REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Adina Florea: 'Nu cred că e necesar să defilăm oameni în cătușe în fața televiziunilor'

Adina Florea: 'Nu cred că e necesar să defilăm oameni în cătușe în fața televiziunilor'

Replica API 9 septembrie 2018 | 00:00 298

Adina Florea, procurorul propus de Tudorel Toader la conducerea DNA, susține că, în cazul în care va fi numită în funcție, este o prioritate respectarea prezumției de nevinovăție din punct de vedere al expunerii mediatice a unor persoane mediatice, menționând că nu este necesară 'defilarea în cătușe' a oamenilor.

"Urmărirea penală e confidențială, prin urmare nu reprezintă un festival, un spectacol, ci implică destinele unor oameni și analizarea răspunerii penale a unor oameni. Nu cred că e necesar să-i expunem presei, publicului. În multe cazuri, România a fost condamnată la CEDO pentru nerespectarea prezumției de nevinovăție. Nu cred că e necesar să defilăm oameni în cătușe în fața televiziunilor. Această defilare nu a făcut bine nimănui", a declarat Adina Florea la RomâniaTV, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu am comentarii decente ,sunt unii care se oftica ca postez impotriva celor care sunt antipesede . Mai spunea unul pe aici ca nu am tehnologie sa postez de la mai multe IP cum fac ei ,acum cred ca va dati seama de ce sunt clonat si mai ales cine si de ce ma cloneaza!Micalus comentariu la art cu Peleanu
1
0
VREI SA FII CORECTA NU MAI EXECUTA LA COMANDA DOSARE,IMPREUNA CU POLITISTUL CARP ,CU STEFAN,SI ALTI ,PASARICA MICA SI OBRAZNICA ,E O ZDREANTZA CA TOTI JUDECATORI SI PROCURORI ROMANIEI,CA SA SE LINISTEASCA TOT ACESTE SCURSURI AR TREBUII EXTERMINATI.VOI ATI TREBUII SA FITI LA PUSCARIE IN PRIMUL RAND LA CATE MANEVRE ATI FACUT SI FACETI IN CONTINUARE.
0
0
Am inceput sa invit lumea in fata la colonade ca se le sug pulile subt dilimandros pesedist imputit care put a ceapa si trabsoiratie in ratc
2
0
Ba da. Asa cum hotii defileaza in gipane, sfidind pe fata oamenii muncii, tot asa sa defileze si cu catuse la maini, eventual si cu pancarta hotoman de git.
2
0
ma-ta cu gurita ei , suge pula cu scantei ! ....iar tu , sorosist fomist vino daca ai curaj in fata la colonade , sa-ti dam o muie sa-ti tina de foame . Ce zici , ai curaj ?
0
4
Ba clonelor ce pula as lua in mine acum mmmmmm nigeriaaa
5
2
Misule cata dreptate ai,nu mai loc de europenanu mishu,,bula mishu pensionaru si alte clone ale mele! Nesatuilor!
1
4
Ah ce pwla de nigerian as molfai acum
4
2
asteapta sa vezi daca vei fi numita si apoi pronunta-te
6
2
M am saturat cat salam ti am dat in gura tie si la tot neamul .sa -ti fut familia in gura de derbedeu.sa_i dai muie la mata aia curva.
7
6
Are tot ce-i trebuie, sa faca ce trebuie! Doar sa vrea s-o faca!
10
3
Inca nu stim daca persoana din foto e femeie sau travestit jucaus?
12
8
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
8
17
Pariem ca va fi numita de presedinte? Statul paralel se regrupeaza.
7
7
BASESCU A DAT DIN BANII NOSTRII LA DESPAGUBIRI HOTILOR!TRADOTARII ROMANIEI SUNTETI VOI FOSTUL PDL!MARCA INREGISTRATA LA CONSTANTA
9
9
bai bulangii de la replica , comentariile mele le stergeti dar pe ale muitului de europeanu nu? Ce este antipesede este ok ? Site sereist
12
12
nu defilam da nici nu bagam la parnaie ca si-asa n-o sa stie nimeni. Confidentialism pesedist. Sictir bai hoato !!! Muie dragnea,muie pesede !!!
21
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212