REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

2 seri excepționale de Jazz, în fața teatrului Oleg Danovski

2 seri excepționale de Jazz, în fața teatrului Oleg Danovski

Replica API 23 august 2022 | 00:00 1264

Uniunea Elenă din România, Comunitatea Elenă Elpis Constanța împreună cu Uniunea Armenilor din Romania Sucursala Constanța, cu sprijinul Primăriei Constanța, vă invită în zilele de 26 și 27 august începând cu ora 19.00 la 2 seri excepționale de Jazz, în fața Teatrului Oleg Danovski.

În prima seară, vineri 26, din partea Uniunii Armenilor Sucursala Constanța va concerta Allegro Bând, o superbă trupă condusă de renumitul Romeo Ispas.

În cea de a doua seară, sâmbătă 27 August, la aceeași ora ca și în ziua precedentă, tot de la 19.00, Uniunea Elenă din România, Comunitatea Elenă Elpis Constanța are plăcerea să vă prezinte o trupă de excepție, binecunoscută în întreaga țară, Sebastian Burneci Quintet. Trompetistul Sebastian Burneci a avansat intenţia subsumării programului unei idei generoase: sentimetului etern uman al dragostei!

Pe acest considerent afectiv, apreciatul muzician, semnatar şi al majorităţii aranjamentelor pieselor din program, a selectat melodii de notorietate din lumea largă, spre a fi reînveşmântate, reinterpretate jazzistic.

Spre concretizarea în culoare şi în armonie de sunet a acestei nobile finalităţi estetice, Sebastian Burneci la trompetă, George Natsis la pian, Adrian Flautistu la contrabas, Iulian Nicolau la baterie și Dan Incrosnatu la percuţie, își vor racorda laolaltă înzestrările native, feelingul, ca şi experienţa profesională întru configurarea unui summum artistic viabil, convingător prin sinceritatea şi intensitatea trăirii.

Climatul general al acestei ore şi jumătate de muzică numită sugestiv „Love around the World” va fi predominant liric, îmbiind la nostalgie, la puritate a sinţămintelor, la intimitate în plan spiritual.

Subzistent totuşi, impulsul ritmic se va manifesta cu o binevenită discreţie, acordându-li-se prioritate culorilor timbrale pastelate, fluenţei melodice, atotcuprinsului armonic și ipostazelor expresivităţii.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272