REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A murit lect. univ. dr. Claudiu Deca, de la Ovidius!

A murit lect. univ. dr. Claudiu Deca, de la Ovidius!

Replica API 4 iunie 2018 | 00:11 3164

Doliu în lumea academică a Constanţei!

Reprezentanţii Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanţa au anunţat trecerea în nefiinţă a unuia dintre profesorii apreciaţi, lect. univ. dr. Claudiu Minel Deca.

Acesta a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 2 spre 3 iunie a.c., în urma unui stop cardio-respirator.„Drum bun spre veşnicie, stimate domn profesor!”, i-au transmis colegii.

Lect. univ. dr. Claudiu Minel Deca era membru al Consiliului Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, fiind apreciat de colegi, dar şi de studenţi. Profesorul a împlinit, pe 20 aprilie a.c., 65 de ani. Absolvent al Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” Constanţa, a urmat ulterior ASE-ul şi s-a întors la Constanţa, unde şi-a construit o carieră frumoasă în mediul universitar.

Cotidianul „Replica de Constanţa” transmite condoleanţe familiei şi apropiaţilor.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa il odihneasca in pace.Sincere condoleante familiei...
1
0
Dumnezeu sa il odihneasca !
1
0
Dumnezeu sa-l ierte si sa il odihneasca!
2
1
1. nu exista dumnezeu retardatii dracului 2. nu doare pe nimeni in pula, daca mureati voi scria in ziar sau se inchina mortul asta? 3.macheboratii au avantaj al ovidius la fel si toti cacatii cu bani 4. cel mai slab e profesorul ala ANECHITOAIE
3
3
Asta fu un prof la Universitatea Ovidius, univ. care nu tine cont de prezenta obligatorie. Halep de ce nu fu exmatriculata, neavand prezenta necesara pentru promovare? Nu poti sa te prezinti, incerci si la anul !Masteratul nu e obligatoriu, nu te obliga statul sa-l faci. Halep a ocupat un loc in detrimentul altui student absolvent. La masterat preda si Aghiuta asta care muri.
9
16
Doamne , odihneste cu dreptii sufletul adormitului Claudiu . Condoleante familiei !
4
2
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
8
2
Maine, pe 4 iunie va ajunge la Casa Albastra, iar pe 5 este inmormantarea.
5
2
Condoleante familiei!Un om deosebit!
8
2
Cand este inmormantarea?? Nu stiu cum sa iau legatura cu familia
2
2
Condoleante familiei! D-zeu sa-l odihneasca in pace! D-zeu nu culege, EL alege oamenii buni!
23
3
surprinzatoare si inexplicabila aceasta constatare a comentariului de mai jos. Cum este posibila o asemenea aberatie, inseamna ca tuturor ar trebui sa ne fie frica, daca esti corect si cinstit, poti pune capul pe perna , fara sa te doara. Gandire stil ciuma rosie, altii sunt vinovati, numai noi nu- ce treaba are codruta cu cine fura, si cum iti permiti sa faci o astfel de remarca fata de o persoana , pe care desi nu o cunosc, comentariile anterioare sunt la superlativ. Ar trebui sa-ti ceri scuze familiei domnului respectiv- nu este adm,is asa ceva. Sa iti fie rusine. Dle profesor dzeu sa te ie
19
6
femeia asta a bagat frica in toti functionarii ,acasa asa vorbesc ma filat nu mo fi filat ,aoleu ce sa spun daca ma prinde cu spaga si uite asa stres in continuu!
9
32
Condoleante ! Dumnezeu sa l odihneasca ! Un profesor extraordinar, plin de bun simt
23
4
Pot spune doar ca inima imi e indurerata. A fost un profesor bun, si a invatat un an intreg de studenti bazele economiei. Avea si un comportament decent si respectuos cu toti studentii. Odihneasca-se in pace.
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218