REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Un angajator din Constanța a intrat în vizorul "BĂIEȚAȘILOR" din Km 4- 5: "Toți fură!"

Un angajator din Constanța a intrat în vizorul "BĂIEȚAȘILOR" din Km 4- 5: "Toți fură!"

Replica API 10 iunie 2017 | 00:00 721

Schimb de replici

Schimb de replici

foto: servuspress.ro

Nici angajările nu mai sunt ce au fost. Acum, mai toate anunțurile se rostogolesc pe internet, inclusiv pe Facebook. Și, fiind rețea de socializare, se lasă cu comentarii ce exprimă părerea celor interesați sau din contră. Dar și angajatorii au libertatea de a spune mai multe. Și asta fac. Spre exemplu, Dan B. a spus că angajează lucrător comercial, dar nu vrea să audă de băieții din Km 4- 5. De ce? Pentru că fură, spune el. "Unul și-a luat mașină într-o singură vară"

"Magazin alimentar caută lucrător comercial marfă (băieţi), exclus Km4.5! De ce? Pentru că au fost din zona asta… Minim 18 ani, maxim 26ani, 8ore/zi, 6 zile, 1.500lei net - cine poate mai mult mai sunt şi alte variante: 12ore/zi, 6zile 2.000lei net - 12ore/zi de zi 2.500lei net - ce trebuie să faci? Umpli frigiderele cu produse, faci cafele, chestii gen... Nu îţi trebuie experienţă, detalii privat", este anunțul postat de Dan B..

Dar lumea nu a fost mulțumită și se pare că mai toți nu au citit mai departe de partea cu băieții din Km 4-5. Și de aici au început întrebările. Iar angajatorul nu s-a sfiit să răspundă: "Când 5 din 5 te fură chiar nu îţi mai arde să faci prietenie cu acea zonă... E riscant, metodele de furat se transmit între prietenii de cartier cât ai clipii, ba, dimpotrivă, au fost aduse îmbunătăţiri... aşa că, mai bine evit acea zonă... ". Și se pare că și cei care locuiesc în cartier s-au băgat în discuție, lăundând-i pe cei care locuiesc în acel cartier.

" Km4-5 forță!!! Bravo băieții care ați lucrat acolo", a spus Andreas M.. "Îl poţi saluta direct pe unul dintre ei. În două luni de zile şi-a luat decapotabilă... la sfârşitul verii, un văr cumsecade... l-a <împrumutat> cu ceva mii de euro. De ce nu l-o fi împrumutat înainte să muncească n-am înţeles niciodată. Hoţul neprins este negustor cinstit în România. Ajungi să îţi radă în nas cei care te-au furat, ba, mai au şi tupeul să te şi ameninţe cu bătaia", a completat Dan B..

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai daca sunt saracii, cine dracu ar sta in saracia aia de 4 5?E o ghena de cartier cu gunoaie in el panalele si drogati alde druga grigorenco vira pielea pulii abia asteapta garda sa ii ia sa ii dea exemplu si nu garda de la ei din cartier
1
1
Tot cartierul km4-5 stiu al de Tne and gasca aferenta au furat de au rupt de la Market Smart Mamaia... au fost paraditi acei patroni, asta pentru ca au facut greseala sa ii lase pe niste mucosi sa le verifice marfa fara a le da gestiune si, normal ca si au facut de cap... pe factura era una si in magazin intra un sfert din marfa, restul era vanduta la jumate de pret soferului. Cine a scris in Biblie, blestemat e omul care are incredere in oameni, om nebun nu a fost.... increderea se plateste scump
3
1
Mihai, toti baietii din oras in frunte cu tine si cu ma-ta sa vina sa ne suga de pula pe toti baietii din 4-5.
4
3
Daca ai scoti pe saracii aia din 4-5 in oras se pierd,pacat ca a devenit un cartier de parveniti,toti moldovenii si ciorile s-au cuibarit acolo,iar copii cu varste intre 16 si 20 de ani isi iau drept idoli toate gunoaiele din cartier pe care ei ai considera jmekeri,insa acei copii nu stiu ca acel cartier km4-5 numai reprezinta de mult absolut nimic,iar baietii din oras nu dau nici 2 bani pe km4-5 si pe asa zisi "jmekeri " din acea zona
7
1
De ce nu ai facut o sesizare la politia economica, pentru gestiune frauduloasa? Cred ca ascunzi ceva
6
2
o saracie de zona plina cu saracii de baietasi cu arfe da interlopi, toti nespalatii si toti muritori de foame .
7
4
P..mea gresit baietii de 4-5..n au nevoie de servici. .fortzaa
3
9
TU FURI MAI PUTIN ?JEGOSULE
4
9
Ce fel de patron,,,,cred ca e o jigodie..
2
14
Cam veche stirea !
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369