REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Accident rutier la Gară! Mai multe echipaje de Poliţie, la faţa locului: MARTOR RECALCITRANT, SANCŢIONAT CU 2.500 DE LEI!

Accident rutier la Gară! Mai multe echipaje de Poliţie, la faţa locului: MARTOR RECALCITRANT, SANCŢIONAT CU 2.500 DE LEI!

Replica API 27 octombrie 2018 | 00:38 395

Un accident petrecut vineri în zona Gării Constanţa a mobilizat la faţa locului mai multe echipaje de Poliţie! Motivul: una dintre persoanele implicate era recalcitrantă.

Oamenii legii au stabilit că persoana recalcitrantă nici măcar nu avea vreo legătură cu accidentul. Pentru că insista să facă scandal, jignind poliţiştii - despre care a comentat, printre altele, că habar nu au ce fac la faţa locului unde se petrecuse accidentul -, bărbatul în cauză, în vârstă de 39 de ani, a fost ridicat şi condus la Secţie, pentru continuarea verificărilor.

Ce spun oamenii legii:

La data de 26 octombrie a.c., in jurul orei 20.00, un echipaj de poliție rutieră a fost solicitat in zona Gării C.F.R. Constanța în urma producerii unui eveniment rutier. La fața locului a fost identificat un bărbat, in vârstă de 39 de ani, din municipiul Constanța, care s-a manifestat violent în limbaj la adresa polițiștilor. Deoarece, atitudinea sa recalcitranta a continuat și după avertismentul adresat de polițiști, acesta a fost încătușat și condus la sediul Serviciului Rutier Constanța pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 500 de lei, pentru proferarea de injurii, la care s-au mai adăugat alte două sancţiuni, de câte 1.000 de lei, pentru provocarea de scandal. În total, 2.500 de lei.

Referitor la accident, oamenii legii au precizat că un autobuz a acroşat uşor un pieton.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cioara masi
0
0
Rusine celor care ati fost acolo si nu aveti curajul de a vb va e frica de romii mare rusine
0
0
Imi poti explica si mie cum la 5 km h cioara asa cum spui tu, s-a aruncat in autobuz si a ajuns sub autobuz ? La 5 km h!! As vrea sa imi explici cum s-a putut intampla asta, sau s-a aruncat direct sub autobuz? Si de cand conteaza ca e cioara sau alta natie? Iar eu AIA care eram pe trecere cu el, am fost acolo pana a ajuns ambulanta! Scuza-ma ca nu m-am facut remarcata!
0
0
Trebuia dat inainte , inapoi pana il facea cat zebra
1
0
ce vorbiti aiurea frate. Nu aveti idee ce s a intamplat. O cioara s a aruncat in autobuz. Mergea cu 5 km la ora e o curba de 180 de grade. Tu ala care erai pe trecere cu el unde erai ma? Eu am fost ala care a tras cioara de sub masina inpreuna cu soferul. Tu unde erai ca nu te am vazut? A fost o facatura sa faca cioara niste bani. Sper sa ramana fara picioare jigodiile societatii
3
0
Se numeste trecere de pietoni,nu drum pietonal. Asadar,te asiguri si abia apoi traversezi,nu te avanti ca boul.Chiar si la viteze foarte mici,masinile pot lovi pietonii cretini ce intra pe carosabil din scurt,fara sa se asigure.
11
1
De ce uni comenteaza aiurea.Legea spu e clar,,In apropierea unei treceri de pietoni,incetinesti pentru a evita accidente''.Acum 4 ani un dobitoc de sofer de autobuz a accidentat mortal pe trecerea de pietoni de langa Omv din tomis nord,o ruda de a mea.Idiotul vorbea la telefon,si scuza lui a fost ,,da cine la pus sa treaca atunci pe acolo''.Era pe trecere deja spre axa drumului,asa ca nu doar pietoni au vina.Vinovati principali sintem noi soferi.Atentie mai mare la treceri de pietoni.
4
2
Marcajul pietonal este facut pentru a indica cetateanului ca pe acolo se traverseaza strada si nu pe oriunde asa cum trec oile. Acum, matale ar trebui sa te asiguri inainte sa treci si sa-ti feresti trupul firav de contactul cu autoturismele sau mai rau, autobuzele. Ca tramvaie nu mai avem din pacate. Cand vezi o trcere de pietoni nesemaforizata, te OPRESTI si te asiguri temeinic, nu te arunci ca dobitocul ca ai tu prioritate. O tara de analfabeti si tampiti. De fapt ce sa mai ceri cand pentru o galeata si un mic votezi viitorul copiilor tai, dupa care te duci si pupi moastele sa fie bine.
15
0
Orice masina aflata pe trecere are prioritate. Dc era la jumatate...cu atat ma clar. Autobuzul are prioritate. Pietonul tr sa astepte.
6
6
Cum poti sa debitezi o asemenea prostie? Ai fost acolo sa vezi ca l-au impins alti 2 prieteni? Omule, era in spatele meu la 2m, eu am trecut insa el nu a mai apucat! Omul ala nu "a sarit pe trecere ca prostul" asa cum spuneti voi, omul ala era pe trecere,iar dobitocul ala nici macar nu a avut intentia de a incetinii!! Mi se pare strigator la cer cum puteti vorbi in necunostinta de cauza si cum va mai rabda pamantul asta..
9
2
Nu poti sa treci dupa ce autobuzul deja a trecut de trecere in speanta ca mulgi bani de la sofer. Victima era la jumatatea autobuzului. Daca nu il vedea soferul il calca cu rotile din fata. El a fost impins de alti 2 prieteni in mijlocul autobuzului.
4
3
Mooie multa spagarilor
3
11
Sariti pe trecere ca prosti toti prosti trec pe zebra dar nu stiu cum trec fug se arunca masina calca nu fute
19
3
Ala a fost accident usor? Sa fii la mijlocul trecerii si sa iti rupa picioarele un cretin cu autobuzul, pentru voi inseamna accident usor?
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272