REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Adolescentul din Mangalia, bătut cu bestialitate, condus pe ultimul drum

Adolescentul din Mangalia, bătut cu bestialitate, condus pe ultimul drum

Replica API 15 martie 2020 | 16:59 14523

A trăit intens, a ars ca o torţă, dar flăcara vieţii lui s-a stins nemilos, la doar 14 anișori. Andrei Ivan, adolescentul din Limanu ucis în urma unei bătăi, a fost condus pe ultimul drum, după ce s-a stins, brusc, şi a lăsat în urma lui o mare de lacrimi şi un ocean de mistere, întrebări şi revoltă.

"Ne vom lua rămas bun de la tine cu o greutate în suflet. Ne simțim cu toții vinovați ca nu am putut face mai mult. Drum lin către îngeri copil frumos!", este doar unul dintre sutele de mesaje care însoțesc fotografia lui Andrei.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atunci cel care omoara criminalu va trebui omorat si el la randul lui si tot asa, esti creier
0
1
Crimnalul va omori din nou, zic sa facem economie sa nu mai cheltuim cu procese, casa corectie, puscatie. Vrrun barbat in mangalia care sa rezokve definitv cu gunoiul asta? ochi pt ochi, dinte pt dinte. Cine omoara sa fie omirat sinatunci sa vedeti cum scad crimele in romania.
7
1
Acel copil criminal trebuie ars de viu
17
1
Primiiparintii la puscarie , dupa si criminalu cu mine in pat ....!
4
2
Pacat de tineretea lui. Putere familiei greu incercate. Si un sfat, fuga-i sanatoasa, chiar daca-i rusinoasa.
10
1
AL ASTEPT IN FAVELA SA DEA SOKOTEALA
6
3
Atata timp cat exista politisti corupti gen Nitoi Cristinel comisarul care a fost extirpat viata nu are prioritate. Banu' face legea in Romania , ca la noi la nimenea. Degeaba a stat Nitoi la beciul domnesc ca politistii nu si-au invatat lectia , sunt mai lacomi ca niciodata.
10
1
sa putrezeasca in puscarie
15
3
Pedepsele pt infractiunile cu violenta ar trebui sa fie cele mai mari. Acum faptele de coruptie au pedepse mai mari. O aberatie. Initial in aceasta speta animalul nici macar nu fusese arestat!!! Pt ca procurorul facuse alta incadrare a faptei, care prevedea arest la domiciliu. Victima era in coma, dupa ca animalul l a batut fara mila, si procurorul nu a cerut arestarea. Doar opinia publica a miscat ceva. Dar procurorul nu pateste nimic. De ce? Pt calupta impotrivacoruptiei este mai presus decat drepturile omului. Fratilor treziti va!
22
4
Moarte pentru moarte.... Nu are nici o scuza cacanarul acela. Si maicasa si taicasu trebuie executati fiindca au lasat sa traiasca un cretin.
25
3
Dumnezeu sa-l odihneasca.
31
3
Inteleg indignarea fata de un gest incalificabil, dar totusi violenta fie ea si verbala nu serveste la nimic.E o lectie pentru toti tinerii si ar trebui invatata foarte bine.Avantul tineresc folositi-l altfel, benefic pentru minte si corp, nu huliganic.Andrei, drum lin printre stele, esti o lectie de viata aici pe pamant!
18
4
esti praf suge-o in liniste
6
29
Cel putin 30 de ani de puscarie criminalului. A luat o viata nevinovata
29
3
Ar trebui o lege ca in india fapta pentru fapta acest "bombardier" si el cocos 2 ani de mma sau cum crede ca se numeste sportul ar trebui sa il mutileze sa stea in carucior toata viata lui sa nu isi miste mainile si picioarele si nasul taiat sa moara incet de plamani la ce a facut el nu merita inchisoare ca este prea usoara baga niste ani iese in floarea varstei de acolo si gata dar copilul andrei nu se mai intoarce niciodata
32
2
si criminalul nu pateste nimic?
40
0
Sa ii luati gatlejul
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212