REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A SPART CASA unor vecini plecați la muncă în afară! Iată ce l-a DAT de GOL pe HOȚ de s-a TREZIT cu POLIȚIA la ușă!

A SPART CASA unor vecini plecați la muncă în afară! Iată ce l-a DAT de GOL pe HOȚ de s-a TREZIT cu POLIȚIA la ușă!

Replica API 12 martie 2019 | 00:00 340

Doar ce a ieșit din închisoare și s-a și reapucat de.. ”treabă”. Este vorba despre Asan Maxîm, care, știind că o familie din localitatea sa este plecată la muncă în străinătate, a decis să-i spargă casa și să fure tot ce prinde. Numai că o amprentă lăsată pe tocul ferestrei i-a dus pe polițiști direct la el. Acesta și-a recunoscut fapta și a fost condamnat. Între timp, el este judecat într-un alt dosar de furt.

” Condamnă pe inculpatul A M. pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat la pedeapsa de 2 ani închisoare. Constată că infracţiunea a fost săvârşită în termenul de liberare condiţionată dispusă prin sentinţa penală nr.972/27.11.2017 a Judecătoriei Oneşti, cu un rest neexecutat de 342 zile. Revine asupra liberării condiţionate din executarea măsurii educative a internării într-un centru educativ dispusă faţă de inculpatul A. M. La pedeapsa de 2 ani închisoare adaugă 86 zile (cel puţin o pătrime din rest), în final inculpatul execută 2 (ani) ani şi 86 zile închisoare. Pedeapsa se execută în regim de detenţie”, potrivit minutei judecătorești.

Mai exact, este vorba despre un dosar în care Asan a pătruns în casa unor vecini, despre care știa că sunt plecați la muncă, în străinătate, și a sustras mai multe bunuri. Persoana vătămată a fost audiată în calitate de persoană vătămată, susținând că familia sa a fost plecată la muncă în străinătate în perioada august 2017 – august 2018, iar imobilul din orașul Ovidiu este verificat periodic de către numita o vecină, căreia i-a încredințat cheile de acces, dar care nu cunoștea în detaliu toate bunurile aflate în locuință. Astfel că, pe lângă televizorul marca LG, persoana vătămată susține că autorii faptei au mai sustras din locuință și alte bunuri, respectiv: un costum bărbătesc, o pereche de pantofi din piele, un DVD player cu boxe, 10 sticle cu whisky, 5 sticle cu lichior și 5 sticle de vin spumant, 2 pături și un set de oale inox, valorea totală a prejudiciului fiind de 5.000 lei. Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului la data de 9.06.2018, a fost identificată, relevată și ridicată o urmă papilară, de pe rama ferestrei, zona mediană și partea interioară a acesteia, pe unde autorii faptei au pătruns prin efracție în locuință. În urma efectuării comparațiilor și examinărilor dactiloscopice s-a constatat că aceasta conține suficiente elemente pentru identificarea dactiloscopică a persoanei care a creat-o. Cu ocazia examinării în banca de date a sistemului, s-a stabilit că urma papilară au fost creată de numitul Asan Maxîm. Acesta și-a recunoscut fapta. A precizat că a scos bunurile din casă pe geam și le-a ascuns în apropiere, în zona unei case aflate în construcție. Apoi a vândut televizorul unchiului său, cu suma de 300 de lei, băuturile alcoolice le-a consumat, iar păturile și oalele le-a lăsat în curtea sa, în iarbă. Magistrații au luat în calcul și faptul că el doar ce fusese eliberat condiționat la data faptei.Mai mult decât atât, el mai este judecat într-un dosar, tot pentru furt.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar de ce cel putin o patrime si nu patru patrimi? sau cinci, sau sase, sau... sa stea patrimi in inchisoare, pina o pierde sirul la patrimi!
1
0
e virala, nu are lecuire se repeta toata viata hotului, el trebuie supravegheat in permanenta ...si inoculat cu ...vaccin de munca , munca si iar munca !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218