REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ACCIDENT rutier cu persoane ÎNCARCERATE pe A2

ACCIDENT rutier cu persoane ÎNCARCERATE pe A2

Replica API 29 iulie 2019 | 01:14 403

Accidentele rutiere se țin ranț pe Autostrada A2! Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de duminică, 28 iulie a.c., pe A2, la kilometrul 173, pe sensul București- Constanța.

O mașină s-a răsturnat: în ea se aflau două persoane, un bărbat și o femeie.

Salvatorii din cadrul Detașamentului ISU Dobrogea s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de descarcerare; de asemenea, au fost solicitate o ambulanță Saj B2 și un echipaj SMURD.

Din fericire, victimele au fost scoase și transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările pentru a stabili cu exactitate felul producerii nefericitului incident.

Reamintim că săptămâna trecută mai multe accidente s-au înregistrat pe A2. Vineri, 26 iulie și sâmbătă, 27 iulie a.c., două mașini au luat foc. În accidentul de vineri, șoferița a pierdut controlul volanului și s-a lovit de parapetul marginal, spre banda de urgență iar mașina luat foc. Aceasta a făcut atac de panică, dar a refuzat să fie transportată la spital. Tot vineri, 26 iulie, la primele ore ale dimineții a mai fost înregistrat un accident rutier pe autostradă, o persoană fiind rănită. Amintim că, de asemenea, un alt teribil accident rutier a avut loc joi dimineața, 25 iulie a.c., pe Autostrada A2, la kilometru 69, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, sensul către Constanța. În carambol au fost implicate 4 autoturisme, 7 persoane fiind în vehicule. Din nefericire, în urma acestui carambol, doi copii au fost răniți. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță pentru a le acorda victimelor îngrijiri medicale, cei mici suferind de dureri în zona gâtului. Totodată, menționăm că, săptămâna acesta, mai multe accidente rutiere cu mai multe victime au avut loc în două zile pe A2. Mai exact, după ce, luni, 22 iulie, 6 autovehicule au intrat în coliziune pe autostradă, 4 persoane ajungând la spital, fiind nevoie și de intervenția elicopterului SMURD, iată că și marți, 23 iulie a fost înregistrat un enefericit eveniment rutier, de data aceasta în zona localității Valu lui Traian. Trei persoane au fost rănite, fiind vorba, potrivit cadrelor medicale, de traume ușoare. În accident a fost implicat un singur autovehicul, cu numere de Constanța. Se pare că șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapetul. Apoi, în jurul orei 15.00, un alt accident rutier a avut loc pe A2, dar la kilometrul 193.

Ce spun oamenii legii

Potrivit oamenilor legii, duminică, în jurul orei 07,40, polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe A2, spre Constanța, la km 178 s-a produs un accident rutier soldat cu ranirea ușoară a 2 persoane - soț și soție.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că șoferul, de 58 de ani, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a intrat în coliziune cu glisiera metalică laterală dreapta și s-a răsturnat în șanț.

Traficul in zona nu a fost afectat.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D-lor soferi profesionisti care va dati cu presupusul si injurati de nu mai aveti aer, v-ati gandit vreo secunda la o defectiune tehnica sau infarct? Si cand se vor face autostrazi aeriene tot vor fi accidente atata timp cat vor fi vehicule conduse uman.
0
0
Cand se va ajunge la verificarea soferilor pe bune? si a celor care le dau carnete ca la piata? Cred ca mai intai instructorii trebuie verificati. Nu e suficient sa ii invete regulile de circulatie ci si reguli de bun simt in trafic.
0
0
Nu drumurile sunt de vina pt nr mare de accidente din Romania, ci soferii f prosti. Nr f mare de accidente pe A2 dovedeste asta. Romanul merge pe banda 2, pt ca masa i a cumparat o, opresc cand li se scoala pe banda de urgenta, schimba banda fara semnal, semnal dupa inceperea manevrei etc. Numai rahati cu covrigul in mana.
6
0
Asta este calitatea soferilor din Romania!!! Niste dobitoci care nu sunt in stare sa conduca o masina nici macar in linie dreapta! Nu mai vorbim de pastrarea distantei fata de masina din fata sau de putina intuitie la volan!
7
0
cati mai multi prosti sa faca accident sa scapam odata de ei
4
0
nimic nu e sigur in circulatia rutiera atunci cand nu suntem atenti,nu o respectam si vrem sa ajungem mai repede la ...spital sau la ...morga!
3
0
Ai masina,deci te poti deplasa unde vrei,fara sa astepti trenul,autobuzul,doar ca te arde in cur sa arati ca esti erou de filme,ca poti face ca un cascador,ca esti primul,de ce sa fie ala cu masina aia veche in fata ta,ca mergi cu viteza si esti ,,barbat''. Pula ! Toti cei ce conduc agresiv sunt cacati injurati de restul din trafic. Ei nu sunt respectati si efectiv sunt declarati unanim idioti si periculosi. Imbecilii care merg cu viteza ca sa se simta ,,mari si tari'' chiar isi merita moartea in accidente,dar sa crape dracului fara sa faca necazuri celor cu mintea la cap.
9
2
stati acasa!!!!
7
0
Aici nu mai aveti de ce sa va plangeti. La orice accident dati vina pe autoritati, va plangeti de lipsa parapetilor, de lipsa giratoriilor, etc. Dar pe autostrada, in linie dreapta, ce mai vreti ? Pe mine ma sperie ca se inmultesc prostii si se inmultesc intr-un ritm alarmant. Ziua si accidentul pe autostrada... Si in linie dreapta e greu pentru -prea- multi in zilele noastre.
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212