REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

A sărăcit Tucan! Nu mai are bani de ţigări

A sărăcit Tucan! Nu mai are bani de ţigări

Replica API 5 mai 2018 | 00:07 788

Afaceristul cu elicopterul de la Nuba, apariţii meteorice pe la ALDE Constanţa: doar e vice la nivel naţional!

Afaceristul cu elicopterul de la Nuba, apariţii meteorice pe la ALDE Constanţa: doar e vice la nivel naţional!

Jean Paul Tucan, vicepreședinte ALDE la nivel național, este „preocupat” de soarta partidului doar pe la evenimentele unde șeful său, președintele de partid Călin Popescu Tăriceanu, își face apariția. Șeful Senatului a fost într-o vizită de lucru la Constanța în cursul zilei de vineri, 4 mai, în Portul Constanța şi Universitatea Ovidius, iar ulterior a susținut o conferință de presă la sediul partidului din municipiu. Prezenți au fost și președintele interimar Andrei Gerea, vicepreședintele Consiliului Județean Constanţa, Daniel Learciu, cât și Gabriel Daraban, proaspătul președinte al organizației municipale. Tucan în schimb, a preferat să aştepte în faţa sediului de partid, unde a fumat cât a fumat.... până a terminat ţigările!

De altfel, presa a întrebat care e soarta lui Tucan, doar că Tăriceanu a evitat să răspundă. În faţa sediului ALDEConstanţa, presa s-a intersectat cu afaceristul, şa acă a avut loc şi o discuţie... mai mult decât spumoasă!

Întrebat ce mai face el pe la partid, a răspuns sec că este vicepreședinte la nivel național, dar implicarea sa, cel puțin pentru județul Constanța, este aproape imposibil de urmărit pentru că... nu există! Aşa că discuţia cu Tucan a revenit asupra elicopterului pe care îl deţine, şi care a fost implicat în incidentul de la club Nuba, el afirmând că este bucuros de faptul că i-a fost adusă mai multă reclamă „pozitivă” în urma evenimentelor negative. Numărul de vizualizări i-au crescut, ceea ce nu ar trebui să fie de rău augur. Totuși, el spune că nu a primit nici un răspuns oficial până în prezent de la autoritatea care cercetează evenimentul nefericit, ba, mai mult, consideră că tot ce s-a petrecut cu elicopterul nu are rost de discuție. Pilotul a făcut exact ce trebuia, inclusiv zborul de recunoaștere, iar ceea ce „zbura” pe acolo erau niște cartoane lăsate de către locatarii blocurilor din imediata apropiere – a comentat Tucan Prin urmare, el se disculpă de orice acuzație.

Iar punctul culminant al discuţiei cu presa: Tucan, afaceristul cu blocuri, autocare şi elicoptere a cerut ţigări de la... jurnalişti! Nu că ar fi prima dată când face aşa, dar de data asta a fost şi mofturos! A văzut că i se oferă ţigări „prea tari”, aşa că a ochit pachetul de ţigări „slim” ale unei alte jurnaliste şi... s-a servit! „Ţigări de femei” – a comentat el, mulţumit.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mata este buna?
1
0
De unde are bani traseistul politic Tucan ca sa justifice averea?
1
2
Ion, sor-sa-i virgina, ma!
2
1
ce puli mai suge sorta jegule
4
1
un cretinoid retardat tinut in brate de tariceanu ... alta secatura...
5
2
Mafiot basist cu ,,perspective de viitor'' sa ajunga si falit si la puscarie ... Secatura !
7
3
sile, te am bughit
2
0
Cand esti atarnator la tinerete, e pe viata.
9
0
presa fiind obisnuita cu mocangeala
8
0
Nu i face nimeni nimic
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212