REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Accident GRAV la Chirnogeni. O persoană a MURIT!

Accident GRAV la Chirnogeni. O persoană a MURIT!

Replica API 29 septembrie 2018 | 00:09 1016

Tragededie la Chirnogeni! Un accident rutier a avut loc pe DJ391, la ieșire din Chirnogeni spre Negru Vodă.

Din primele cercetări, un autoturism a lovit o căruță în care se aflau doi bărbaţi. Unul a decedat și celălalt conștient, cu traumatism de umăr și torace, care a fost transportat la CPU Mangalia.

Au intervenit două echipaje SAJ (tip C și tip B).

Ce spun poliţiştii:

În data de 28.09.2018, ora 05:20, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, a condus autoutilitara marca VW Crafter, pe DJ 391, dinspre Chirnogeni către DN38 şi, după ce a parcurs 200m de la ieşirea din localitatea Chirnogeni, pe fondul neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat, condus de un barbat, în vârstă de 66 de ani, care se deplasa în acceaşi direcţie de mers.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului atelajului şi decesul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, pasager în atelaj.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu l a ajutat pe dl care traieste pentru ca multi au mancat dupa urma lui si s au facut mari!Se pare ca acum au uitat.pacat ca celalalt a murit nevinovat!Nu mai aruncati cu pietre in niciunul...iar despre sofer sa ne rugam sa scape pt ca este tanar...este destul de grea situatia!Ne dam cu parerea ...dar noi habar nu avem ...scrie destul de clar ca s a produs pe fondul neatentiei.din cate se pare domnii din caruta aveau o vesta si o lanterna...de ce nu s a pus frana?
5
0
De curiozitate ....unde se uita soferul de nu i a vazut?Nici macar frane nu sunt la locul accidentului!
5
0
Asta-mi aduce aminte de pietonii imbracati in negru pe trecerile de pietoni unde nu merge lumina ... practic nu ii vezi !!!
2
0
Ma enervez deoarece desi circula pe un drum judetean unde avea voie prin lege,si crede-ma ca stiam si eu asta, tot il gasesc vinovat pentru inconstienta de care a dat dovada punand atelahul respectiv in circulatie fara sa fie semnalizat corespunzator.Tie ti s-a intamplat vreodata sa eviti in ultima clipa un asemenea atelaj de esti asa tare in gura ? Sau doar comentezi si tu pentru a te afla in treaba...
7
1
Iti dau dreptate , dar nu te mai infierbanta atat ! Din punct de vedere legal , de vina o sa cada Conducatorul auto pentru nepastrarea distantei dintre vehicule ! S-a intamplat pe un drum judetean DJ , unde circulatia atelajelor hipo este permisa ! Alta era situatia daca evenimentul se producea pe drum national DN !
1
8
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste circulatia carutelor. Cat despre biciclisti purtarea castii de protectie este la nivel de recomandare nu de obligativitate.Documenteaza-te!!!!
15
3
vinovati sunt politistul local si primarul comunei care permit circulatia carutelor nesemnalizate, ce sa mai spunem de presedintele tarii care circula cu bicicleta pe drum public fara casca de protectie
13
6
Vinovat direct este cel cu caruta ! Caruta nu se vede bine nici pe timp de zi dar pe timp de noapte la ora 5.20 !
26
5
Cica neatentie in conducere.Mai de graba inconstienta din cauza imbecilului cu rahatu ala de caruta nesemnalizata.Plateste nevinovat bietul tanar, din cauza a doi tarani libidinosi care nu inteleg ca un bandou refletorizant, o vesta sau o luminita catusi de mica poate evita asemenea evenimente...
30
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272