REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Accident rutier TERIBIL la bifurcația cu Costinești: O AUTOUTILITARĂ S-A RĂSTURNAT! Video

Accident rutier TERIBIL la bifurcația cu Costinești: O AUTOUTILITARĂ S-A RĂSTURNAT! Video

Replica API 19 iulie 2018 | 00:56 668

O persoană a fost proiectată din mașină!!!

O persoană a fost proiectată din mașină!!!

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină pe DN39, la bifurcația cu DC6, înspre Costinești, joi, 19 iulie, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, coliziunea a avut loc între un autoturism cu volan pe dreapta și un camion, mai multe persoane fiind rănite.

.

Neacordare de prioritate

Potrivit anchetatorilor, cauza producerii accidentului rutier este neacordarea de prioritate. Mai exact, un tânăr în vârstă de 22 de ani din Tulcea, a condus o autoutilitară înmatriculată în județul Tulcea și nu a acordat prioritate la ieșire în DN39, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot înmatriculat in Bacău (cu volan pe partea dreaptă), condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Bacău.

Bilanțul victimelor: turiști, unul e în comă! Altă persoană a fost PROIECTATĂ pe carosabil

Potrivit cadrelor medicale, se pare că sunt 3 răniti, turiști, din Bacău, din care 2 grav și 1 ușor (toti pasageri în auto marca Peugeot care se deplasa pe drumul prioritar):

-un minor în vârstă de 17 ani, cu politraumă, în comă, cu traumatism craniocerebral grav, preluat de elicopterul SMURD.

-un bărbat, șoferul, cu fractura deschisă membru inferior, preluat de un echipaj SAJ

-o femeie cu politraumă, conștientă, preluată de un echipaj SMURD.

Toți au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

O persoană a fost proiectată pe carosabil.

Un paramedic aflat în concediu a sărit în ajutorul victimelor

La fața locului, un participant la trafic a sărit imediat în ajutorul victimelor, acordându-le îngrijiri medicale. Precizăm că este vorba despre plt.maj. Badea Cristian Bogdan - paramedic încadrat pe motocicletă SMURD la Detașamentul terapie intesiva mobilă București Ilfov, care se afla în concediu.

Vom reveni

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de retardat poti sa fi cand crezi ca daca un sofer are masina cu volan pe dreapta este automat vinovat!Nu are nici o leg ca un idiot care se crede regele soselelor nu a dat prioritate unei masini cu volan pe dreapta,care culmea merge regulamentar!inainte sa comentati tot felul de aberatii interesati-va mai bn!un copil de 16 ani este in coma!Traim in Romania...si asta ne costa viata,din pacate pe unii!
4
0
eu cred ca nu se poate vorbi de problema volanului pe dreapta ci mai degraba de camionagiu care a crezut ca are o adevarata herglelie si a iesit fara sa se asigure. Se vad pe sasiu unde a fost lovita autoutilitara.Si din pacate vinovatu scapa.
4
0
perfect adevarat dar atunci cand decizi sa iti iei masina cu volan pe dreapta deja se poate spune ca ai o problema la cap!
8
4
a fost si a ramas periculoasa intersectia de la costinesti,afara de cei care ies pe dn 39 dar si cei care fac stanga nu acorda prioritate,acuma ca avea volan pe dreapta ar fi trebuit sa fie un avantaj trogloditul veniind din dreapta
6
0
astia cu masinile mari sunt niste nenorociti mare parte din ei. Ieri pe drumul Lumina navodari se intreceau 3 masini din astea mari una era CT parca 45 ASS. asta cu ASS depaseas camioane, cisterne si avea intre 80-100 la ora cand pe banda 1 cand pe banda 2 cand se fac doua benzi aproape de intrarea in Navodari. ce pioritate sa dea el la sensurile giratorii nimic!! Si tot ieri unul beat manga a venit pe A4 in port l au urmarit oamenii au chemat politia avea 1.34 la suta alcoolemia. luat carnetul pe viata si bagati la puscarie cretinii dracu
19
1
Ce cauta kkt-ul cu volan pe dreapta???
7
10
trebuie politia sa-si faca treaba
6
7
trebuie un sengilatoriu pentru a evita aceste nenorociri cu pierderi de vieti
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212