, nu mai este interesat de PSD, urmând să candideze din partea PNL la alegerile din 2016, se produce! Informaţia a fost lansată odată cu inaugurarea noului sediu PNL Ovidiu.

De altfel, la inaugurea sediului au fost prezenţi preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, consilieri locali. Dragomir a anunţat cu ocazia conferinţei de presă ocazionată de inaugurarea sediului că PNL îl sprijină la Ovidiu pe actualul primar, ales în 2012 din partea PSD.

La rândul său, Scupra a confirmat că acceptă această susţinere şi că va fi candidatul PNL: „De mâine ne punem la aceeaşi masă, stabilim strategia de campanie, echipa. Vrem să obţinem în alegeri majoritatea simplă în consiliu local”. De precizat că preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere referitor la plecarea unui primar social-democrat către PNL.

Scupra: PNL a fost şi rămâne cel mai mare partid

Revenind la inaugurarea sediului PNL Ovidiu, ceremonia a debutat cu oficierea slujbei de sfinţire a noului sediu PNL de către 5 din preoţii care slujesc în oraşul Ovidiu. Deschiderea evenimentului a fost făcută de Robert Boroianu, preşedintele Organizaţiei Municipală a PNL Constanţa: „Azi, în zi de sărbătoare, inaugurăm sediul de la Ovdiu. Sper ca alegerea zilei de Sfântul Ion să fie una norocoasă, să ne poarte noroc, având în vedere că 2016 este un an important, un an în care urmează două bătălii electorale: una în ceea ce priveşte alegerile locale, şi una în ceea ce priveşte alegerile parlamentare”.

„2016 va fi anul PNL şi vă promit că mă ţin de cuvânt până la capăt. George Scupra va candida la alegeri din partea PNL şi nici nu se pune în discuţie câştigarea Primăriei pentru că avem o echipă performantă la Ovidiu”, a spus George Dragomir. Scupra a ţinut să amintească în această zi de sărbătoare pe regretatul Ion Podaru: „A fost un primar pe care cu toţii l-am iubit, am ţinut la el şi care a pus amprenta în dezvoltarea localităţii”.

„Avem o echipă puternică care va funcţiona din ce în ce mai bine. Se unesc astfel 3 echipe puternice şi pot aduce şi eu aportul împreună cu echipa mea care am câştigat. PNL a fost şi rămâne cel mai mare partid. Împreună putem face cea mai puternică echipă şi putem obţine scorul maxim posibil. Votanţii ne apreciază şi în continuare putem face lucruri frumoase. Eu am fost un primar care a fost alături de oameni şi nu s-a uitat la culoarea lor politică. Am fost primarul tuturor”.

Geanina DRĂGOI, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369