REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Accident GRAV: un motociclist a intrat pe contrasens, două persoane AU MURIT!

Accident GRAV: un motociclist a intrat pe contrasens, două persoane AU MURIT!

Replica API 10 iulie 2019 | 10:45 376

Accident rutier grav, în jurul orei 19:00, pe DN 3B, km 1+800 dreapta, la intrarea în Călărași! Două persoane au decedat.

O motocicletă care rula cu viteză mare a intrat pe contrasens și a fost acroșată de un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată peste autoturism și a luat foc după căderea pe carosabil. Motociclistul, Codruț V., a murit pe loc, iar șoferul autoturismului, mai târziu, la spital.

motociclistul decedat în urma accidentului

Conform unor surse, şoferul autoturismului ar fi vinovat, întrucât acesta ar fi încercat să întoarcă peste marcajul dublu continuu. Toate aceste aspecte vor fi însă stabilite de anchetatori.

Update:

Conform Infotrafic Poliția Română, "pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie, un autoturism a acroşat o motocicletă care se deplasa în aceeaşi direcţie".

sursa: DRDP Constanţa

VIDEO / DRDP Constanţa:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un tembel in minus
3
0
N-a inteles ca asta nu e tzara de oameni, ci de vite bipede. Singurul lucru care ma consoleaza e ca dobitocul de covrigar care a ales sa intoarca nepermis a crapat si el. Luati de la ala organe. Sunt motociclist si nu semnez pe actul ala de donatie. L-as semna daca ceva de la mine ar ajunge doar la motociclisti. Voua, boilor, va donez organul erect.
0
7
nu-i mai faceti donatori de organe ca nu sunt ,ca sa folosesti organele trebui sa fie intregi nu distruse . dupa ce-i aduni de pe jos nu mai poti folosi nimic de la ei .totul e praf
6
1
O tragedie rezultata din incalcarea regulilor de circulatie. Atentie conducatori auto - nu va grabiti si amintiti-va de legislatia rutiera.
5
2
Se cauta la greu ... cu grupa A2 !
11
2
Esti smeker faci ce vrei , uite eu am dat spaga azi la Mangalia sa mute taximetristii din gara sa le iau locul poa sa faca gargara cat vrea am microbuze pe traseul Vama Veche si ma doare n pix.
2
9
asa le trebuie , se baga cu tupeu printre masini si sperie noaptea cand trec cu viteza
12
4
Tu , sofer de autoturism , opresti si te asiguri inainte de a vira la stanga.....nu vine nimeni nici din fata nici din spate , incepi sa rulezi ptr. a vira stanga si....poooc , donatorul de oragane apare de nicaieri cu cel putin 160 Km ! La astfel de viteza ''vinovatul'' ar trebui scos din culpa , n-ai cum sa vezi ''supersonice'' din astea, mai ales in portiuni unde vizibilitatea este de max 500 .
25
2
O fi soferul vinovat, dar donatorul de organe cu ce viteza circula???
24
3
Noi avem nevoie urgenta de organe daca nu de copii,de case nu mai zic ca am avut ghinon de furat cat mai multe
7
11
posibil sa nici nu-l fi vazut. Asa te baga imbecilii astia de muetociclisti in belea.
25
6
motociclist handicapat
21
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212