REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Accident rutier GRAV: un șofer A MURIT! VIDEO!

Accident rutier GRAV: un șofer A MURIT! VIDEO!

Replica API 1 februarie 2019 | 13:18 717

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de vineri, 1 februarie a.c., la intrare în localitatea Stupina dinspre localitatea Crucea. Două autoturisme marca Opel, respectiv Toyota, au fost implicate.

În urma evenimentului rutier, o persoană a rămas încarcerată. La fața locului s-a deplasat un echipaj Saj B2 dar și pompierii militari pentru a scote victima încarcerată. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Din primele informații, Opelul se deplasa dinspre Hârșova către Constanța, iar la ieșire din Stupina șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde a acroșat autoturismul Toyota.

Ce spun polițiștii:

În data de 01.02.2019 in jurul orei 7.45, un bărbat de 41 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre Hârșova catre Constanța si ajungând la km 150, într-o curba deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul direcției catre stânga, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani. In urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto de 41 de ani și vamatarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto si a unei femei, pasageră în al doilea autoturism, de 58 de ani.

Din nefericire, șoferul ce se afla la volanul autoturismului Opel a decedat, iar celălalt șofer, cât și pasagerul din dreapta au fost transportați la spital cu traumatism toracic și lombar, conștiente.

Vezi și:

https://www.replicaonline.ro/soferul-care-a-murit-in-accidentul-de-la-stupina-era-scafandru-militar-380614/

L.M., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...baaii...da de cand este voie sa-ti demontezi numerele de inmatriculare de pe epava rezultata dintr-un accident de circulatie...de ce placutele de inmatriculare nu sunt asigurate cu sigiliu de caroserie...dece...cui foloseste...ca sa nu faci poze incriminatoare...plm de stat si de legi...muie psd...muie dragnea...muie alde...cu de toate adica cacat, voma, etc...vezi toyota fara pacuta din spate nedeteriorata din cauza accidentului...
1
1
Daca oamenii din camion ar fi fost in vreun sandero sau alta tigaie, la momentul asta erau clar pe lista de primiri la cimitir.
5
2
Opel neopel !Nu conteaza ! Viteaza ,carosabilul lipsa de experienta ,graba si lipsa de chibzuiala plus sosele pline de mazga lasate de bolsevici si neobolsevici de 30 de ani fara intretinere !
9
4
Aveti mare grija in trafic atunci cand vedeti opeluri....feriti-va
10
4
iar opel?? Incredibil!!!
10
5
loveste din nou. astra classic, regina rablelor.
12
6
I-ati dreaku masina nu cotet
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369