REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL LA VALU LUI TRAIAN! Imagini TERIBILE - VIDEO!

ACCIDENT RUTIER MORTAL LA VALU LUI TRAIAN! Imagini TERIBILE - VIDEO!

Replica API 15 noiembrie 2017 | 01:33 1194

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc pe raza localităţii Valu lui Traian! O persoană a decedat. O maşină a fost strivită de un TIR. Şoferul maşinii, în vârstă de 40 de ani, a decedat.

Imaginile de la faţa locului sunt teribile: autoturismul, un Peugeot 407 albastru, înmatriculat CT 99 CTI, este făcut praf, şoferul neavând şanse de supravieţuire! Totul s-a petrecut la intrare în localitatea Valu lui Traian.

Şoferul decedat este Nae Marius, angajat al Grupării de Jandarmi. Impactul violent a avut loc după ce TIR-ul ar fi întors peste linia dublă continuă, chiar la intrare în localitatea Valu lui Traian. Autotrenul ar aparţine omului de afaceri care deţine chiar la intrare în localitate un local de nunţi şi alte evenimente!

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/impact-frontal-la-valu-cum-s-ar-fi-petrecut-nenorocirea-si-cine-este-soferul-decedat-336235/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-au inmultit prosti care nu stiu sa conduca nu masinile. Rominia e tara cu cei mai necivilizati si cei mai aroganti dar si cei mai prosti oameni din Europa in special barbati care stiu decit sa bea si sa violeze femeile. Uitati-va la voi cit sinteti de nespalati si de uriti si mai veniti si prin Europa sa ne faceti de ris, sinteti mai rau decit tigani. Nici o tara civila are atitea accidente mortale ca in Rominia si asta doar din prostia voastra, cine mama voastra va dau carnet nu stiti nici sa atraversati strada de inginfati ce sinteti si mai vreti sa conduceti. INAPOIATILOR!!!!!!
0
0
Am auzit de la martorii din zona ca defapt la volanulul tirului era chiar patratoiu in persoana fiind beat si cel mai probabil fara carnet cat ce. Si intradevar a intors haotic in fata decedatului. Dar patratoiu fiind cu multe relatii peste noapte a mituit multi oameni si a doua zi lau scos vinovat pe decedat. Traim in romania din pacate..
2
3
Viteza,neadaptarea la conditiile meteo dar cel mai important este ca nu exista iliminat public ca peste tot in tara asta de rahat,regret si imi pare rau ca spun asa dar asta ne-au facut..sa ne omoram intre noi.Nici pe autostrada nu avem lumini,dar punem flori si altele pe statiile de ratb Gabriela Firea,Bucuresti Am ajuns o tara de tot rasul...picata rusinos la examenul de capacitate Rusine!!!
2
1
Prima data s-au construit satele ! In caz ca nu stiai si tu tot un taran esti , numai ca este o diferenta intre tine , care te-ai nascut la oras si cel de la tara , tu esti mult mai prost !
4
0
Curiosii mor repede
1
3
Cum se numeste soferul tirului si ce varsta are stie cineva?
6
0
cred ca vrei sa-ti cumperi casa in valu si nu ai bani, saracia dracului
6
3
aveti nevoie pe mortii vostrii ati venit de la toate satele la constanta sa va luati apartamente in rate dupa o vara de muncit la negru si ati umplut valu constanta e suprapopulata de tarani de tulcea ilfov ialomita etc
7
6
Roman sau tigani tot dracul ala e
8
2
Romanii sunt cei mai cretini soferi, cei mai indisciplinati, cei mai cocalari si neghiobi. Nu e de mirare ca sunt atatea accidente zilnic
18
1
Ce educatie rutiera,infrastructura,etc? Degeaba cunosc toti educatie rutiera si sunt cele mai bune drumuri daca soferii nu-si cunosc limitele dar si aptitudinile de a conduce se vor produce dezastre.Pt ca nu toti sunt in stare sa mentina controlul volanului la viteze mari,nu toti sunt in stare sa aproximeze distante,viraje,sa ocoleasca obstacole,etc.Pt ca sunt bizonii si bizoancele care cred ca daca au cateva diplome de la scoala,si ale furate,cred ca pot conduce cu viteza ca gigel tractoristu' cu 4 clase dar care are indemanarea,sanatatea ochilor si capacitatea de a conduce tir cu 110 kmpeora
5
4
Sensuri giratoriii Cnadnr cati oameni vrei sa moara pana sa va miscati curula sa faceti ceva
17
1
S-au inmultit masinile, traficul e foarte intens la fel... s-a ajuns la acelasi nivel de trafic dinainte sa se deschida autostrada. Avem nevoie de infrastructura si de educatie rutiera incepand din clasele primare, doar atat.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108