REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Vi-l mai amintiţi? În 2008, candida pentru PDL Constanţa la Senat. În 2016, vrea Primăria Sectorului 5 din partea PSD

Vi-l mai amintiţi? În 2008, candida pentru PDL Constanţa la Senat. În 2016, vrea Primăria Sectorului 5 din partea PSD

Replica API 25 martie 2016 | 23:38 493

Imagini din arhiva portocalie a deputatului milionar

Imagini din arhiva portocalie a deputatului milionar

Daniel Florea

Pesedistul desemnat să umple golurile electorale lăsate în Sectorul 5 de doi penali pur sânge, Marian Vanghelie şi Cristian Rizea, este un constănţean nepătat până acum de scandaluri de corupţie. Fostul judecător Daniel Florea, în prezent deputat de Călăraşi, a fost numit preşedintele PSD şi candidat din partea formaţiunii social-democrate la primăria Sectorului 5. Mutarea s-a făcut în grabă, după ce liderul local şi candidatul oficial Cristian Rizea, alt deputat PSD cu legături strânse în Constanţa, a fost reţinut de DNA pentru corupţie pentru că a cerut şi primit mită de 300.000 de euro.

Ulterior, Rizea, unul din mai rapace impostori din politica românească, a recunoscut toate acuzaţiile care i-au fost aduse, o ultimă tentativă disperată de a se asigura de o pedeapsă minimă cu închisoarea. Cel care trebuie să salveze acum „onoarea” PSD în Sectorul 5 este milionar în euro de pe urma serviciilor prestate de societatea sa de avocatură, în timp ce soţia este angajată la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

„Replica” arăta de acum câţiva ani că SCA Daniel Florea şi Asociaţii a reprezentat în câteva sute de procese, în mai multe oraşe din ţară, Euroins România Asigurare Reasigurare SA, Omniasig Vienna Insurance Group şi Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (alcătuită din toate companiile de asigurări din ţară care practică asigurarea RCA şi aflată în subordinea ASF). Interesant în acest context cum a încasat într-un singur an aproape 4 milioane de lei avocatul Florea de la instituţii din subordinea ASF, în condiţiile în care soţia ocupa funcţii de conducere în această instituţie.

Departe de noi însă ideea că Daniel Florea n-ar cunoaşte legea. Dimpotrivă, fiul unui fost general de Miliţie a fost judecător la rândul său, iar la un moment dat arbitra litigii în cadrul FRF, fiind cunoscut drept oficialul fotbalului românesc care l-a exonerat pe Gigi Becali de vină în dosarul “Valiza”, pentru care latifundiarul avea să fie condamnat ulterior la 3 ani de închisoare. Aventura lui Daniel Florea în Sectorul 5 reprezintă o nouă provocare politică pentru constănţeanul de 43 de ani, care are parte la fiecare ciclu electoral de o nouă experienţă.

Imagini din campania din 2008 a pedelistului Daniel Florea

Aşa a ajuns finuţul Florea să se plimbe primăvara aceasta printre blocurile vopsite ţigăneşte de fostul primar şi coleg de partid „care este” Marian Vanghelie în căutarea voturilor din Sectorul 5, după ce, în 2012, alerga de nebun prin ciulinii Călăraşului, ca să ajungă deputat PSD. Dragostea sinceră, ideologică şi dezinteresată a lui Daniel Florea pentru trandafirii PSD a înflorit peste amorul portocaliu onest, principial şi îndreptat numai şi numai spre nevoile oamenilor trăit, cu atâta patimă în Constanţa natală a anului 2008. Vă oferim aici o colecţie de imagini emoţionante cu PDL-istul Daniel Florea, candidatul la Senat, în mijlocul constănţenilor săi şi a celor mai importanţi lideri de partid. E un bun prilej şi pentru alegătorii din Sectorul 5 de a se edifice în privinţa fibrei morale a candidatului PDL, pardon PSD Daniel Florea.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218