REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Accident rutier între un autoturism și o motocicletă, în parcarea de la Modern

Accident rutier între un autoturism și o motocicletă, în parcarea de la Modern

Victor ROTARU 6 mai 2024 | 00:00 2283

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină seara trecută, în Portul Turistic Tomis, lângă parcarea mare, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Accident rutier intre un autoturism si o motocicleta, in parcarea de la Modern

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier a implicat un autoturism și o motocicletă.

Accident rutier intre un autoturism si o motocicleta, in parcarea de la Modern

În urma accidentului a rezultat o victimă, un băiat în vârstă de 17 ani, conducătorul motocicletei, care a fost transportat la spital, fiind conștient și cooperant, acesta având traumatism la membrul inferior stâng și traumatism costal.

Accident rutier intre un autoturism si o motocicleta, in parcarea de la Modern

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

„La data de 3 mai a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în Portul Tomis din municipiul Constanța s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 19 ani, și o motocicletă condusă de un minor de 17 ani.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive,  rezultatele fiind negative. În urma accidentului rutier,  minorul a fost ușor rănit. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E de mirare că se întâmplă așa de rar,la viteza cu care se circulă în incinta parcării plajii Modern !
0
0
Toti DONATORYY DA ORGANE cu organele in SACOSHA adunarea la TATA LA TATA LA TATA LA TATA LA TATA!!! Am ZYS LA TATA LA TATA LA TATA?!!
0
1
dealerul meu a schimbat marfa recent din cauza asta sa produs cumplitul accident . data viitoare voi lua de la o sursa sigura .
0
1
Atat s-a putut Gogule ;)))
1
0
Un donator de organe mai puțin pe stradă. E mai multă liniște.
2
2
Multi frustrati comenteaza pe aici :). Va curg balele dupa motoarele noastre dar nu aveti c---e sa va suiti pe ele. Mai schimbati-o pe aia cu "donatorii" ca s-a invechit retardatilor.
5
6
De ce nu spuneti ca ala de la volan era drogat???
4
3
Reporterii sunt dobitoci rau.Pana nu ajunge in articol-ce spun reprezentantii p***i mele-nu este articol complet.Dobitoci ,incompetenti , analfabeti fara nici o vocatie pentru meserie.Copii de clasa a 5a sunt mai destepti ca astia.CE SPUN REPREZENTANTII p***i MELE.Ca sunteti p****i facuti gramada.
1
2
Avea viteza prea mare in portiunea aia!
2
1
Hateri sunteti ba javrelor de cititori.
2
3
Ăștia cu motociclete nu trebuie iertați , materie de organe
6
3
Băiatul de 17 ani avea permis? Știe cineva?
9
0
Ce aveți mă cu donatorii de organe? În contextul războiului din Ucraina este o cerere foarte mare de organe și mueciclistii sunt o sursă de organe inepuizabilă. Păcat că mueciclistii nu pot dona și creierul pentru simplul motiv că nu au așa ceva.
5
3
Chiar aveam nevoie de niste organe pentru mosi
5
2
2 copii handicapati
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468