REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Accident rutier în Constanța: MOTOCICLETĂ făcută PRAF!

Accident rutier în Constanța: MOTOCICLETĂ făcută PRAF!

Replica API 10 iunie 2020 | 00:04 6916

Un bărbat de 67 de ani, marți, 9 iunie, în jurul orei 12.00, a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada Theodor Burada către strada Dezrobirii și, ajungând în dreptul unui imobil, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului.

Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
motocicleta, nu a avut viteza, problema este ca ea este acoperita de plastice, iar cadrul este din aluminium, de aceea arata cum arata, daca avea viteza masina era intoarsa invers. Si terminati cu comentariile rautacioase atotstiutor ilor. Domnul cu porumbarul este devina.
1
1
Sa le spuneti mamelor voastre ca suntem si donatori de orgasme, nu doar de organe!
2
1
Curios cum doar cei mai sarantoci dintre homalai au comentat impotriva motocicletelor. Invidia asta, ce sa-i faci... Si inca odata se adevereste faptu' ca accidente din nesimtire fac doar sarantocii basiti ce-si storc cosurile pe paine la micu' dejun - posesorii de pocnitori nemtesti, de care rade toata lumea. Evident, diesel, sa consume putin, c-asa-i la sarantoci.
2
1
Toti care sunt impotriva motociclistilor va rog sa va mai abtineti de la comentarij, una e sa iti intoarca masina in fata si apoi vb de slalom si alte chestii! In poza din imagine e clar ca nu putea avea viteza exagerat de mare, iar burlanele acelea sunt pt surzi si ascultatori de muzica la maxim sa auda si eu cand trecem pe langa ei!
7
1
Un donator de organe mai putin pe strada.
2
10
bai carnatzilor, ca altfel nu meritati sa va spun, aia de comentati din c.r ca niste idioti despre motociclisti: ce conteaza pe ce eram eu cand te-am lovit daca tu NU TE ASIGURI CAND INTORCI, BOULE?! puteam sa fiu pe un dragon, desi era preferabil sa fie un tanc. manca-mi-ati toba!
5
2
Frate! Te doare capul cand citesti atatea reactii! Pentru cei mai zelosi: invatati in organul meu genital sa scrieti! Cum dracu de v-au dat politistii permis? Dupa ce ca sunteti prosti, mai si semnalizati...Drujbele sunt folosite pe taramurile voastre natale, iar cand va ia pisarea, ganditi-va asa: Pisa-m-as, nu pisamas, ca o faceti dracu pe voi. Marlani fara creier! Donati-va ramasitele de creieri, poate se face un studiu pe originea prostiei si ajungeti subiecti de studiu
2
0
Pisamas pe voi te motociclistii pulii, mergeti in pula mea regulamentar ca omu, ocupa o banda nu fa tu jaloane ca ai tu trotineta ca d aia te loveste omu si il pui sa plateasca nevinovat Futuva n gura de donatori de organe
4
6
Batranul intentiona sa intre pe trotuar, sa parcheze si semnaliza intentia, doar ca coiul de pe drujba a ignorat semnalul si a vrut sa-l depaseasca prin dreapta, ca un bou nesimtit. Conform martorilor, nu din auzite.
7
4
Sa te iau in pula de coclit
3
6
Motociclistii nu inteleg un lucru , viteza si slalomul printre masinii fac ca observarea lor in timp util sa fie destul de anevoioasa . Soferii , la fel , nu inteleg faptul ca parcarea sau stationarea la 'colt de strada' produc un pericol real pentru ceilalti soferi , poate si in cazul de fata s-a intamplat la fel....viteza si lipsa de vizibiltate !
5
1
laa mai multi!ba mirlandezilor,Nu mai ambalati ascutitorile alea poluante in orase,mai ales noaptea,ydioten ce sinteti!de aia va iubim,in pomi sa va gasim.
10
5
Alt zmeu cazut
7
4
cei care aruncati cu inteligenta dar sa fie un tir, sa va duca langa al de sus, ti ai drek de imputiti
5
18
POLITIA UNDE E STAREA DE ALERTA E PLIN DE DEMENTI DESCREIERATI OLIGOFRENI PE 2 ROTI !!! DONATORI RETARZI BINE IA FACUT MOSU !!! BRAVO MOSULE RESPECT !!!
12
7
Motocicleta aia din poza e mai scumpa decat tine ba jeg imputit de makdon infect. So futem posta pe cracanata aia de nevastata. Mars la saivan la cogealac.
11
15
@Nelson sa imi lasi un numar de telefon sunt interesat si iti pot oferi 2100 RON am un i5 3570 sper sa duca. dami un mesaj in privat
5
1
Vand rtx 2080Ti, 2500ron URGENT
7
2
Nu vinde un rinichi , intreb pt un prieten ! Cu banii lluati si repara partaitoarea ! La urmatorul eveniment isi vinde un ochi ....
11
5
daca nu-ti ajung banii nici de pisicuta in rate, daca iti bat lingurile in stomac, atunci iti iei paraitoare pe doua roti.
16
12
Baaa muitilor de soferi retarzi, hodorogul ala de 70 de ani e vinovat. In toate tarile civilizate se circula pe doua roti. Doar in Romania exista atitudinea asta fata de motociclisti, jeguri de makidoni imputiti, van gura.
22
24
Alt prostan cu OPEL!
11
12
Mergeti in plm pe Autostrada si alergati motoarele nu prin Oras retarzilor
24
14
de asta este indicat sa-ti cumperi totdeauna motocicleta cu banii in rate pentru ca 90% din cumparatori nu mai apuca sa o plateasca integral...
28
4
Noaptea cand va turati motoarele pe Eliberarii va doresc sa va rupeti gatul
31
9
Bagami-as pula in gura voastra de comentatorii pulii cu organele voastre cu tot...
12
28
pe doua roti
8
13
donatorul si a implinit menirea!!!
22
17
Sugi pula la toti donatorii
17
28
Mai degraba cacti cu ochi careau primit carnetul de conducere pe baza de branza si cartofi , inca conduc si sper sa ajunga sa-si calce nepotii intr-o zi.
8
15
Cu ce viteza circula donatorul de organe??? Fara el e mai liniste pe strada...
34
25
Mos tampit
30
23

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212