REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ACCIDENT RUTIER TERIBIL în curba în care primarul din 23 August a VĂZUT MOARTEA cu ochii!

ACCIDENT RUTIER TERIBIL în curba în care primarul din 23 August a VĂZUT MOARTEA cu ochii!

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 648

Un teribil accident rutier a avut loc în data de 17 ianuarie a.c., între Olimp și Neptun, chiar în curba în care și primarul din 23 August a fost implicat într-un nefericit eveniment. Este vorba despre un șoferul unui autoturism, care a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu mașina în copac. În urma impactului acesta a murit, iar soția sa a ajuns în stare gravă, la spital.

La locul producerii accidentului s-au deplasat autospecialele, echipajul Saj B2 dar și polițiștii rutieri care au declanșat cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Accidentul s-a produs pe DN39 pe sensul Mangalia - Constanța. În curbă la stânga, între Neptun și Olimp șoferul unui autoturism, fiind vorba despre Constantin G., în vârstă de 43 de ani, a pierdut controlul direcției de mers către dreapta și a intrat în coliziune cu un copac. Conducătorul auto a decedat la fața locului, pasagera locului din dreapta (soția), în vârstă de 40 de ani, este rănită grav, fiind transportată la spital, în comă. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a încolăcit pe copac. Pe lângă cadrele medicale, pentru scoaterea persoanelor dintre fiarele contorsionate, au intervenit 7 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Secției Mangalia. Cercetările continuă.

Precizăm faptul că primarul și viceprimarul din 23 August au fost implicați într-un accident rutier în aceeași curbă. Potrivit oamenilor legii, pe 29 noiembrie 2018, în jurul orei 12.40, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, pe banda 2, dinspre Neptun către 23 August și la km 34 +800 m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul direcției către stânga și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, în banda 1, fiind vorba chiar despre primarul din 23 August, Mugur Viorel Mitrana. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului, de 48 de ani, a unui pasager, de 38 de ani din al doilea autovehicul (viceprimarul), precum și a unui minor, de 6 ani, pasager în primul auto. Ambele autoturisme erau echipate cu anvelope de iarnă. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radar Passat alb neinscriptionat, fara nr de MAI la Kogalniceanu, Ovidiu, Crucea. Sper sa citeasca cat mai multi comentariile ca sa pierdeti de o mie de ori mai multe amenzi , decat cea pe care mi-ati dat-o, ...daca va place sa stati in masini d-astea ascunse. Nu v-a invatat nimeni de avertisment? Pandari nesimtiti.
0
0
Cine era asta ca nu stiu
0
0
ce loc blestemat este o curba usoara posibil s-o confunzi cu aia mai de sus spre 23,care acuma are ditamai gardul despartitor
4
0
Curba cu energii oameni buni. Foarte multi au murit acolo. Aveti grija oameni buni, reduceti viteza la 30-40kmh, ca acolo e loc blestemat.
3
4
ESP,ASR,ABS, etc ...Mai copii, va bazati prea mult pe tehnologie ! Acum 40 de ani circulam fara toate astea si ne descurcam destul de bine , de ce ? Pentru ca adaptam viteza si eram mult mai responsabili , mergeam pe criteriul '' mai bine mai tarziu decat niciodata '' !
8
0
cauza este viteza si carosabil umed sau pojghita de gheata,polei. probabil nenea a trecut de 1000 de ori pe acolo cu aceeasi viteza, doar ca acum s-a mai adaugat un factor de risc. si anvelopele conteaza, evident iarna sunt bune cele de iarna sau allseason, cu conditia sa nu fie vechi d6ani si crapate. un element care putea sa evite accidentul este ESP, sa nu-l confundati cu ABS-ul. ESP-ul este obligatoriu pentru toate masinile din 2014 incoace. coaja de 206 sigur nu avea, airbagurile nu s-au deschis, in principiu, daca mergi cu viteza redusa mai ai sanse, ajungi la spital macar. daca nu.....
7
0
Nu stiu ce anvelope ai tu dar cele de iarna se descurca mult mai bine pe carosabil umed decat cele de vara chiar si vara! Si asta este o chestiune pe care am testat-o!
3
4
aceste anvelope de iarna isi fac treaba numai pe zapada, fiind foarte periculoase pe carosabil umed, avand aderenta mult mai mica fata de cele de vara. oricum, indiferent de tipul anvelopelor, conducerea preventiva n-a omorat pe nimeni.
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218