REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

A fost PRINS individul care a ÎMPUȘCAT MORTAL un polițist, în Timiș

A fost PRINS individul care a ÎMPUȘCAT MORTAL un polițist, în Timiș

Replica API 4 iunie 2019 | 09:59 350

În urma activităților informativ operative desfășurate de polițiști, bărbatul care l-a ucis pe polițistul din județul Timiș a fost depistat, în această dimineață, pe raza localității Remetea Mare, din județul Timiș.

sursa foto: news.ro

Acesta prezintă plăgi prin împușcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenția ambulanței.

La momentul localizării și prinderii acestuia, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare.

Reamintim faptul că, în cursul zilei de 2 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au obținut informații punctuale cu privire la faptul că un urmărit internațional se află într-un imobil din localitatea Izvin, județul Timiș.

În baza informațiilor obținute, polițiștii au demarat activități specifice pentru prinderea numitului Lepa Ionel Marcel, urmărit internațional, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis, la data de 25 aprilie 2018, de Judecătoria Lugoj, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, iar una dintre echipele de polițiști a ocolit imobilul, pentru a se asigura că suspectul nu fuge prin partea din spate, moment în care urmăritul a ieșit din casă și a făcut uz de armă, în urma căruia un polițist și-a pierdut viața.

Ulterior, suspectul a fugit în curtea altui imobil, unde ar fi amenințat cu arma o persoană, încercând să-i sustragă autoturismul, moment în care un polițist a făcut uz de armă, reușind să-l rănească pe urmărit.

Imediat după producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române s-au dispus măsuri pentru sprijinirea polițiștilor de la nivelul I.P.J. Timiș, în vederea depistării și reținerii persoanei în cauză.

Astfel, au fost trimiși specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale, de la Institutul Național de Criminalistică și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

De asemenea, s-a dispus angrenarea unităților de poliție limitrofe (efective, câini de urmă și nu numai), precum și a altor structuri ale Poliției Române de specialitate (operațiuni speciale, combaterea criminalității organizate etc)

Totodată, s-a solicitat și sprijinul structurilor de Poliție de Frontieră și ale Jandarmeriei.

Nu în ultimul rând, s-a solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., în vederea survolării zonei și sprijinirii echipajelor din teren.

În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș efectuează cercetări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cine latri javra penala, ha ha ha , nu esti ala de la Loft care ti-am rupt gura cu un pumn si beai ciorbita cu paiul. te prind eu acolo La Lautari
1
1
M-a fute PRUIA de mi-a largit vanga mi-a rupt portbagajul oameni buni face-ti ceva imi place de obicei dar e prea hardcore
1
1
a imbulinat o....ce o sa pateasca la bulau...
2
1
Bai, nu sunt de acord cu criminalul, dar nici cu politisti care l-au arestat. L-au batut de s-a pishat pe el. In poza se vede ca are ambii adidasi in picioare. In alta poza oferita de politia romana, are si siseta scoasa de pe piciorul drept.si pishat. S-a vazut si vand l-au urcat in duba ca era plin de vanatai. Asadar, politistii, sunt mai breji ca ei? Repet, nu sunt de acord cu ce a facut criminalul.
5
13
Alimanescu a fost un interlop ucigas care s-a bagat in militie ca doar cine se aseamana se aduna de unde a masacrat rezistenta anticomunista si pe urma a fost la randul lui executat de tovarasii de drum care stiau un lucru esential pentru orice criminal - e intotdeauna mai bine fara martori!
6
2
Adica interlopul devenit cainele de lupta a regimului? Cel ce isi vana fostii colaboratori sau cel ce a condus lupta impotriva partizanilor anticomunisti? Incredibil, ce memorie scurta au romanii! Sau, cine stie, poate unii chiar regreta regimul?!
6
4
interceptare sa ascultam pulimea din Romania daca se caca imprastiat sau cu mot in loc sa dotam politia cu armament si veste antiglont.
10
0
Trebuie reinventat ALIMANESCU .
9
1
se citeste , exista mare belea pe politia din romania, ma tot intreb de ce si pentru ce!
0
4
Daca votati USR ii vom da un premiu intrucat a a scutit statul de o pensie nesimtita pe viata de la 45 de ani dar va munci si la canal in acelasi timp sa isi ispaseasca pedeapsa. Acum va las ca trebuie sa fug sa dau spaga la un gabor ca mi a luat carnetu sa nu il predea
3
9
Nu politisti l-au prins ma,golanul asta s-a ascuns in casa unui prieten. asta l-a gasit dupa care a chemat politia sa vina sa il ia.
13
3
Borfasii si cocalarii cocliti care au comentat jigniri si cuvinte grele in conditiile in care un om a murit la datorie iar o familie distrusa, ca multi altii care au cazut la datorie, va spun ca atunci cand o sa vina dictatura, militarii o sa va traga in teapa si o sa va taie capetele ca la balaurii, care va dati voi acum balauri !
12
5
ALIMANESCU, ALIMANESCU, ALIMANESCU...............
7
3
Psd si DRCNEA e de vina.
6
5
Curcan ajung toate panaramele de oameni cu tupeu porcesc, ratati care nu pot munci de rostalai ce sunt. Daca iti loveste unul masina in parcare desi sunt camere peste tot nu cerceteaza cum trebuie, niste lasi. Dovada cand au dat de un interlop maintare au murit ca javrele
9
6
500 de politisti sa prinda un derbedeu . scenariu aranjat . ce face serviciul de spionaj din MAI ? chiar nu stia casa ascunzatoare ? succes rasunator ..........dar costisitor .
12
5
Nu ati gasit si voi o varianta mai simpla de a scuti intantele de cca 5 ani de procese cu cheltuieli de forte si mijloace?Apoi ii puneati pistolul propriu in mana,voi nu vizionati filme?
19
3
Stiu ca acest comentariu va fi cenzurat de catre ciumati insa totul e o facatura. A aparut dupa alegeri, dupa plecarea lui papa bun care a spus ca mergem inpreuna adica umar la umar cu diversiunea. Oculta satanista a inscenat aceasta ucidere ca sa doteze politia cu ajutorul serv secrete straine. A aparut la tim. ca in optzeci si noua. Au fost doi tragatori. Pe filmulet doarme sforaind dupa care apare cu tricoul rupt si machiaj la tampla. Am luc. in sist de sec. integrate asa ca stiu ce vb. Asta e doar inceputul unui raz. nevazut. Arestati MASONI casa avem lumina nu adormire.
7
7
Un naufragiat al vietii ! Nu a gasit cararea cea dreapta pe care sa mearga !
6
8
Adevarat ori suntem democratie ori nu mai suntem hahahaahah
2
4
Va rog sa lasati bautura ca nu se intelege nimic cand comentati.
15
1
Eu zic sa fie cercetat politistul care l-a ranit, nu e posibil sa traga asa in bietul om. Nu mare mi-ar fi mirarea.....
15
5
cu sutele.Fatalau si mazarel au transformat orasul in bantustana de tigani
23
3
asta e liberal ,,a votat cu Rares .
6
15
... criminalul este fost politist?
6
15
eu l-am sifonat si pe militzian
5
13
Dar,MATALUTA, cate clase si competente ai, domnule "Politisti egal Analfabeti" ?
30
7
ajunge tot prostu gabor si sta toata ziulica la sectie puturos si lenes ca o soacra. cand e de prins criminali moare primul ca un incompetent ce la fatat ma-sa
11
46

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212