REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Adrian Năstase propune concedierea a 25% din bugetari

Adrian Năstase propune concedierea a 25% din bugetari

Replica API 4 august 2022 | 19:46 2819

Fostul premier Adrian Năstase a declarat joi, la Antena 3, că în opinia sa, Guvernul ar trebui să reducă cu 25% numărul bugetarilor.

Adrian Năstase

„În România sunt, în momentul de față, 1,25 milioane de bugetari. Când eu eram premier erau 800.000. Cred că o reducere de 25% a numărului bugetarilor ar însemna o economie reală în banii de la buget. Tonner-ul și celelalte hârtii, astea nu fac economii”, a declarat Năstase, scrie stiripesurse.ro.

El a adăugat că este „evident” o măsură nepopulară, însă „e nevoie de măsuri mult mai radicale” și că actualul Guvern ar putea să adopte o asemenea măsură pentru că se află într-un moment politic prielnic:

„PNL și PSD sunt la guvernare, deci nu este nicio șansă că o astfel de măsură radicală să fie jucată de unul împotriva celuilalt în vederea alegerilor”, a explicat Năstase.

Fostul premier a adăugat: Când am fost popular, am pierdut alegerile, poate că fiind nepopular le-aș câștiga”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fapt 50 la suta dintre bugetari ar trebui concediati, multi trag matza de coada asteptand sa treaca timpul si sa-si ia salariile uriase. Dar nimeni nu are curaj sa faca reduceri, oare de ce?
0
0
Pai bai pwla, nu cumva voi ati infiintat tot felul de agentii si comisii cu apropiati si salarii babane!? Nu cumva voi ati angajat toate amantele si acolitii prin tot felul de cabinete!? Nu cumva VOI ati devalizat tara, ati jefuit tot!? Nu cumva vrei tu sa ne lasi dracu in pace si sa mai incerci odata treaba cu pistolul!?
1
0
deci nu sunteti de acord cu parerea mea ca brailoiu e un hotz ordinar ca altfel nu stergeati postarea.
1
0
Nu PSD-ul tau ia angajat Adita,fwtute-n cwr
0
0
90% dintre bugetari trebuie concediati!...intr-o firma privata, munca de birou a 20 de bugetari o fac fara probleme, 2 angajati...
1
0
Nu se mai satura
0
0
Sunt de acord! Sa ii dea afara pe fraierii care nu sunt in PSD. Eu lipesc de 25 de ani afise, pup in fund toti sefii, cotizez la partid. La alegeri va rog eu, sa votati tot cu PSD. Sa mai stau si eu pe scaunul asta caldut pana la pensie.
0
0
Ce retorica proastaa ai.ai inghit momeala cu tot cu pescar.daca citesti articolul INCLUSIV finalul vei vedea despre ce e vorba.este vorba de A CASTIGA ALEGERI.pt ca policianul roman spune ce vrei sa auzi pana cand ajunge in parlament.dupa care 4 5 ani iti spune motivele pt care nu face ce a spus.in acelasi timp are grija de familia prietenii si partid.are grija sa fie angajati pe bani multi si sa livreze partidilui ce trebuie.Sa ne spuna Nastase cum a pus mana fisu pe terenurile de la Corbu Costinesti si nu numai.aaa,stiu,din leafa de bugetar.da te n mm Nastase 10 case
0
0
Te-a invatat rusinea? Nesimtitule
0
0
Spune-ne mai bine cum ai vandut Rompetrol austriecilor ! Matusa Tamara mai traieste , este bine ? Lasa in pace oamenii care muncesc la stat , spune mai bine adevarul cu impuscatul in gat , la misto ! Ce aveai pe constiinta ? Ai cam prins glas in ultimul timp ! Pregatesti terenul politic celor 2 progenituri ale tale ?
1
0
Indiferent de ce parere avem despre un politician trebuie sa analizam ce spune. Are dreptate suta la suta, jumatate din functionarii de astazi nu fac nimic toata ziua ba poate si incurca, nu mai comentam ca sunt pile, curve, rude, etc. Astia doar sug de la buget si ceilati 50% fac treba.
1
0
Data viitoare te rugam sa iei linia de tragaci mai bine !
2
0
Bai homosexualule, intai trebuie taiate pensiile nesimtite pentru cei care nu muncesc, iar abia apoi salariile pentru pentru cei care muncesc.
0
0
Primul bugetar care trebuie redus la Constanta este politistul Olteanu Valeriu - iarba, total inutil Primariei Municipiului Constanta.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212