REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

A fost PRINS autorul JAFULUI din 23 August! Este FIUL unui CONSILIER LOCAL!

A fost PRINS autorul JAFULUI din 23 August! Este FIUL unui CONSILIER LOCAL!

Replica API 16 mai 2019 | 00:08 3377

A fost prins autorul jafului de la casa de pariuri din localitatea constănțeană 23 August! Este vorba, potrivit informațiilor noastre, despre Gabriel Ciupercă, în vârstă de 18 ani, fiul lui Gheorghe Ciupercă, consilier local în localitate. Și acesta a mai intrat, în trecut, în atenția opiniei publice, fiind arestat, în 2007, într-un dosar legat de trafic de arme, instrumentat la Galați.

sursa foto: sunjournal.com

Amintim că, în data de 24 aprilie 2019, în jurul orei 4.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție 23 August au fost sesizati cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale (profil jocuri de noroc) și, prin amenințare cu un cuțit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă. Mai exact, individul care a pătruns în incinta spațiului comercial avea o cască de motociclist pe cap. L-a amenințat cu acte de violență pe casier, l-a legat și a plecat cu încasările! Din cercetări s-a stabilit faptul că, înainte de a pătrunde în societatea comercială în cauză, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate. În cauză, polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și au început căutările. În urma anchetei, iată că autorul a fost prins. Acesta a fost audiat, reținut pentru 24 de ore și propus spre arestare.

Este vorba despre Gabi Ciupercă, fiul unui consilier local din 23 August, Gheorghe Ciupercă. Și acesta din urmă a mai intrat în atenția oamenilor legii, fiind anchetat, în 2007, într-un dosar de trafic de arme.

Au fost efectuate percheziții

La data de 15 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza localității 23 August si a municipiului Mangalia.

În urma acțiunii, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 18 ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsite de libertate în mod ilegal.

În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul SIC l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat si de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Update: A fost arestat pentru 30 de zile!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vinovat sau nevinovat, asta va stabili instanta. Dar societatea in sine se face vinovata. Chiar si prin cuvinte ca acelea de mai jos: asociem pe dumnezeu cu furatul de curent, confundam calitatea de mare sportiv cu ce inseamna sa fii tata si asociem abilitatea de anrenor cu cea de parinte mai mult sau mai putin bun. Eu insa ma mir de ce acceptam toti sa jignim, sa aruncam cu vrute si nevrute. De ce nu ne dam cu capul de pereti ca exista 5000 de pacanele peste tot si nu sali de sport. In fine...pentru ca tinerii nostri ajung in astfel de situatii noi suntem cei mai vinovati.Noi toti.
1
0
Dragilor ar fi bine sa va uitati in sus la dumnezeu inainte sa judecati pe altii . Mai frumos ar fi sa taceti din gura si sa nu furati curent . Pe gigi ciuperca noi il cunoastem ca pe un mare sportiv si un om de calitate care promoveaza sportul si este activ in educatia copiilor . Daca unul din fii a gresit are cine sa l judece , nu e cazul sa dati cu noroi si in tata .
6
1
Intr o lume mizerabila si goala se frang vieti si destine. Cazinouri, pacanele, jocuri de noroc... in ordinea dependentelor sunt cele mai nocive. Si demoleaza fiinta. De ce sunt legale? De ce sunt peste tot? De ce sunt accesibile minorilor pentru ca patronii sunt ahtiati de profit si bani cu orice pret. Si a pus cineva intrebarea ce abuz psihic este pt un adolescent sa fie expus la astfel de JOCURI? Incepe ca orice joc pe telefon si se termina in tragedii. In alta ordine de idei...este el de vina ca mediul la care a fost expus si in care a fost crescut chiar si tangential a fost unul violent?
3
0
cine sa fie e un copil crescut intre interlopi si alaptat cu povestile de vitejie a lu tasu,fost luptator iar in vremurile acelea din lupte se castigau medalii si diplome,copil sarac a alunecat spre partea intunecata a fortei,iar copilul.,asta a aflat din povestile nemuritoare ale anturajului lu babacu,una peste alta o victima aistoriei
3
1
Ce naste din pisica tot soareci mananca. Cand Gigi Ciuperca era borfas prin Mangalia ati uitat? Acum i-a venit randul lui fiu-su.
0
8
Ion bombardiere :D esti si tu vreun nemancat din 23 ca dai intervale pe replica ?
5
2
Cine plm mai este si asta?
0
9
Ta-su e consilier PNL. Ma mir ca l-au prins ca pe astia de la PNL ii protejeaza serviciile.
1
9
23 august avea doar o sala de pacanele , si aia sa dus pana la urma . Cred ca spargerea a fost data ca sa isi faca nume ca acolo nu sunt bani :D
1
7
Aschia nu sare departe de trunchi
1
9
Makis, tu furi la pacanele tot orasul C-ta !
1
1
Da pe goarna cand va dati toti?
1
0
GTA 23 August
8
1
Tapangea da tu nu furi?
4
1
SA IL LASATI IN LIBERTATE!
8
3
Duamneeeee
3
2
N-are cum sa fie psd-ist, ca nici primarul nu este si cum sa faci echipa cu opozitia, n-ai cum.
2
3
Prea fura olea ala
5
4
Pentru toti "bombardierii" care nu stiu despre ce vorbesc va rog sa nu mai comentati aiurea ca sunteti smecheri doar pe retelele de socializare dar fata in fata nu aveti niciodata curajul sa spuneti ceva. Eu il stiu pe baiat si e de nota 1000. Il stiu si il respect si pe tatal lui care a fost si va fi mereu cinstit.
13
23
faceti si lasati se scrie fara cratima, adica nu se despart, adica stau impreuna...
15
1
ce are tatal de a face cu fiul,ce tata isi doreste ca fiul sau sa faca prostii -bietul om nu cred ca il sustinea in prostiile lui ,nu mai face-ti remarci nejustificate ,daca baiatul a comis o infractiune sa plateasca cu libertatea ,lasa-ti omul in pace nu mai furati curent indiferent ce trecut are omul,toti gresim in viata mai mult sau mai putin..
20
6
infractorul - ghici ciuperca cine-i - clanul ciuperca in actiune fisu e un gainar jefuieste casa de pariuri pentru cativa lei babacu da tunurile alea mari
19
16
Pla gogu nu ai nimerit-o de data asta , nu e de la psd. A fost la PD , actual PNL.
14
6
Realitatea bate filmul ! Nu avem bani, ii obtinem cu orice pret ! Pretul libertatii !
6
7
tasu consilier pesede nu ?
10
15
deci,la puscarie !
14
15
Asa tata asa fiu !
21
14
consilieri de calitate pe la primarii. Nu e nici o diferenta intre noi si Columbia lui Escobar
25
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272