REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Adelina Pestriţu s-a măritat în secret. Ce rochie frumoasă a purtat la cununia civilă

Adelina Pestriţu s-a măritat în secret. Ce rochie frumoasă a purtat la cununia civilă

Replica API 4 iulie 2019 | 00:58 994

Adelina Pestriţu și Virgil Şteblea

Adelina Pestriţu s-a măritat cu Virgil Şteblea ceva mai devreme decât a anunţat. Frumoasa brunetă s-a cununat civil miercuri (3 iulie) la Primăria Sectorului 1, ceremonia religioasă urmând să aibă loc la 20 iulie. Fosta prezentatoare tv s-a prezentat în faţa ofiţerului Stării Civile într-o rochie galbenă cu un decolteu ameţitor. Partenerul ei a optat pentru o ţinută casual cu jeanşi, cămaşă albă şi pantofi sport.

Când credeam că Adelina Pestriţu este în focurile pregătirilor pentru nunta din 20 iulie, iată că de fapt bruneta ne-a luat prin surprindere cu un moment pe care l-a organizat în mare secret. Miercuri, ea s-a cununat civil fără tam-tam. Evenimentul a fost unul foarte discret, alături de miri fiind doar nașii, Aura si Daniel Rafte din Constanța, în calitate şi de martori. Părinţii spirituali ai celor doi sunt dezvoltatori imobiliari cunoscuţi pe litoral. Vestea cea mare a fost dată de Adelina pe blogul ei.

"În așteptarea marelui eveniment din dată de 20 iulie, astăzi ne-am căsătorit civil. Abia așteptăm să facem acest pas și să devenim oficial o familie cu multe planuri și speranțe de viitor. Având în vedere că petrecerea și cununia religioasă sunt programate pentru sfârșitul lunii iulie, pentru momentul de la primărie am ales ziua de 3 iulie, numărul nostru norocos. Pe 30 martie am pornit la drum în calitate de cuplu, pe 3 august s-a născut Zenaida-Maria, fetiță noastră, pe 13 este născut soțul meu. Cifra 3 se află în contextul multor evenimente frumoase și importante din viață nostra.

Așadar, în urmă cu o săptămâna am depus actele la Primăria Sectorului 1 și am început să facem planuri. Ne-am dorit ca de această dată să fie totul foarte simplu, privat și scurt. Am ales să nu invităm pe nimeni, pentru că am fi fost obligați de context să facem o selecție a prietenilor noștri și fără să ne dorim, să-i supărăm pe ceilalți. Nu am vrut să facem separatisme. Evident, bazat pe faptul că oricum marea petrecere va fi în doar 2 săptămâni jumătate și chiar nu avea sens să îi punem din nou pe drumuri. Am fost doar noi împreună cu nașii, după cum ne-am și dorit", a explicat vedeta.

Bruneta a precizat că şi-a schimbat numele, devenind doamna Şteblea, dar pentru public va rămâne, Adelina Ioana Pestriţu. "Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta același nume de familie și cu fetița noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, să fie mai ușoară treaba birocratică, dar evident și din iubire pentru soțul meu", a punctat Adelina Pestriţu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugatoarea de puli s-a maritat. Acum o suge oficial si pe blat la altii !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212