REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A fost aprobată obţinerea unui împrumut de până la 20 de milioane de euro de la BERD. Iată pentru ce vor fi folosiţi banii

A fost aprobată obţinerea unui împrumut de până la 20 de milioane de euro de la BERD. Iată pentru ce vor fi folosiţi banii

Replica API 30 septembrie 2017 | 00:00 278

Unul dintre proiectele aprobate, în unanimitate, vineri, 29 septembrie, în ședința de Consiliu Local, vizează încheierea unui pre-acord de finanțare dintre municipiul Constanța și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Potrivit documentației atașate proiectului, administrația municipiului Constanța intenționează să obțină finanțare de până la „20 milioane de euro sau echivalentul în lei, pentru achiziționarea și implementarea unui sistem de management al traficului, reabilitarea infrastructurii de transport urbane și a iluminatului public”.

Primul pas în relația cu BERD a fost făcut, o primă etapă fiind legată de transportul public de călători, după cum a subliniat primarul Decebal Făgădău, fiind un pas „de succes”.

„Pe 15 septembrie a avut loc licitația pentru autobuzele noi, au participat patru companii, în prezent comisia analizează ofertele și sper ca până la finele lunii octombrie să avem rezultatul licitației, până la finele anului să semnăm contractul și să plătim avansul”, a afirmat edilul, referitor la autobuzele cu care se va înnoi parcul auto al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța.

Potrivit proiectului adoptat de consilierii locali, vineri, municipiul Constanța intenționează să împrumute până la 20 de milioane de euro sau echivalentul în lei, cu o perioadă de grație de doi ani de la semnarea acordului și o perioadă de rambursare de până la zece ani, începând de la sfârșitul perioadei de grație. Rambursarea se va face în rate semestriale egale (trimestriale pentru un împrumut în lei).

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Putorile de romanes hotzi , pe aia nu ii vezi , huooo panarame
1
0
Ratele la acest credit cine le va plati? Consilierii locali sau fraierii platitori de impozite? Unii cheltuie si altii platesc ratele.
5
0
Cine naiba gestioneaza banii, achizitiile si programele astea? Prostu de Babu, javrele javrei de Stroe, mascaricii si profitorii psd-ului, curvele din cj si din primarie, Strutinski, neamurile lui Constantinescu, verii si coardele lui Mazare, idiotul de Stan Gabi, penalii Pilat si Babus, sleatca de makidoni de care colcaie primaria, fomistul de Ionescu Lucian Sorin...... Manca-var DNA-ul de lepre
11
1
Oricum asteptam degeaba ceva major in schimbarea circulatiei in C-ta. De ex: in anii 90 un studiu facut de japonezi mentiona un pasaj peste b-dul A.Vlaicu la intrarea in C-ta dinspre Ovidiu.Cei care circula la orele de varf vad cat de destepti si vizionari au fost japonezii. Alta problema :largirea strazii in dreptul academiei navale promisa de mascariciul mazare nu este realizata la 18 ani de la promisiune.
11
1
Ba fagadaule nu ai zis bre ca duduie bugetul???? S-a dus pe pula la Martin si ai si tu acolo cota parte. Ne bagati in datorii gauri negre ce sunteti!! Parca sunteti ca magnetii aia de fura din trenuri... se urca unu pe vagon arunca pe jos si apoi vine satra si aduna si urca in caruta feru. Mortii ma-tii cu tot consiliul tau de bagabonti inculti ii vezi mai mereu la Irish cum fac ei afaceri. Se intoarce roata vin ei mascatii va baga in dube va cacati pe voi la propriu vin si zile bune.. o sa cadeti.Sper sa merite asteptarea.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614