REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Accident rutier GRAV: un bărbat a MURIT; un copil și mama lui, răniți grav!

Accident rutier GRAV: un bărbat a MURIT; un copil și mama lui, răniți grav!

Replica API 9 octombrie 2018 | 00:12 296

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au fost solicitați să intervină, luni dimineață, 8 octombrie, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 A, în localitatea Ciucurova. În accident a fost implicat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani, care a fost găsit în stop cardio-respirator și căruia i s-au aplicat manevre de resuscitare.

În autoturism mai era o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 ani, conștientă, cu multiple fracturi la membrele inferioare, și un copil de sex masculin, de 3 ani, cu fractură la membru superior. Se intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială SMURD de la Stația de pompieri Babadag și o autospecială de descarcerare grea de la Detașamentul de pompieri Tulcea. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat. ”În dimineața zilei de 8 octombrie a.c., un bărbat de 70 de ani din localitatea Ciucurova, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Ciucurova, județul Tulcea, a pierdut controlul autoturismului care a intrat în coliziune cu un gard. În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto și decesul conducătorului auto. Conducătorul auto deținea permis de conducere. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului”, potrivit oamenilor legii din Tulcea.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am 85 de ani da conduc bine am 66 de ani de experienta nu ca voi pustanii care faceti figuri si liniute pe strada. Nu am hemoroizi da am vazut la una care voiam sa dau in ea ca avea la 30 de ani asa ca u mai comentati aiurea doctoru stie el ce face.
7
7
Pedofilu' de hamster i,a dat ordin carmencitei sa recupereze banii fwtuti aiurea pe referendum si a trimis copoii cu radare in cascada pe IC Bratianu la 2 cocosi Passat alb neinscriptionat & scoala 8 logan regulamentar.Dar noi fiind soferi auto constiinciosi nu au obiectul muncii deci puteti da afara juma' din ei ca iau salarii degeaba!
10
12
La soferii ce depasesc varsta de 60 de ani ar trebui facute controale la perioade scurte de timp si nu controale pe ochi dulci, ci pe bune...altfel uitati ce se intampla....Ca moare el e una dar din cauza lui distruge si vietile altora...
19
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272