REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Adrian Bîlbă a rămas fără contracandidat la conducerea Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii

Adrian Bîlbă a rămas fără contracandidat la conducerea Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii

Replica API 12 februarie 2019 | 10:45 487

Adrian Bîlbă

Săptămâna viitoare va avea loc o nouă etapă a concursului pentru ocuparea funcției de director al Complexului Muzeal de Ştiinţe al Naturii. Doi candidati și-au depus iniţial proiectele. Unul dintre candidați este Adrian Bîlbă, care dorește să conducă în continuare complexul, iar cel de-al doilea este Angelica Curliscă, ce deține, în prezent, funcția de șef secție Delfinariu. Angelica Curliscă nu a trecut de prima etapă a concursului, întrucât nu a avut documentaţia completă.

“Am avut contracandidat. Nu s-a calificat ca documentaţie, ca termen, şi în consecinţă nu mai am contracandidat. Am avut ca şi intenţie contracandidat. Este vorba de şefa de secţie de la Delfinariu şi care nu a avut documentaţia completă şi nu a fost admisă la etapa următoare, la etapa care presupune analiza unui proiect de management.

După ce acest proiect de management se analizează, se notează de către o comisie formată din specialişti şi numită prin hotărâre de Consiliu Judeţean. După ce se notează, dacă se primeşte nota 7, se procedează la examinarea orală, dacă nu se primeşte nota 7, se reface concursul, se consideră că este insuficientă notă”, a explicat Adrian Bâlbă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa, care candidează pentru un nou mandat. Luni, 18 februarie 2019, va avea loc analiza proiectului de management. Dacă proiectul primeşte minim nota 7 se va trece marţi, 19 februarie 2019, la examenul oral, iar miercuri, 20 februarie 2019, se va anunţa rezultatul concursului. Abia miercuri, 20 februarie 2019, vom afla dacă Adrian Bîlbă va promova concursul pentru ocuparea funcției de director al Complexului Muzeal de Ştiinţe al Naturii sau va deţine în continuare interimatul acesteia.

Acesta se află de şapte ani la şefia complexului, din 2013, iar din 2018 asigură interimatul acestuia.

Amintim că s-a mai susţinut un concurs pentru funcţia de director al complexului în anul 2018.

“Data trecută eu am făcut proiectul de management la nivelul programului minimal. Eu am înţeles din caietul de obiective că mă pot limita la 3 ani, şi nu la 5 ani. Ei bine, nu a fost bine, iar comisia a considerat că trebuie să fac pe cinci ani şi în consecinţă a anulat concursul”, a explicat Adrian Bîlbă.

Dacă va promova concursul, săptămâna viitoare, Adrian Bîlba fi numit pentru un nou mandat de cinci ani.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stimati participanti la comentarii. Nu tot ce apere in presa este de blamat si injurat pe principiul " strugurii la care nu ajung sunt acri ". Il cunosc pe acest domn. Este un medic foarte bun, este un organizator foarte bun. Succes domnule Doctor.
0
1
Dupa chipul si asemanarea celor care-l conduc! Un jeg mai mare ca asta nu exista!
2
0
UN HOT ABJECT. UN IMPOSTOR. UN CIORDITOR COMUNIST. ASA CACAT IMPUTIT DOAR TUTUIANU POATE SA GASEASCA. SE CIORDESC MII DE EUROS IN FIECARE ZI.
2
1
In data de 29 ianuarie 2019? Azi este 12 februarie....
3
0
Claudiule sa sti ca nu e cat crezi tu..se ciupeste as zice! Ia incearca sa faci tu rost de macrou pt delfini??? Si asta tot timpul anului...sa fie la timp...sa ai masini frig...etc Ceva mai bine e pe tot felu de constructi! Dar sincer Balba a pus suflet aici si se preocupa !
5
2
Cine controleaza modul de achizitii a hranei animalelor din "dotare"? Fura hotul asta balbait de rupe....plateste cantitati duble fata de ce intra in depozit iar diferenta de bani...para-ndarat!
5
3
Bag pula in gura ta de sluga balbaita
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108