REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Administratora unei asociații de proprietari, trimisă după GRATII după ce a FALSIFICAT cazierul judiciar

Administratora unei asociații de proprietari, trimisă după GRATII după ce a FALSIFICAT cazierul judiciar

Replica API 30 martie 2019 | 00:00 1231

Originalul o dădea de gol!

Originalul o dădea de gol!

A fost condamnată pentru că a furat banii locatarilor unui bloc din cartierul CET, însă decizia instanței nu a oprit-o să-și desfășoare în continuare calitatea de administrator de asociație cu sediul pe strada Pandurului. Până când faptele sale penale au ajuns la urechile oamenilor, care au deschis propria anchetă! Cenzorul asociației i-a cerut cazierul judiciar, însă a primit unul falsificat, fapt pentru care a fost dată pe mâna poliției. Este vorba despre Cornelia Niculae, administratorul Asociației de Proprietari nr.37 Constanța. Magistrații au trimis-o după gratii!

Inspectoratului Județean de Politie Constanța- Serviciul Cazier Judiciar a fost sesizat, de către cenzorul unei asociații de proprietari, cu privire la veridicitatea certificatul de cazierului judiciar eliberat pe numele Niculae Cornelia. Cu această ocazie, martorul a precizat că este cenzor în cadrul Asociației de Proprietari nr.37 Constanța, iar certificatul de cazier respectiv i-a fost înmânat în copie xerox color de către Niculae, care detinea calitatea de administrator al asociației, pentru a fi depus la dosarul personal în vederea justificării condițiilor de legalitate ale funcției de administrator. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că există neconcordanțe între datele înscrise în cazierul judiciar prezentat de martor și datele reale existente în bazele de date, în sensul că exista mențiunea că nu există date cu privire la eventuale antecedente penale. Motiv pentru care individa a fost chemată la poliție să dea explicații.

Femeia era administrator în cadrul asociației din anul 2000. Reprezentanții asociației au aflat, în anul 2015, că aceasta figurează cu condamnări în cazierul judiciar pentru infracțiunile de delapidare și uz de fals, situație în care nu mai avea dreptul de a ocupa funcția de administrator. Solicitându-i-se să prezinte un certificat de cazier în original, după câteva zile s-a prezentat la Asociație cu o copie color a certificatului de cazier judiciar. Numai că, cenzorul a mers cu fotocopia la poliție, iar organul de cercetare penale a început o anchetă. Cornelia Niculae a negat săvârșirea faptei, declarând că a înmânat originalul certificatului de cazier judiciar pentru a face copii, după care l-a primit înapoi și că nu avea nici un motiv de a falsifica documentul întrucât instanța de judecată nu i-a interzis dreptul de a profesa în funcția de administrator în cadrul asociației. Femeia a ajuns pe mâna procurorilor, iar mai apoi în atenția judecătorilor constănțeni, pentru uz de falz. Pe 4 martie, Judecătoria a condamnat-o la 1, 4 luni închisoare...în regim privativ de libertate. Asta pentru că, în trecut, ea a mai fost condamnată la 1,6 luni cu suspendare, pentrua celeași fapte, după ce a fost acuzată de locatarii unui alt bloc din zona CET că i-a lăsat fără apă caldă și căldură, furându-le banii. Femeia a formulat recurs, dosarul ajungând la Curtea de Apel.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa verificati asociatia ob5,a.n.l.poarta6, draghici gerghina cea mai hoata administratora,in cardasie cu raedpp.escracaaa
1
0
verificati-o si pe Dinicut Paulina, are 5 asociatii care le administreaza,e o fosta turnaroare la Secu care cu ajutorul lu Gheorghe Mirela, angajata a primariei cta,a reusit sa ia in administrare 5 asociatii,si de peste 20 de ani nu i s-a facut nici o verificare in acte,fura de rupe,minte precum respira,face ce vrea pt ca are spate la politie si primarie prin aceasta Gheorghe Mirela,o machidoanca care inainte o chema Curumi.Iar aceasta Dinicut Paulina e divortata de peste 35 de ani,traieste cu unu si altu,si au amantii de unde mulge ca asta administreaza 5 asociatii si fura de rupe
4
0
Daca esti hot gandesti ca hoti adica mergeti copii la scoala pentru ca altfel nu veti putea ajunge hoti.Ramai boule la corectat ca spui numai tampenii.
4
2
pe ea au prins - o , pe tine nu te-au prins ca nu ai fost la scoala si ai ramas prost .
3
3
Din fericire au prinso inainte de a se apuca de treaba.Ai puso excroaco suspendarea se transforma in executare fara drept la apel recidivisto asa ar fi normal.
6
4
Mai este una la fel in Cta, care se pretinde administrator la Asociatia de Proprietari 416, zona Trocadero, Sa se verifice si activitatea acestei individe dubioase dpdv psihic!
6
3
In ce tara stramba traim.Un administrator de bloc nu are voie sa fie angajat daca a fost condamnat penal,daca a inselat,daca a furat,etc..In schimb un parlamentar,un sef de partid,un sef de stat are voie sa fie ales in functie daca este borfas cu acte in regula-dupa logica pesedeilor.Deh...libertatea bat-o vina.Libertatea de a fi ales.Tara de cacat.Politicieni de doi bani.
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614