REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Adina Florea și-a retras candidatura pentru conducerea Secției Speciale

Adina Florea și-a retras candidatura pentru conducerea Secției Speciale

Replica API 6 decembrie 2019 | 02:04 331

Adina Florea şi-a retras candidatura pentru conducerea Secţiei Speciale.

”Față de interesul public manifestat, în scopul corectei informări, sunt abilitată să aduc la cunoștința opiniei publice că în cursul zilei de astăzi, procuror Adina Florea a formulat cerere de retragere a candidaturii din procedura numirii în funcția de conducere din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, ca urmare a concursului susținut”, au transmis reprezentanții CSM.

Reamintim că la concursul suținut în urmă cu 6 luni, Adina Florea a obținut nota 10

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Normal ca sunt injurate si dna Florea si Dna Puiu. Cred ca din ce cunosc de la colegii mei in ultimii 10 ani au trimis in judecata pe judet Constanta peste 150 persoane... in special tigani si turci ... asa ca intelegem cine le injura. Probabil li s a i fundat cu poluticienii pe care vroiau sa i trimita... asta i alta treaba... trageti concluzia singuri care aveti creier
2
2
Sclava lui Mazare a renuntat. Cam tirziu si-a dat seama ca nu are incotro, e prea compromisa pentru acel post.
8
4
nu te-ai impuscat inca ? Oricum inca ai gura plina de cacatul inghitit de la mine !!! Muie unu de mana cu adinutza muista cu cacat !!!
7
3
DNA Sa adune borfasii penali in puscarie, aia trimisi in judecata pentru infractiuni
7
2
Urata creatura ! Fereasca Dumnezeu sa te trezesti cu asta.n pat ! Mare pierdere retragerea !! Cat s.a mai suparat tactu ca nu ai putut sa.l scoti pe dragnea din parnaie ! Cum puneau ei tara la cale , si cum au luat morcovu.n gura :D
12
2
adinuta, sluga servila a pzdeilor sa se roage si la Sfantul Mormant sa nu se redeschida ancheta referitoare la Protocoalele pe care i le-a furnizat ca idioata lui valcov, ptr ca o sa ajunga drept in celula vecina cu a lui dracnea!
14
2
Florea, Savonea, Garbovan sunt zdremtze PeSeDiste
18
4
bai Escu ,vezi ca ti-a ramas rahat pe nas mai usor cu limbile la PNL !
8
9
Intruchiparea ciumei rosii.
16
5
Nu ai dreptate ma Nelule daca da examen cu alti examinatori este persecutata politic din cauza asta nu va lua tot 10,asa spun PSDisti si in cazul in care sunt arestati cu probe pentru ca au furat statul,ei nu au furat ei au iubit Romania si au lucrat pentru ea cum spunea si Dragnea din puscarie sau UNU acum cateva luni"da ma hastagistilor noi PSDisti furam si voi va ofticati pentru ca bani tari sunt pe mana noastra".
12
4
Eu nu vreau decat sa mai sustina inca o data examenul! Acelasi examen, dar cu alti examinatori. Daca ia tot 10, jos palaria! Dar daca ia 5 sau 6...sa mearga direct la Poarta Alba!
19
4
Frumusetea asta, brrrrrrr, a crezut ca nesimtirea si oportuntunismul, pardon- slugarnicia, este nelimitata. Tutoooo, n-ai auzit ca nentu' Dragnea si proasta satului- zisa si V V Dancila, sunt paaaaaaa, unu la puscarie si una ...ce'o stii !? Manglitoareo, ai luat un mare FLITT, du-te fato ca oricum te-ai facut de cacat. Slugooooo...
20
8
Mafia si mafiotii.Cum plmea a ajuns Klaus PRESEDINTE in al doilea mandat cand la ora 21 de abia se inchid urnele si la 21 era cu 67 la suta presedinte?.O golanie pe fata.La ora 21 nu se inumarase niciun vot.Muie securitatii muie ue muie toti care conduc colonia Romania din umbra.
12
20
Hidos specimen, emana otrava din toti porii.
25
6
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
25
10
Muie carcotadi
6
14
Procurorii corupti nu au ce cauta in aceasta functie. Si ea si Zarafina Puiu, doua putregaiuri corupte din sistem.
29
9
Ce vorbesti Franz! A lua 10 cu felicitari nu a gresit nici o virgula. Acum daxa dadea examenul il pica cu 2 cu felicitari. Din cate spune media este si dna Killer cu ceva reclamatii si antecedente. Asa ca 10-le nu soune absolut nimic. Poate candva cine stie va fi si ea anchetata de sectia.asta speciala. Asa ca nu o plangeti cu lacrimi de crocodil. Sa nu-mi purtati pica. Va salut. Mitica
20
11
O prostaloaica , fiica de communist borat. A furat la greu ta-su, un gainar in Portul Constanta.
28
12
acum sa dea explicatii cum de a sustras documente din anchete si cum le-a dat pesedistului vilcov si pe urma poate merge si la puscarie
30
11
Pai daca la butoane este alt DJ...
24
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212