REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

A primit INTERDICȚIE să se mai apropie de IUBITĂ, după ce a agresat-o

A primit INTERDICȚIE să se mai apropie de IUBITĂ, după ce a agresat-o

Replica API 17 februarie 2021 | 11:38 1625

O constănțeancă a solicitat instanței un ordin de protecție împotriva concubinului, cu care și-a petrecut șase ani din viață. De ce s-a ajuns aici? Ei bine, bărbatul și-ar fi găsit pe altcineva iar pentru că femeia a devenit geloasă, a început să o bată.

Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Constanța, Eugenia M.M., în calitate de reclamantă, a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Dănuț E., în calitate de pârât. În motivare, s-a arătat că motivul pentru care se solicită emiterea unui ordin de protecție este violența domestică repetată. Reclamanta a spus instanței că a fost amenințată cu cuțitul de mai multe ori. Pârâtul a lovit-o pe reclamantă de mai multe ori, pe fondul unor discuții în contradictoriu. Astfel, la data de 26.01.2021, în urma unor reproșuri ale reclamantei cu privire la alte persoane de sex feminin cu care discuta pârâtul, conflictul dintre părți a escaladat, pârâtul lovind-o de mai multe ori pe femeie.

Bărbatul își bătea frecvent iubita

De asemenea, în urma unui alt incident, la data de 28.01.2021, bărbatul a lovit-o de mai multe ori, inclusiv peste față, spărgându-i buza. Instanța a reținut că agresiunile exercitate rezultă și din certificatul medico-legal prin care s-a dovedit faptul că reclamanta prezenta o echimoză la nivelul hemibuzei superioare, ce s-a putut produce prin lovire cu corp dur, ce nu necesita îngrijiri medicale și care poate data din 28.01.2021, precum și echimoze la nivelul membrelor, toracelui și abdomenului, ce s-au putut produce prin lovire cu corp dur, ce pot data din 26.01.2021, și care necesită 2 – 3 zile de îngrijiri medicale. Totodată, femeia a declarat în fața instanței că bărbatul are tot timpul la el un cuțit.

Bărbatul își asumă tot ce a făcut

Prin ascultarea pârâtului, instanța a reținut că bărbatul își asumă tot ceea ce a făcut, și că femeia a avut un comportament necorespunzător atât cu el, cat și cu familia sa, deși mama sa a respectat-o foarte mult. Totodată, acesta nu s-a opus emiterii unui ordin de protecție, întrucât nu-și mai dorea să mai aibă de a face cu reclamanta sau cu familia acesteia. Cei doi aveau o relație de concubinaj de 6 ani.

Ce spune instanța în cazul celor doi

Instanța a admis cererea înaintată de Eugenia M.M., împotriva lui Dănuț E., și a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni, de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, în sensul că: „obligă pârâtul la păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de persoana reclamantei, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a ambelor părți în fața unor instanțe de judecată sau a altor instituții și autorități publice; obligă pârâtul la păstrarea unei distanțe minime de 200 (două sute) de metri față de locuința efectivă a reclamantei (locuința părinților reclamantei), situată în comuna Lumina; interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta”, este notat în minuta judecătorească.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca o bate asa,nu e corect sa i se mai spuna iubita. A iubi inseamna a proteja,nu a distruge.
0
0
Si la Mangalia e una Elena taximetrista care s a imbarligat cu Soare tiganu si ii face ala zile fripte ia taiat cauciucurile a bagat spuma in masina si are ordin de protectie. Daca i a placut madularul tiganesc... trebuia sa stie ca daca are 2 copii nu trebuie sa umble dupa carici tanar
0
0
Ordin de restrictie frectie la picior de lemn.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212