REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

A SĂRIT CU TOPORUL LA VECINUL SĂU! A SCĂPAT DE MOARTE PENTRU CĂ S-AU BĂGAT MARTORII!

A SĂRIT CU TOPORUL LA VECINUL SĂU! A SCĂPAT DE MOARTE PENTRU CĂ S-AU BĂGAT MARTORII!

Replica API 17 noiembrie 2018 | 00:00 353

SCANDAL LA OVIDIU!

SCANDAL LA OVIDIU!

Un imens scandal a izbucnit la Ovidiu, între doi vecini care se aflau într-o stare conflictuală de ceva timp. Însă, de data aceasta, lucrurile au degenerat, cei doi luându-se la bătaie, iar unul dintre ei a sărit cu toporul la celălalt. A scăpat cu viaţă ca prin minune, însă dosarul a ajuns în atenţia procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Scandalul a fost înregistrat în urmă cu circa două luni de zile, când Gheorghe Puiu s-a luat la harţă cu vecinul său, D.I.D., pe care l-a şi atacat cu un topor. Ca prin minune, partea vătămată s-a ferit la timp, barând lovitura, după care au intervenit mai multe personae care se aflau la faţa locului. Victima a fost la Serviciul de Medicină Legală, medicii stabilind că are nevoie de 2 – 3 zie de îngrijiri medicale în vederea vindecării. Oamenii legii au declanşat cercetările, ancheta fiind preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Chiar dacă nu s-a lăsat cu răni grave, procurorii au stabilit că este vorba de tentativă de omor întrucât intenţia a fost directă, lovitura fiind îndreptată către părţi vitale ale corpului. Astfel, pe 15 noiembrie, Puiu a fost propus spre arestare, la Tribunalul Constanţa. Însă, judecătorii au decis să-l lase sub control judiciar. “Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art. 227 alin. 2 C.pr.pen. rap la art. 211 C.pr.pen. Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul Puiu Gheorghe pe o perioadă de 60 zile începând cu data de 15.11.2018 şi până la data de 13.01.2019 inclusiv”, potrivit minutei judecătoreşti. Inculpatul are interdicţia de a părăsi judeţul Constanţa fără acordul organului judiciar. Totodată, el nu are voie să se apropie de persoana vătămată şi nici de martori. Ancheta continuă, dosarul urmând să ajungă în instanţă, atunci când va începe procesul de judecată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi retardati sunt lasati sa comenteze...de cand o firma privata treb sa pazeasca proprietati private....oligofreni sunt unii
0
0
Ce ai zis ma?
0
0
Esti un cacat bolnav , sluga !
1
0
Nu sunt preot. Sunt roman crestin, alogenule
4
1
Oi fi vre-un popa prostu , avar , lacom si partar care-i pupi coaiele lui Pinochio !?.... Sutana nu te face mai destept mai impielitatule !
3
4
Unul dintre ei este tig an albanez, papule!
4
0
04:29 a pus ce a spus in spirit de gluma, mai ironica, dar gluma... insa pt tine e grele, manca-ti-as...
4
0
Popor de tigani smardoi si cocalari
5
5
Toti nebunii la ovidiu
5
0
Judecatorul
1
0
Folosirea cuvantului sobor in textul tau e total gresita.
3
3
Au angajat un sobor de paznici , platiti din banii nostrii , sa pazeasca panselutele din parcul Primariei ?!?! Sau Puiu , ala , e mache de al lui stie toata lumea cine ?!?
14
2
De ce ati blurat nr masinii? autospeciala nu apartine de C-ta?
0
4
Politia la prezentat pentru arestare si.......cine nu a incuviintat arestarea?! Parchetul
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369