REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Adriana Șlincu, fost viceprimar din Techirghiol, hărțuită de un vechi colaborator

Adriana Șlincu, fost viceprimar din Techirghiol, hărțuită de un vechi colaborator

Ana Maria LIPAN 17 februarie 2023 | 00:00 4123

Fosta viceprimăriță din Techirghiol, Adriana Șlincu, este hărțuită de un vechi colaborator al primăriei, un individ ce s-a ocupat în trecut de realizarea unui site web al Primăriei Techirghiol și promovarea lui în online. În prezent însă principala activitate a acestuia este denigrarea politicienilor locali, pe care îi șantajează în scopul obținerii unor sume de bani. Refuzul acestora de a coopera duce la lansarea unor zvonuri, lipsite de adevăr, dar care afectează imaginea celor vizați, punându-le la îndoială integritatea. Pe această cale au ajuns în atenția noastră anumite informații, care odată verificate s-au dovedit a fi false.

Adriana slincu, fost viceprimar din Techirghiol, hartuita de un vechi colaborator Adriana Șlincu

Recent o sursă anonimă a adus în atenția redacției noastre o informație care ar fi avut potențialul de a cauza nemulțumirea publicului, având un impact puternic în special asupra comunității orașului Techirghiol. Conform acesteia, fosta viceprimăriță, Adriana Șlicu, ar deține un apartament ANL, pe care l-ar închiria unei alte familii, o situație problematică dacă luăm în considerare funcțiile pe care aceasta le-a ocupat în trecut, dar și bunurile deținute de aceasta și soțul ei.

Am demarat o investigație, ce a avut ca pași incipienți consultarea declarațiilor de avere ale Adrianei Șlincu, unde nu se regăsesc date despre deținerea unui locuințe ANL. Pentru a face lumină în acest caz, am mers direct la sursă, contactând-o pe fosta viceprimăriță, ale cărei declarații au eliminat suspiciunile cu privire la acest subiect.

Adriana slincu, fost viceprimar din Techirghiol, hartuita de un vechi colaborator
„Mă tot hărțuiește cineva. Este un personaj care vrea niște bani de la mine. Are o firmă de publicitate, care activează în București. Atacă mai mulți politicieni în felul acesta. Șantajul lui avea ca scop să mă determine să-i plătesc niște bani. El este techirghiolean. Apar în felul acesta tot felul de informații false. Eu nu dețin și nu am deținut niciodată un ANL. E ușor să arunci tot felul de informații eronate în spațiul online.”, ne-a dezvăluit aceasta.

Potrivit surselor noastre vizată de această campanie de defăimare nu ar fi doar Adriana Șlincu, ci și fostul Primar al orașului Techirghiol, Adrian Stan. Numele individului responsabil este Traian Voicu, apropiat al unicului asocial din cadrul firmei Cinic Film Services SRL, Ionela-Jeni Grigore. Modul în care acesta acționează este menit să îi acopere urmele, folosindu-se de numeroase adrese de e-mail și conturi de social media.

Adriana slincu, fost viceprimar din Techirghiol, hartuita de un vechi colaborator Adrian Stan

Situația capătă un nou aspect, între această firmă și Primăria Techirghiol existând un istoric. În anul 2019, firma cu sediul social în București a obținut un contract pentru prestarea de servicii de mentenanță și promovare a site-ului oficial al primăriei, dar și a rețelelor sociale contra sumei de 28.000 lei fără TVA, adică 4000 de lei fără TVA/lună. Durata acestuia era de 7 luni, cu posibilitatea de prelungire. În acest context se potrivește mai bine decât în orice alt caz zicala „prietenii de ieri, dușmanii de azi”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soceanu cred că o să-i devină coleg de celulă lui Mazăre!
8
0
La Techirghiol e nevoie de dna si de toata justitia :)) sa fie luati la mana primarul, viceprimarul si toti consilierii si apropiatii. Cea mai mare "mafie" - tupeistul de Soceanu cu vicele au furat o stație de autobuz, o bucata din Teatru pe care acus l-a reabilitate si alte zeci de terenuri si case puse pe numele unor apropiati - lasatine cu traian voicu si slincu.. atentie mai mare la adevaratii hoti
8
0
Doamna chiar are apartament în blocul ANL
2
4
Traian Voicu este omul actualului primar, Iulian il plateste si acum de la Primarie, nu a lucrat cu Adriana si nici cu Stan. Este unealta PNL . Cum ridica capul careva cum sare Traian Voicu in apararea lui Iulica
12
2
Va oftica faptul ca doamna Slincu are preocupări elevate fata de voi, nu? Are o gradinita minunata, este un șef iubit la centrul de asistenta sociala, este ecologista și da peste nas tuturor prostilor
17
3
Anl-ul cu pricina exista si il detine cu adevarat…ba chiar trage cu dintii de el nu vrea sa il cedeze , a fost si somata sa faca renunte….Hotul striga hotul stiti cum se zice…
4
10
Și noi suntem p****i. :) Cum ati gatuit strada Marasti cu gradinita? Cand s-a obtinut ANL-ul, nu erati viceprimar sau consilier local? Cum ati obtinut terenuri prin techirghiol?
2
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272