REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

A fost ales și Senatul Universității Ovidius! A ieșit tot gașca lui Iliescu...

A fost ales și Senatul Universității Ovidius! A ieșit tot gașca lui Iliescu...

Andreea Vlaicu 26 februarie 2024 | 00:00 6130

Potrivit calendarului privind desfășurarea alegerilor la nivelul Senatului Universității „Ovidius” din Constanța, în perioada 19-23 februarie a.c., au avut loc depunerea dosarelor de candidatură atât a cadrelor didactice, cât și a studenților, dar și alegerile propriu-zise pentru noul mandat care se va încheia peste 5 ani, în 2029. În mai bine de două treimi din cazuri, cadrele didactice nu se află la primul mandat, fiind realeși și pentru următorii ani. Vorbim despre aceeași din gașca rectorului Marcel Iliescu, precum Alexandru Bobe, Diane Vancea, Diana Țenea....

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu... Marcel Iliescu și Alexandru Bobe

Pe 23 februarie a.c. au fost postate listele validate de către Biroul Electoral Central al UOC privind alegerile pentru componența Senatului universitar, mandatul 2024-2029.

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu...

În funcție de numărul de locuri disponibile, au fost aleși, în general două, trei sau patru cadre didactice, excepție făcând Facultatea de Medicină unde au fost alese nouă cadre didactice. 

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu... Universitatea Ovidius

Preotul care spune că, dacă nu mergi la vot, nu ești creștin, a intrat în Senat

Așadar, la Facultatea de Arte au fost ocupate cele trei locuri de către Niculescu Radu cu 29 de voturi, Vitcu Daniela cu 28 de voturi și Ardelean Ioan cu 26 de voturi, fiind singurii candidați din partea cadrelor didactice, iar studenta Constantin Raluca-Alina a câștigat cu 55 de voturi.

Ca o paranteză, precizăm că Ardelean este Arhidiaconul lui ÎPS Teodosie, același care a intrat în atenția publică în 2018 cu un îndemn care a lăsat enoriașii cu gura căscată. ”Să meargă la vot și să pună ștampila pe ”DA”, în caz contrar ”nu mai e pe stil creștin ortodox”. Votul făcea referire la referendumul privind redefinirea familiei în Constituție.

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu... Ioan Ardelean

De la Facultatea de Matematică și Informatică, îi regăsim pe veșnicul Alexandru Bobe, ales cu 21 de voturi, Gabriela Maria Badea-20 de voturi, Florin Dragoș Sburlan-19 voturi și student Teodora Bianca Borodescu. A fost invalidată candidatura lui George Marian Ciucă.

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu... Alexandru Bobe

Dragoș Vintilă nu a mai prins loc în Senat

Facultatea de Construcții i-a căpătat pe Filip Cosmin și Țenea Doina Diana, cu 8 și respectiv 6 voturi, invalidați fiind Vintilă Dragoș Florian cu 5 voturi și Omer Ichinur cu 2 voturi. Singurul candidat din partea studenților a fost Nemțeanu Emilia Elena, care a obținut 34 de voturi.

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu... Diana Țenea

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu... Dragoș Vintilă

La Facultatea de Drept și Științe Administrative cele patru locuri au fost ocupate de Iftene Cristinel cu 25 de voturi, Gigore Gabriel Cornel cu 24 de voturi, Stoica-Constantin Adrian cu același număr de voturi și Trandafir Raluca Andreea cu 23 de voturi. La studenți și-a depus canditatura doar Diaconu-Holban Lavinia și a primit 15 voturi.

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu...

Tot patru locuri a scos la bătaie și Facultatea de Educație Fizică și Sport și au fost ocupate de Cazan Florin, Melenco Ionel, Popa Cristian și Teodor Dragoș-Florin, toți primind câte 20 de voturi. Studentul Vochiță Mihai Alberto a obținut 45 de voturi.

Facultatea de Farmacie i-a primit pe Roșca Cosmin Adrian cu 21 de voturi și pe Mireșan Horațiu, care a primit cu un vot mai puțin. Iordan Oana a primit 17 voturi.

La Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă s-au ocupat cele trei locuri de către Ilie Constantin, Melnic Lucia Violeta și Rădoiu Viorel Bogdan, obținând fiecare câte 19 voturi. Din partea studenților, Tătăruș Bianca Andreea a primit 87 de voturi.

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu...

În ceea ce privește Facultatea de Istorie și Științe Politice, au câștigat, la diferență de un punct față de celălalt, Ivănescu Mihaela-Ștefania și Citirigă Daniel-Valentin, care au obținut, în aceeași ordine, 13 și 12 voturi. Studentul Ranga Marius Alexandru a câștigat alegerile cu 25 de voturi și i-a eliminat din concurs pe Vasile Andreea Sabrina care primise 11 voturi și pe Silvestru Denisa Alexandra cu 10 voturi.

Cele patru posturi de la Facultatea de Litere au fost ocupate de Buzatu Alina și Vlad Monica, cu câte 37 de voturi și de Mitchievici Angelo Nicolea și Hornoiu Diana cu 35, respectiv 31 de voturi. La studenți, Mihai Alexandru Mălina a fost singurul canditat și a primit 14 voturi.

Cele mai multe locuri scoase, pentru a fi ocupate, au fost la Facultatea de Medicină, unde au câștigat Cambrea Simona Claudia cu 84 de voturi, Gheorghe Emma cu 80 de voturi, Tofolean Doina Ecaterina cu 78 de voturi, Tuță Liliana Ana cu 77 de voturi, Danțeș Elena cu 74 de voturi, Hanzu-Pazara Loredana cu 74 de voturi, Hangan Laurențiu Tony cu 72 de voturi și Chirilă Sergiu Ioachim cu 59 de voturi. Costa Daniel Ovidiu a fost invalidat deoarece a primit 52 de voturi. Din partea studenților au câștigat Amet Aylin, respectiv Tudor (Faida) Oana-Elena cu câte 36 de voturi și Mindirigiu Ștefan-Rareș cu 27 de voturi. La fel, studenta Iordache Andreea a fost eliminată pentru că a obținut 26 de voturi.

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu...

Facultatea de Psihologie și Științele Educației i-a căpătat pe Călin Mariana Floricica cu 14 voturi, Matei Silvia Raluca cu 13 voturi și Băiceanu Carmen-Mihaela cu 8 voturi. Din concurs au fost eliminați Căprioară Daniela Dumitre cu 7 voturi și Mitroi (Modoran) Mihaela cu 6 voturi. La studenți, Bunescu (Anghel) Iolanda Maria a primit 25 de voturi.

La Facultatea de Stomatologie, cele două locuri au fost ocupate de Caraiane Aureliana cu 16 voturi și Pușcașu Cristina Gabriela cu 12 voturi. Din partea studenților, Bittar Ali-Zeyd a primit 24 de voturi.

Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie i-a primit pe Popescu Viorica și Popovici Ionela, cu câte 21 de voturi și pe studentul Dobrilă Robert Iulian cu 12 voturi.

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole îi are pe Cracu George Marius cu 25 de voturi, Skolka Marius Cazimir cu 23 de voturi și pe Radu Marius Daniel și Sava Daciana Georgeat, amândoi cu 20 de voturi. Paraschiv Gabriela Mihaela și Sirodoev Igor au fost invalidați, având 11 și 9 voturi. Studentul Sălăvăstru Aura Oana a primit 8 voturi.

Diane Vancea și-a asigurat locul în Senat

Multe locuri au fost puse la dispoziție și la Facultatea de Științe Economice, mai exact 7. Acestea au fost ocupate de Duhnea Cristina, Pepi Mitică și Vancea Diane Paula Corina, cu câte 39 de voturi, Lazăr Cristina Mihaela cu 38 de voturi, Munteanu Irena cu 37 de voturi, Condrea Elena cu 33 de voturi și Botescu Ion cu 32 de voturi. Studenții Butan Ioana Alexandra și Florea Dragoș au câștigat cu 36 și 35 de voturi.

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu... Diana Vancea

În ceea ce privește Facultatea de Teologie, Dura Ioan, Petcu Cristian Vasile și Spanache Florin au obținut câte 31 de voturi, iar la studenți, Brătușcu Bogdan Ionuț a primit 97 de voturi.

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu... Calendar alegeri Senat

Cine a făcut parte din vechea formulă?!

Din mandatul 2020-2024, au făcut parte cadre didactice pe care le regăsim și în vechea formulă, însă observăm că unii nu au mai avut același noroc, precum Dragoș Vintilă, d ela Facultatea de Construcții, dar și alii.

Iată cum arăta vechea formulă: Facultatea de Arte Conf.univ.dr.habil. Vlad Monica, Conf.univ.dr. Buzatu Alina, Prof.univ.dr.habil. Mitchievici Angelo-Nicolae, Prof.univ.dr. Hornoiu Diana, Student Culea Bianca Florina.

Facultatea de Teologie: Conf.univ.dr. Vasile Adrian, Lect.univ.dr. Dura Ioan, Conf.univ.dr. Spanache Florin, Student Brătuşcu Bogdan Ionuţ

Facultatea de Istorie și Științe Politice; Lect.univ.dr. Ivănescu Mihaela-Ștefania, Lect.univ.dr. Citirigă Daniel-Valentin, Student Bogăceanu Cristiana

Facultatea de Drept și Științe Administrative: Lect.univ.dr. Grigore Gabriel-Cornel, Conf.univ.dr. Iftene Cristinel, Prof.univ.dr.habil. Stoica-Constantin Adrian, Prof.univ.dr. Mihai Gabriel-Marcel, Student Buzescu Ștefan Iulian

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole: Conf.univ.dr. Skolka Marius Cazimir, Conf.univ.dr. Sava Daciana Georgeta, Prof.univ.dr.ing. Simionescu Violeta-Maria, Prof.univ.dr.habil. Tofan Lucica, Student Voiculescu Andreea-Lavinia

Facultatea de Educație Fizică și Sport: Prof.univ.dr. Larion Alin Cornel, Lect.univ.dr. Cazan Florin, Prof.univ.dr. Melenco Ionel, Student Barău Adriana Oana

Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie: Prof.univ.dr.ing. Popovici Ionela, Student Cînepă Irina Maria

Facultatea de Matematică și Informatică: Lect.univ.dr. Badea Maria-Gabriela, Lect.univ.dr. Bobe Alexandru, Student Caraidar Eren-Arun

Facultatea de Științe Economice: Prof.univ.dr. Condrea Elena, Conf.univ.dr. Munteanu Irena, Prof.univ.dr. Lazăr Cristina-Mihaela, Prof.univ.dr.habil. Vancea Diane-Paula-Corina - Presedinte Senat, Prof.univ.dr. Mirea Marioara, Prof.univ.dr. Pepi Mitică, Prof.univ.dr. Botescu Ion, Student Ştefănică Cristina Petronela

Facultatea de Medicină: Conf.univ.dr. Gheorghe Emma, Conf.univ.dr. Popa Marius Florentin - Vicepresedinte Senat, Conf.univ.dr. Hangan Laurențiu-Tony, Prof.univ.dr.habil. Tuță Liliana-Ana, Prof.univ.dr. Costea Daniel-Ovidiu, Prof.univ.dr. Dumitru Irina-Magdalena, Student Boncu Simona Cosmina, Student Nica Geo Răzvan, Student Middelkamp Jona Melina

 

A fost ales si Senatul Universitatii Ovidius! A iesit tot gasca lui Iliescu... Marcel Iliescu

Facultatea de Medicină Dentară: Ș.l.dr. Pușcașu Cristina Gabriela, Prof.univ.dr.habil. Caraiane Aureliana, Student Lupaşcu Iulia

Facultatea de Farmacie: Prof.univ.dr.Mireșan Horațiu, Conf.univ.dr. Roșca Adrian-Cosmin, Lect.univ.dr. Margaritti Doina, Student Tănase Horia Ionuţ

Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă: Prof.univ.dr.ing.habil. Crăciun Eduard-Marius, Ș.l.dr.ing. Ilie Constantin, Lect.univ.dr.ing. Rădoiu Viorel Bogdan, Student Ibram Erman-Ylmaz

Facultatea de Construcții: Ș.l.dr.ing. Filip Cosmin, Ș.l.dr.ing. Vintilă Dragoș-Florian, Student Adam Andrada Elena

Facultea de Arte: Prof.univ.dr.habil. Ardelean Ioan, Prof.univ.dr. Radu Niculescu, Prof.univ.dr. Vitcu Daniela, Student Mateiciuc Constantin Octavian

Facultatea de Psihologie și Științele Educației: Prof.univ.dr. Enache Rodica Gabriela, Lect.univ.dr. Călin Mariana-Floricica, Conf.univ.dr. Matei Silvia-Raluca, Student Gavriz Elena Diana.

Reamintim că pe 29 februarie a.c, mediul academic își va alege președintele și vicepreședinții Senatului Universității „Ovidius”, iar pe 6 martie se va decide modalitatea prin care va fi ales rectorul, prin alegeri sau concurs, urmând ca în iunie să fie desfășurată numirea. Marcel Iliescu își joacă, în continuare, cărțile, face strategii și alianțe, în speranța că mai prinde încă un mandat. Rămâne de văzut dacă va mai câștiga!


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ăștia c*rând o sa.si predea lor...profesor la doctor , doctor la conferențiar, samd...niște rable comuniste sunt la UOC și niște plagiatori , niște lichele.
2
0
Oooo, ce față și ce ochi de " intelectual" are Bobita....
12
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!
1
12
binecuvantez acest senat de slugi si majordomi, sa ma serveasca cat mai bine. Afurisit sa fie Iepuras cu satra si pe ei sa-i calce talpa iadului. Asa sa ne ajute dumnezeu, domnului sa ne rugam. Iar pe mine mitropolit al tomisului sa ma unga. Daca nu ma vrea Daniel, macar sa ma unga Kiril. Domnului sa ne rugam. Marire Mie doamne, marire Mie.
11
2
Lasa ca e bine, fara astia nu ajungeam sa termin freo facultate, acum am licenta si ma doare la basca! Si nici n am prea trecut pe acolo!
14
1
Ce bine este de voi cei de la Ovidius ca puteti comenta articolul. La noi a ordonat sefu Panait sa scoata comentariile la articolele legate de UMC. Cică trebuie sa angajam o fata ziarista cu studii facute prin Africa ceva ruda cu cineva, ceva de genu. .
11
3
Tzucalarul lu Teodosie în senatul universitar? Asta e la toate slujbele lui Teodosie si umbla cu el prin toate coclaurile. Când isi face asta orele și de ce nu e la teologie? Popa a scuipat în biserica fruntea tuturor credinciosilor care nu au vrut sa mearga la referendum; el spune cine este creștin si cine nu, ca asa vrea el? Mars, ma!!Huooooooooooo!
11
2
Si Munteanu aia ce mai vrea frate, face meditații la greu vine la Senat sa se odihnească. Stai acasa madam.
8
2
Ce moaca de borfas are popa !
11
1
Si la noi la UMC a iesit bine. Numai este sefu Panait rector, da conduce tot el prin sagetiile lui Raicu si echipa ( Zagan, stan etc). La senat e foarte bine - parca suntem la o reuniune de familie Familia Zagan , Familia Raicu, Familia, Hantiuc impereuna cu finii lui panait , cumetrii si amanti si amante. Votul o sa fie cum vrea sefu Panait ca avem majoritate. Asteptam indicatii la pentru pozitia de DEcani unde o sa punem tot sagetile noastre foarte bine pregatite , ca prorectorii raman aceeasi progenituri. Totul este transparent si plin de moralitate. Sa fie intr un ceas bun.
9
2
pai si urechiatul ? vine direct rect..or?
6
5
Huooooooo ,p.anaramelor n.esimțite ce sunteți!
14
2
Binenteles ca acolo a aparut o increngatura de interese si relatii, uneori de inrubediri...Este in firea omului! Important este sa fie profesionalism! Dar cand incepe sa se manifeste coruptia, actul profesional scade! Sunt firme internationale unde se practica rotatia cadrelor sau chiar le este interzisa angajarea rudelor apropiate (ex. Sot si Sotie) in aceasi firma!
17
1
Cum a ajuns senatul asta, acum!! Senatorul melcilor, popa-referedum!!!! Ba, e secolul XXI!!!!
20
1
La St. economice aceiasi imcompetenti si fara initiativa de ani de zile sunteți în senatul ala si plini de bani. Sau credeți ca va dau pensii speciale, unii chiar aveti ce mai vreți??? Rușine!
20
1
trag nadejde ca vreunul din smekerii astia sa aiba un moment de remuscare si sa sifoneze tot-tot, toate spagile si toate golaniile facute de ei, sa vezi telenovela de succes atunci, suleiman magnificul e jucarie pe langa ce va fi.
20
1
HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!
20
2
Aliante, tovarasii, doar pentru interesul personal. Cei ce spera la ceva bun, la corectitudine, transparenta si un viitor in tara asta, renuntati la speranta. Aici au sanse de reusita doar pupincuristii, limbincuristii si cei cu cooaee! Atat! Nu e pentru oricine. E democratie, ce plm!
21
1
Jalnic, grețos și evident de scarboasa toată afacerea asta. Nu se mai satura de bani si de funcții toți ăștia, profesional vorbind, fiind niște mari nulități de care nu a auzit nici dracu'! Vai părinte, iarta-mi păcatul de a-ti da cu cuvintele tale false și pline de judecati de k*t, peste gura, când te afli intr-o societate democratica și intr-o universitate laica. Popi peste popi și aceeași turma de afaceri și înlănțuiri de interese, în timp ce invatamantul este doar o reclama cu produse demult expirate. LASATI ORICE SPERANTA, VOI CARE INTRATI ACOLO!!
23
1
Niște ageamii. Toti ăștia menționați nu dădeau nici cu matura pe strada într-o tara civilizata. Profesorii nimicului. Niște maimuțe care nu au trecut niciodată de la teorie la practica. Ba da, ma înșel, doar la șpagă și la incompetenta putem vorbi despre multa practica☺️
35
4
Felicitari invingatorilor! Ei sunt cei care vor conduce inca 10 ani minim. UOC cea mai serioasa unviversitate cu profesori excelenti!
5
38

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468