REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

S-a DESCOPERIT a cui este "ambulanța neagră", văzută și la Constanța!

S-a DESCOPERIT a cui este "ambulanța neagră", văzută și la Constanța!

Replica API 28 septembrie 2016 | 00:50 2118

Mitul s-a spulberat, iar oamenii pot răsufla ușurați! Vestita ambulanță neagră, despre care a vuit internetul că ar avea rolul de a transporta copiii răpiți înspre a li se fura organele, aparține, de fapt, Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator și Medicină Preventivă București.

"Ambulanța neagră" a devenit un real fenomen, poveștile horror fiind țesute cu repeziciune în jurul ei. Că are rolul de a transporta copiii răpiți pentru a li se fura organele, că a fost văzută chiar și în Constanța, că un copil a dispărut din Murfatlar etc, toate veneau una după cealaltă și se împleteau într-un buchet ce ducea la ambulanța neagră. Cotidianul Replica de Constanța a cerut un punct de vedere Poliției Române, care a spus foarte clar că "Acestea sunt mesaje false și nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată", dar unii oamenii, încrezători în teoria conspirației, au bănuit că totul se vrea ținut ascuns sub preș. Prin urmare, iată că un alt detaliu a ieșit la suprafață! Ambulanța neagră există, dar nu pentru a răpi copiii și a le fura organele! Aceasta aparține Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator și Medicină Preventivă București și este o autospecială ca toate celelate numai că este închisă la culoare. Contactați telefonic, reprezentanții Centrului au spus, pentru "Replica": "Da, așa este, avem în parcul auto o astfel de autospecială, neagră. A fost prezentată.". Precizăm că Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu şi Medicină Preventivă – Bucureşti este instituţia publică în domeniul sanitar, cu personalitate juridică, subordonată Academiei Române, cu sediul Bucureşti, strada Washington 8 – 10. Centrul asigură asistenţă în peste 28 de specialităţi medicale cu un colectiv de peste 150 de medici primari şi de specialitate şi cadre medicale superioare. Asigură asistenţă medicală primară, de specialitate, de urgenţă pentru categoriile de persoane aflate în sistemul de asigurări sociale de sănătate, asistenţă medicală şi protecţie sanitară pentru demnitarii români şi străini, activităţi de inspecţie sanitară şi sanitar-veterinară de stat. Și, bineînțeles, centrul are și serviciu de ambulanţă.

L.C.

Citește și: „Ambulanţa neagră” care RĂPEŞTE copii şi le fură organele a AJUNS LA CONSTANŢA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Frate Nici Chiar asa
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367