REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

A fost pusă piatra de temelie a viitoarei biserici din sediul M.Ap.N.

A fost pusă piatra de temelie a viitoarei biserici din sediul M.Ap.N.

Replica API 23 iunie 2018 | 00:00 137

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a participat vineri, 22 iunie, la slujba punerii pietrei de temelie a bisericii militare care va fi construită în incinta Ministerului Apărării Naţionale.

Proiectul va fi realizat prin contribuția personalului M.Ap.N., cu sprijinul Asociaţiei militar-creştine Jertfă şi Slujire, şi se înscrie în seria manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

Lăcaşul de cult va fi construit din lemn, în stil românesc, şi îi va avea ca hram pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, ocrotitorul Armatei României, şi pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil.

Documentaţia tehnică a proiectului a fost realizată de Centrul de Studii şi Proiectare Construcţii Militare, din subordinea Direcţiei Domenii şi Infrastructuri a M.Ap.N.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba are crestinismul cu armata? Sau rolul bisericii in societate este de a indemna tinerii sa se ucida intre ei chiar ortodocsi impotriva ortodocsi?
0
0
Probabil nu sunt in ordinea de bataie cativa preoti militari si atunci le facem stat de organizare!
0
1
Faceti inPLM un dispensar,o sala de cultura,etc...nu loc de pupat ciolane si tras linii
2
1
Ce se mai aude ? Cand e gata ? Arhitectura misto de ... vila ! Sta popoiul ala gras si unflat toata ziua in Citroen si da indicatii ! Are experienta de la pensiunea lu' nevasta-sa de la Eforie , saracutul !
2
1
Incredibil ce se poate intampla in 2018. Se inmultesc cretinii
7
1
Daca tot sunt militarii nostri rupti in cur , fara munitie , fara arme performante , fara aparatura eficienta , fara spitale si scoli dotate , macar sa aiba cate un popalau si cate un calugar si cate o biserica pe cap de soldat ... Nu vor castiga vreun razboi cei din armata romana , dar se vor mantui devreme , asa cum s-au mantuit in razboaiele din trecut , tot de aceleasi boli , inclusiv din prostia guvernantilor ...
9
1
decat submarine mai bine o biserica,pesedeu si pesedisti sufera la greu cu capul,le-a scuipat dracnea in gura
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272