REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Șoferul care a murit în accidentul de la Stupina era SCAFANDRU MILITAR

Șoferul care a murit în accidentul de la Stupina era SCAFANDRU MILITAR

Replica API 1 februarie 2019 | 00:07 965

Bărbatul care a pierit în accidentul de la Stupina era Octavian Costel Plopeanu, scafandru militar. Avea 41 de ani și se întoarcea de la părinții săi, de la Brăila. El locuia în Constanța cu soția și copilul. Lucra la Forțele Navale și a participat la trei operațiuni în Afganistan.

”Un militar de la Grupul Naval de Forțe pentru Operații Speciale care se afla în concediu de odihnă, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personală, pe drumul național DN 2A, la ieșirea din localitatea Stupina, și-a pierdut viața într-un accident. Cauzele și împrejurările producerii accidentului sunt cercetate la fața locului de către organele competente. Maistrul militar Octavian Plopeanu avea 41 de ani, era absolvent al Școlii de Maiștri Militari de Marină „Amiral Ioan Murgescu”, promoția 2004 și era încadrat la Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale din anul 2007.

A executat trei misiuni în TO Afganistan, era căsătorit și avea un copil.

Conducerea Statului Major al Forțelor Navale își exprimă regretul pentru pierderea unui profesionist al Forțelor Navale pentru Operații Speciale și este alături de familia îndoliată”, au transmis reprezentanții Forțelor Navale Constanța.

Reamintim că un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de vineri, 1 februarie a.c., la intrare în localitatea Stupina dinspre localitatea Crucea. Două autoturisme marca Opel, respectiv Toyota, au fost implicate.

În urma evenimentului rutier, o persoană a rămas încarcerată. La fața locului s-a deplasat un echipaj Saj B2 dar și pompierii militari pentru a scote victima încarcerată. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Din primele informații, Opelul se deplasa dinspre Hârșova către Constanța, iar la ieșire din Stupina șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde a acroșat autoturismul Toyota.

Vezi și:

https://www.replicaonline.ro/accident-rutier-grav-un-sofer-a-murit-video-380592/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fostul militar a murit din vina lui .Oare ce spuneati daca ala cu toyota intra pe contrasens si il omora sau trebuia sa iasa ala de pe sosea ca vine erou.
0
0
ce cacati frustrati care nu ii respecta nici macar pe cei ce nu se mai pot apara, mortii
4
1
un banal accident de masina ...parca a murit imparatul japoniei ..mai terminati cu titlurile astea pompose .SCAFANDRU MILITAR..tot o sluga la stat
1
6
Esti un mare bou frustratule. Habar nu ai pe ce lume traiesti. Condoleante familiei. Era un om serios si de treaba.
7
0
ce soarta sa scapi de trei ori din groapa mortii, Afganistan si sa mori in accident de masina Dumnezeu sa il ierte si sa aibe grija de familia lui ramasa fara sprijin
5
0
Subscriu si eu la opinia anterioara -dragos e un oligofren - cauza poate fi tehnica dar avand in vedere lipsa expertilor specializati se arunca la inaintare cauza cu pierderea controlului volanului sa intinezi memoria unui om mort justifica in intregime apelativul de oligofren adresat gunoiului
5
1
Pacat....Mai avea un an si iesea la pensie
4
4
mare imbecil esti
3
6
Ce inseamna "a pierdut controlul volanului"? Tot timpul expresia asta mascheaza prostia soferilor care, cu masini puternice, teribilisti, merg prea repede, nu dau prioritate si SE BAGA...in fata, in depasire, etc. De fapt inseamna NEADAPTAREA VITEZEI la conditiile de drum din PROSTIE
5
5
...pacat de bietul scafandru...pacat ca sotia a ramas...SINGURA...
7
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218