REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Reglare de conturi între ţigani: un şofer a intrat cu maşina în gard, după ce a fost atacat cu bolovani

Reglare de conturi între ţigani: un şofer a intrat cu maşina în gard, după ce a fost atacat cu bolovani

Replica API 3 februarie 2016 | 08:52 375

Balamuc pe străzile din Năvodari!

Balamuc pe străzile din Năvodari!

Un scandal de proporţii a izbucnit, marţi seara, pe strada Mesteacănului din Năvodari, fiind vorba de o reglare de conturi. Osman Asan se afla în trafic, moment în care s-a trezit cu un bolovan, aruncat în maşină. Însă nu el se afla la volan, ci în dreapta șoferului. Vinovatul se face vărul său, Mamut Asan, spune avocatul victimei. Cel din urmă a pierdut controlul volanului, l-a acroşat uşor pe Mamut Asan, după care a intrat cu maşina într-un gard. La faţa locului s-au deplasat oamenii legii, dar şi rudele agresorului, iscându-se un adevărat scandal.

Între cei doi este un conflict mai vechi, care datează din 2014. Atunci, indivizii s-au luat la bătaie, în urma unei şicanări în trafic, lăsându-se cu înjunghieri. Osman Asan, victima, a ajuns la spital. Mamut Asan, zis „Garaj”, a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe şoferul Daciei, Osman Asan, zis „Noni”, în zona inghinală. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au declanşat o anchetă sub supravegherea unui procuror. Dosarul a fost trimis în instanţă, iar agresorul pus sub control judiciar.

Marţi, magistraţii au amânat pronunţarea. Supărat că ar putea ajunge după gratii, Mamut Asan l-a urmărit, marţi, 2 februarie, pe vărul său. Complice i-a fost Cadâr Asan. Cei doi au început să arunce cu bolovani în Osman Asan, aflat în scaunul din dreapta al șoferului. Acesta din urmă, aflându-se în trafic, a pierdut controlul autoturismului, l-a lovit uşor pe unul din agresori, respectiv Mamut Asan, după care a ajuns cu maşina într-un gard. De aici, la scandal, a mai fost un singur pas. Atât victima, cât şi agresorii, au ajuns la poliţie. De precizat faptul că agresorul, aflându-se sub control judiciar, nu avea voie să se apropie de victimă, fapt pentru care avocata celei din urmă va depune o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Avocata victimei este revoltată şi spune că a fost dată afară din sediul poliţiei, pentru că avea telefonul asupra ei. „Stăm în faţa poliţiei, ne-a dat afară şi spun că am telefon. Telefonul era pe masă, la vedere. Mi-a spus să le dau telefonul ca să pot să intru. Mi-au dat şi clientul afară, în condiţiile în care e parte vătămată. La locul accidentului mi-e frică să mă duc, pentru că s-au strâns acolo rudele lui Mamut Asan. Astăzi (n.red. - marţi, 2 februarie) ar fi trebuit să se dea pronunţarea în dosarul deschis în urma scandalului din 2014.

S-a amânat pentru data de 9 februarie. Probabil a existat o tensiune şi l-a urmărit toată ziua în trafic pe clientul meu“, a declarat ieri seară, pentru „Replica”, avocata lui Osman Asan. Poliţiştii din Năvodari confirmă faptul că a existat un incident între cei doi veri. „O persoană aflată pe marginea trotuarului susţine că ar fi fost lovită de un microbuz. Sunt rude între noi. Se fac cercetări“, au declarat, pentru „Replica”, surse din cadrul Poliţiei Năvodari.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218