REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un poliţist local din Valu a prins un hoţ care punea „pe butuci” TIR-urile parcate! VIDEO

Un poliţist local din Valu a prins un hoţ care punea „pe butuci” TIR-urile parcate! VIDEO

Replica API 22 iunie 2017 | 00:06 898

În acţiune, în timpul liber!

În acţiune, în timpul liber!

Un poliţist local din Valu lui Traian a surprins, ieri, un hoţ care acţiona în zona Interioară I asupra unui TIR parcat. Iancu Fulina, aflat în timpul liber, se deplasa către domiciliu, când a zărit un individ care încărca în portbagajul unui BMW cabluri tăiate de la un TIR. Poliţistul local nu a stat prea mult pe gânduri şi a întors maşina, somându-l pe individul cu BMW să nu încerce să fugă. Ba mai mult, i-a solicitat respectivului să deschidă portbagajul maşinii, pentru a se convinge că în interior se află cablurile de la TIR. Totodată, Fulina Iancu a sunat la Poliţie.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Secţia 4 de Poliţie, care l-au condus pe suspect la audieri, stabilindu-se că este vorba despre Florin Dochia, în vârstă de 25 de ani, din satul Negreşti, comuna Cobadin. Prejudiciul, constând în cablu ABS pentru remorcă, cablu pentru aer, cablu pentru curent, cablu pentru frână etc., a fost recuperat şi predat părţii vătămate (proprietarul TIR-ului).

De precizat că poliţistul local Iancu Fulina nu este la prima intervenţie de acest gen! Chiar înainte de de deveni poliţist, acesta a ajutat la prinderea unui tâlhar, fiind felicitat personal de şeful IPJ Constanţa de la acea vreme, Valentin Burlacu. După ce a devenit poliţist local, acelaşi Iancu Fulina a ajutat la prinderea unui individ care agresase un poliţist din cadrul IPJ Constanţa.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA LE TAIATI DEGETELE CA LA ARABI DOAR ASA SE VOR POTOLI
7
0
De fapt de aici trebuie sa realizam, nu ca omul asta isi face treaba chiar daca e in timpul liber, ci faptul ca strazile sunt pline de asa ceva dar nu ii opreste nimeni !
18
4
nu mai felicitati ,,,pentru asta ia salariu.
1
25

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367