REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

A DERAPAT de la viteză şi a intrat pe trotuar, unde a făcut PRAF o tonetă!

A DERAPAT de la viteză şi a intrat pe trotuar, unde a făcut PRAF o tonetă!

Replica API 20 decembrie 2019 | 02:03 353

Cascadorie pe străzile Constanţei, joi spre vineri, în jurul orei 01.45! Ceaţă, carosabil umed şi... viteză! Acestea au fost ingredientele care au condus un şofer fix într-o tonetă situată pe trotuar, în cartierul constănţean Inel 2!

Conform martorilor, şoferul unui Volskwagen care rula cu viteză a derapat în zona sensului giratoriu şi a pătruns pe trotuar, acolo unde a intrat într-o tonetă.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii, care vor stabili cu exactitate cum a avut loc evenimentul.

R.C.

foto: Facebook, Radare & Filtre; click pe imagini!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceleasi cotete luate de la gunoi din Germania.
2
0
Masina aia a fost, este si va fi Volkswagen Passat din anii 2000... !
5
0
A murit,? pacat de oamenii astia ,le ai lasat in urma numai pagube...
2
0
Cu pasaatul asta b5 erai rege.
2
1
Pai da ca dobitocii care au pus limitatoarele nu s-a gandit sa puna pe ambele sensuri ca sa nu mai depaseasca toti handicapatii, nu prea e normal dar la noi asa trebuie, ca prea multi smecheri de 2 lei le ocolesc.
7
1
Eheeeee ieri eram la o trecere de pietoni , de pe str. Capitan Dobrila - Tomis Nord . In fata trecerilor sunt montate , limitatoare de viteza . Veneau cu viteza si ocoleau acele limitatoare . Am asteptat ceva timp ..pana la urma unuia i s-a facut mila si mi-a facut semn cu mana , sa trec . Oricum orasu asta , in genere , nu are nici o treaba , cu civilizatia din UE si nici cu orasele din vestu Romaniei . Succes !!!!!
14
0
Ala este un cort. Ca sa-l darami, nu-ti trebuie viteza. Problema este ca orasul se sufoca de atatea rable fumegande. Toate au modificari la lumini, xenoane aftermarket, tobe sparte sau catalizatoare anulate. Daca politia ar vrea sa faca ceva, ar fi foarte simplu. Dar nu vrea! Cum au fost inmatriculate atatea rable? Cu ajutorul RAR-ului bineinteles. Acolo este buba mare. Toti taranii sunt motorizati si isi fac piata de la mall-urile din oras. Odata ajunsi la asfalt, nu mai vor acasa la noroi. Se fac badigarzi si femeile vanzatoare la buticuri. Asta este viitorul tarii....cocalari, drogati curve
16
0
au pus stapanire pe soselele orasului. Sunt grabiti au freza data cu apa si zahar sunt rupti in cur dar detin o tigaie la mana a saptea cu care polueaza Constanta. Niste camere de supraveghere si radare fixe si limitarea vitezei ar rezolva multe probleme.
19
1
Unde vedeti ma opel??? Ala e audi toata ziua.
7
9
E limitare de viteza la 30 pe ora. El cat avea? Din cauza asta sunt bune camerele de luat vederi montate de primarie
17
1
Sa-i ia permisu... nenorocit de om, o sa mai treaca ceva timp si iarasi o sa produca noi evenimente, omoara lume nevinovata
19
3
Taci ca esti prost de dai ingropi. Te duce putin capul, bai asta imbecilule? Daca avea viteza regulamentara nu se ajungea aici, daunele erau mult mai mici.
24
3
Ziar de rahat nu avea viteza imbecililor a incercat sa evite o alta masina care nu a acordat prioritate.
7
23

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272