REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Rita Ora, pe scena de la NEVERSEA!

Rita Ora, pe scena de la NEVERSEA!

Replica API 8 iulie 2017 | 23:27 734

A început nebunia cu festivalul Neversea la Constanța! Evenimentul a deutat vineri pe plaja de la Modern şi ţine până pe 9 iulie inclusiv. La ora 12:00, vineri, 7 iulie, se lucra intens pe ultima sută de metri în spațiul destinat evenimentului.

Sunt 7 scene, amplasate atât pe nisip, cât și în buza mării, scena principală având peste 80 de metri deschidere. Una dintre noutăţile evenimentului în premieră la Constanţa este şi faptul că festivalierii au putut plăti cu brățara de acces, care are un cip, iar pe toată zona festivalului vor exista puncte de reîncărcare a brăţărilor, unde se va putea plăti cash sau cu cardul. Cu brățara de festival se asigură și accesul și plata în perimetrul evenimentului.

„Așa cum s-a spus și până acum, accesul în festival se va face printr-un singur punct și anume accesul dinspre portul Tomis spre plaja Modern. Acolo va fi punctul unde festivalierii vor putea să își schimbe biletul sau abonamentul pe brățara de festival. Iar cei care vor dori să facă acest lucru înaintea primei seri de festival, vor putea face începând de joi, de la ora 11:00, în acel punct. De asemenea, minorii care vor veni în festival: cei care sunt sub 14 ani, trebuie să vină însoțiți de un adult, iar cei între 14 și 18 ani trebuie să completeze un formular de consens parental, care poate fi downloadat de pe site-ul neversea.com. Este important de menționat și felul care se va face plata. Practic, brățara de acces are o dublă semnificație, atât accesul în festival, cât și singura modalitate de plată pe durata festivalului. Brățara vine cu un card/cip care este folosit la toate festivalurile, iar pe acel cip vor putea încărca banii pe care vor să îi cheltuiască în festival. Au să își încarce în acest card în avans, online, dar asta începând de miercuri. Vor fi peste 50 de puncte de încărcare în festival, începând la accesul în festival și până la toate zonele. Va fi conectat sistemul și la aplicația festivalului. Banii pot fi recuperați oricând pe durata festivalului, dar nu mai târziu de luni dimineața, ora 10:00. Am făcut lucruri frumoase în Constanța”, a precizat Edy Chereji, directorul de marketing și comunicare al UNTOLD și NEVERSEA, înainte de debutul evenimentului.

Pentru că festivalul adună zeci de mii de oameni, forţele de ordine sunt şi ele prezente. vineri seara, poliţiştii de la Rutieră opreau maşinile în trafic, pentru verificări. De asemenea, alături de poliţişti şi jandarmi se află şi câinii Houston și Velvet, antrenați intens pentru a acționa împotriva terorismului.

De precizat că una dintre cele mai aşteptate prezenţe ale serii de vineri a fost Rita Ora, care a urcat pe scenă în uralele celor prezenţi. “Este fantastică!”, a spus un festivalier încântat de prezenţa artistei. Şi nu a fost singurul extaziat de apariţie!

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziaristilor ati tacut din gura, cind oamenii se plingeau de zgomot si gunoaie. Plaja este un talmes balmes.De ce oare? Sa va fie rusine!
4
0
cine pula mea e rita ,nume de catea,ora?
7
3
stergeti comentariile, bagabontilor? Sa stie lumea ca oamenii au curent NU din reteaua pulica, ci de la generatoare. 3MWh... 3, in plm!
1
7
PROSTI da' MULTI! - STUPID PEOPLE
6
3
de concert.au pus un cd si au mimat.Aduceti formatij consacrate nu gioarse.
8
6
La cacaturi de astea ne-am aliniat repede europenilor dar la munca si bun simt sunt cu zeci de ani in urma! Iar astia care-i dau inainte cu satanistii sunt niste idioti notorii!
7
5
Din cauza acestui cacat de festival , sefu nu mi-a ai dat liber in weekend , trebuie sa-i pazesc pe vomitatii astia si pe muistele astea drogate !
8
6
Voi astia cu satan si alte balarii...sunteti loviti rau la mansarda.
4
6
Ptr 11:57 ba tu esti superfericitu si dai mesaje p,aici ca la colectiv?tu cu pomohaci cu-i slujiti fara sa stiti de impozite?
7
3
Cu alte cuvinte. niste bisnitari vor sa tulbure mintile tineretului ca sa faca bani. Multi tineri vor sluji pe Satan toata viata dupa aceste festivaluri, restul o sa ingroase randul gloatei care munceste la straini pe nimic.Si prima si a doua gloata nu e necesara tarii. Trebuie luati cu camionul si exportati in Anglia.
5
9
Sa fim seriosi festivalul asta nu e nimic altceva decat o masinarie de facut bani,credeti ca daca Constanta ar fi fost un oras european cu adevarat nu s-ar fi tinut festivaluri de muzica si in anii anteriori?Luati exemple Cluj,Bucuresti,Brasov,orasul asta e vai mama lui cu atatea probleme si lipsuri. Deci in concluzie Sc Neversea SRL in colaborare cu primaria Constanta s-au pus pe facut banii,pana aici nimic rau doar ca multi din banii ce ar trebuii sa fie folositi pentru acest oras ajung in alte directii si buzunare si asta stim cu totii. Adevarul iese mereu la suprafata.
22
0
Ba ptr ce va certati? Banii se i-au de la prosti intotdeauna.Asa gandesc publicitarii o campanie!iata,le-a facut 7 scene ca sa nu poata vedea toti artistii ptr care au platit intrarea.E cel mai ,,vrajel,, festival
8
4
Fa borato, tu ar trebui sa-ti revizuiesti gandirea de bagaboanta. Iubesc femeile dar pun pariu ca tu esti o zdreanta care habar nu are pe ce lume traieste. Eu m-am saturat de cata scoala am facut. Si nu la oxford ci la Iasi..Zdreanto...
12
13
Limbaj de golan ce sa ti cer!altceva nu poti, probabil daca in loc sa mergi pe la atatea concerte, dadeai si pe la scoala puteai mai mult.
6
13
Cand Satan va veni pe pamant multi il vor urma.
6
6
E mistoo. Nu avem spital de pediatrie in Constanta, daaaarrrr avem neversea. Nu avem un parc central amenajat, chiar in spatele primariei pastorite de Deci , daaarrrr avem neversea ! Sa vedem cine strange mizeria dupa ei
25
5
Fa curvo, eu am 35 si am fost la multe concerte in tara asta. Mai ales cele rock. imi place muzica electronica dar neversea nu are legatura cu genul asta. Dar sa adunam handicapati in jurul li satan e prea mult. Imi vine sa vomit. pe tine.
11
10
Nu pot sa cred ce mentalitate aveti voi astia care sunt impotriva acestui festival! Cred ca unii dintre voi sunteti invidiosi ca nu va permiteti sa mergeti , iar ceilalti aveti peste 60 ani.Dar daca se facea bar de pensionari pe plaja erati buluc acolo.De droguri nu stiu daca se pune problema este control corporoal la intrare asa ca nu mai vb aiurea.
14
16
Copilul meu nu e acolo. e treaba ta ca il duci pe copilul tau lui satan.
11
15
Bai dobitocilor sunt si copiii vostri acolo !!! Chiar trebuie sa fie totul ca pe vremea lui Nea Nicu ??? De aia suntem ultimii ratati din tara si vestul ne rade in nas ! Ca am dat cu Mazare si Constantinescu si cu Spagoveanu cincinale intrgi !!! Neam de psdei !!! Dobitocilor deschideti ochii !!!
14
17
Nu mai striga nimeni vrajeala cu spitalele?Satanistii dupa colectiv se drogeaza la neversea?
10
10
Daca ma traia Ursoi le rupea capu la toti handicapatii astia..
4
8
Imi aduc aminte cand mergeam la MODERN cu gasca din cartier...era intrare pe plaja....erau dusuri, wc uri, magazine si terase cu racoritoare, disco pe plaja.acum au ramas doar boschetarii si drogatii din UE cu neveresiuri
23
9
Ioghini din toata tara ,veniti la modern ,avem de tati ,,corvete ,,boschetari,,drogati,,gura casca,.
11
13
Playback de calitate!merita banii!
20
3
Asta-i GLOATA LEPADATA ce-l apara pe ANTIHRIST mai eficient decat oricare soldati ..
20
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108