REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Accident rutier în Mamaia: șoferii făceau LINIUȚE. VIDEO!

Accident rutier în Mamaia: șoferii făceau LINIUȚE. VIDEO!

Replica API 27 octombrie 2019 | 00:19 1446

Medicii constănțeni au intervenit sâmbătă seara, la miezul nopții, în stațiunea Mamaia, în dreptul hotelului Scandinavia, în urma unui accident rutier. O persoană a fost rănită. Accidentul a fost încadrat ca tamponare.

Potrivit unor surse, se pare că accidentul ar fi survenit după ce mai mulți șoferi făceau liniuțe. De altfel, pe facebook a fost postată și o filmare prin intermediul căreia se observă cum conducătorii auto se iau la întrecere.

VIDEO:

Sursa video: Mario Iulian

Update:

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța s-au autosesizat cu privire la imaginile video din spațiul public. Astfel, urmează a se efectua verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun în astfel de cazuri.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
johannis e de vina ptr oamenii de cacat din orasul asta?
2
1
pacat ca n-au crapat .sunt pline cimitirele de teribilisti dinastia
4
1
Sa nu mai intervina medicii, sa ii lase acolo se crape
5
1
pute a oaie si branza...
11
2
ciubotariu boschetarul bea pana se pisa pe el data trecuta tea scapat dancu cu dosarul cu spaga mai tii minte? data viitoare o sa fii singur ai grija pe cine superi
8
0
Constanta nu mai are politie? Cum isi permit toti derbedeii sa faca asa ceva intr-un oras european? Ceea ce vedeti este rodul pomenilor electorale. Nesimtirea nu a fost taxata. Fiecare individ face ce il taie capul pentru ca stie ca nu i se poate intampla nimic. Din pacate din astfel de nemernicii mor oameni. Avem nevoie de ordine! Lege si ordine!
21
3
Asta-i romania normala a lui johannis. Nu va mai plangeti. Aveti exact ceea ce meritati
17
23
In tot ce spune Totlo are dreptate ma descreeratule pentru ca daca eu ii omor pe tactu si pe mata in timp ce trec pe zebra si masina mea valoreaza 500.000 de euro, asta nu mai concteaza,ci faptul ca am omorat doi oameni nevinovati.BOULE.
18
3
majoritatea accidentelor si infractiunilor se intampla cand e ciubotariu pe tura ca smecherii sunt prieteni cu el si se face ca nui vede da ii arde pe restul Cacatul de ciubotariu e spagar a invatat de la bulangiu de dancu
16
2
cine va credeti ma sa spune-ti ce ar trebuii facut si ce nu. Ia hai mars de aici si nu mai comentati din moment ce nu aveti cu ce sa traversati strada si mergeti cu morcovu in cur toata ziua. Rpd judecati oamenii si zici ce lege trb aplicata si ce nu.alta treaba nu aveti decat sa va uitati la accidente si sa ziceti ia uite-i si pe astia cat de prosti sunt.
5
34
Anulat permisul definitiv, sau puscarie o luna, asa ar trebui facuta o lege.
32
3
Confiscarea bunurilor care au servit la savarsirea contraventiei. Asa ar trebui sa se aplice si in acest caz
37
2
Stai linistit franele alea costa cat garsoniera in care stai
8
42
Sa iti trag la muje de comunist, iei tu masina cuiva ca vrea pl ta...ai dat tu banii pe ea, ai masina? Pai dupa ce platim de ne ustura curul pt ele, vii tu neica nimeni sa iei masinile oamenilor, lasa ma lumea in pace securistule, fiecare plateste legal pt ce face, te bagi tu ca chilotii in cur cu ideile tale de comunist basit, nu zici ca militienii dau muje pe varianta la vagaboante in loc sa zaca la fiecare colt de strada unde se fac astfel de intreceri, daca militienii ar sta la munca facandu-si treaba exemplar, nu ar exista asa ceva ... muje tie
14
44
30 de suturi in koaie!Voleee
16
5
Politia ce face? Circulatia aproape inecistenta. Poate ar fi bine ca rutiera in oras sa cedeze responsabilitatile catre primarie si politia locala sau de ce nu, sa preia primaria toata rutiera de la oras
20
11
Anulat permis fara drept de a mai da vreodata, confiscat masina plus 20 de lovituri de bici.
50
2
cand esti rupt in cur si nu ai bani de cauciucuri noi. sau frane.
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218