REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

26 DE EDIȚII, 12 ANI, SUTE DE ARTIȘTI, ZECI DE MII DE PARTICIPANȚI

26 DE EDIȚII, 12 ANI, SUTE DE ARTIȘTI, ZECI DE MII DE PARTICIPANȚI

Replica API 10 august 2019 | 01:26 787

Festivalul lansat în primăvara anului 2007 a ajuns la cea de-a 26-a ediție. La jumătatea lunii august, exact în ziua a 15-a, se dă startul la distracție pe plaja din Mamaia Nord, Năvodari. Tinerii iau cu asalt stațiunea pentru a-și reîntâlni artiștii preferați într-un cadru prietenos în care muzica nu se oprește iar distracția continuă fie că e zi sau noapte.

Pentru că întreaga atmosferă din cadrul SUNWAVES se axează pe siguranță și buna dispoziție a participanților, festivalul este echipat cu puncte de prim-ajutor lângă fiecare scenă și o ambulantă complet echipată la cele mai înalte standarde europene. Paramedicii, asistenții medicali, salvamarii și personalul adiacent fac parte din echipa ce are grijă ca fiecare persoană să plece doar cu amintiri plăcute. Autoritătile locale sunt alături întotdeauna, iar echipajele de jandarmerie și poliție asigură bunul mers al lucurilor în jurul festivalului. Prioritar este ca absolut toți participanții, fie că sunt clienți, parteneri, colaboratori sau angajați, să aibă cele mai sigure condiții pentru a se bucura de ceea ce reprezintă festivalul în sine. De aceea organizatorii subliniază faptul că sunt împotriva consumului de substanțe ilegale, colaborând constant cu organele abilitate pentru combaterea traficului și consumului de droguri. Acest festival este despre muzică, libertate, prietenie și distracție, de aceea măsurile pentru a stopa orice manifestare de acest gen sunt imbunătătite constant.

SUNWAVES prioritizeaza întotdeauna bunăstarea participanților în cele 6 zile de festival. De la evoluția firească a evenimentului în sine, creșterea numărului de participanți a dus la sporirea măsurilor de sigurantă luate de organizatori. De asemenea aceștia insistă să colaboreze cu publicul în vederea unui bun mers al lucrurilor, punând accentul pe regulamentul de ordine interioară care interzice accesului cu substanțe interzise, arme de foc, obiecte ascuțite, artificii și pocnitori.

Organizatorii așteaptă în jur de 20000 de persoane pentru ediția de vară, corelând și ziua de joi, 15 august, liberă de la Stat, formând punte cu weekendul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce tot aduceti toti drogatii in Namolari?Militia nu face nimic pentru fluidizarea traficului, zilele astea nu poti ajunge acasa din cauza aglomeratiei de le sosele. Sa imi bag pula in voucherele voastre, abia astept 9 septembrie, sa inceapa scoala in pula mea si sa plece taranii acasa..
0
0
Ce se omite a se preciza in acest articol este faptul ca in zilele de festival organizatorii imprejmuiesc cu garduri plaja pe toata latimea ei si vreo 10-15 m in apa,astfel incat este aproape imposibil sa te plimbi pe plaja.Un abuz evident caci trebuie lasata o fasie de 5 m latime de plaja sa se poata trece.Nimeni nu face nimic.Cel putin anul trecut asa s-a intamplat si nici dupa sesizarea la faimosul 112 nu s-au reglementat lucrurile.Iar la Apele Romane degeaba faci plangere ca se duc in control dupa ce se termina festivalul
12
1
unde e festivalul berii de alta data? s a transformat in festivalele drogatilor si curvelor
10
1
si SW isi faca pula-n vpo
1
4
si sute de mii de drogati, userloci care vor salva romania
13
2
SA VA LUAM IN PWLA SUNWAVES , FESTIVAL DE DROGATI !!! NU STERGETI COMENTARIILE UMFLATELOR!!!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212