REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A făcut SLALOM printre oamenii de pe plajă cu bolidul pentru a-și duce skijetul la mal. S-a lăsat cu AMENINȚĂRI

A făcut SLALOM printre oamenii de pe plajă cu bolidul pentru a-și duce skijetul la mal. S-a lăsat cu AMENINȚĂRI

Replica API 25 iulie 2017 | 08:17 414

Nervii turiștilor sunt puși la încercare de anumite persoane care încalcă legea cu nonșalanță, fără a se aștepta la repercursiuni. Așa se întâmplă de multe ori, după cum spun martorii, în zona Tabără Năvodari, unde un anumit domn își duce skijetul cu mașina în apă... făcând slalom printre oamenii de pe plajă.

Indignare printre turiștii și constănțenii aflați la plajă în zona Tabăra Năvodari, unde un bărbat merge cu nonșalanță cu bolidul printre cearceafuri pentru a-și duce skijetul la mal. Mai mult, potrivit martorilor, acestea le și aruncă câteva vorbe, spunându-le „cărați-vă de aici, nu este loc de plajă”. Mai mult, cei care merg de regulă la plajă au precizat că persoana respectivă vine aproape în fiecare zi cu mașina pe plajă. Mai mult, s-a lăsat cu amenințări! Persoana care a făcut publică fotografia cu mașina respectivului a fost sunată de către proprietarul skijetului și i-a promis că „nu o să mai stea mult prin Năvodari”. „Acest m-a amenințat că n-o să mai stau mult în Năvodari pentru că am postat poza asta pe pe Facebook”, a precizat într-un comentariu tânărul care s-a plâns de situație.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bolanda ai fi dumneata,dupa ce romulano makedonii au pus mana pe plaja,acuma se distreaza si cu aceste supozitoare pe care ni le introduc didect in rect,ar fi rima,dar de fapt ne strica odihna,eu ma rog ca Cel Frumos sa dea o furtuna dinspre mare care sa nimiceasca toate umbrelele,sezlongurile si skijeturile,amin
2
4
si pe unde ai vrea sa isi puna ski-jet-ul ? probabil daca observati in poza acolo sunt si barci ... si kaiak-uri probabil este o zona delimitata unde poti intra cu masina sa lasi ski-jetul si sa te retragi ... deci numai judecati atat sau oferiti voi solutii mai bune
5
6
Articol scris pe picior de o duduie care vrea sa se bage si ea in seama cu scrisul...Stiu bine zona si dupa cum se vede si in imagini, pentru cei care au ochi sa vada este autorizata pentru activitati de pescuit si agrement. Daca exista frustrati pentru care aceea este un... bolid si pentru care cei 5 turisti martori...pentru ca duduia scrie din povestiri !!! , aflati pe o plaja de 15000 m2 au fost deranjati atunci nu aveti decat sa-i luati tipului caii de la bicicleta..
3
8
numarul, e posibil sa fie un idiot pe care il stiu, scrieti nr aici ,poate e el!
4
1
Trimiteti poza la rutiera si il bubuie cu 20000
7
0
Asemenea jeguri umane trebuie batute pana cad late!!!! Daca cativa barbati aflati pe plaja ii puneau sacul in cap dobitocului si ii dadeau o batuta sora cu moartea sigur nu mai facea poola mare pe acolo!!!
7
3
Ati folosit atat de mult -si prost- termenul asta de bolid incat si-a pierdut semnificatia. Acum, orice nu e Dacia Logan e bolid, nu ?
18
1
Hai cu un dosar penal pentru baiatu!
21
0
..... Controleaza terasele din Tabara daca au bere rece si hamsie moca sau stau la panda dupa Pod , in curba, ce sa vada ei cocalarii care se plimba cu Jeepu pe plaja ! Sau poate l-au vazut dar o fi consilier local ?!?!....
11
0
Pentru ca l-ai amenintat pe bietul om, o sa te cautam noi. Cred ca o sa vrei sa te muti la Sibioara curand Jmekere.
15
0
Garcea &Co., urla ca vor salarii mai mari, dar nu sunt in stare sa amendeze un cocalar borat .
28
4
Trebuie amendati , jeguri umane, scursuri de canal, au facut 5 lei si au luat skijet si acum nu respecta nici o regula. Ars la buzunar soferul
25
1
pisi ce treaba are fotografia cu textul? iar foto ziarul de iasi?! ce kkt ? sa moara franta
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218