REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Afaceristul Iorov a pierdut DEFINITIV procesul cu Primăria şi Poliţia Locală în dosarul lucrărilor ILEGALE la blocul din Mamaia

Afaceristul Iorov a pierdut DEFINITIV procesul cu Primăria şi Poliţia Locală în dosarul lucrărilor ILEGALE la blocul din Mamaia

Replica API 20 mai 2019 | 08:04 638

Alexandru George Iorov a pierdut definitiv procesul cu Primăria Constanţa! Acesta este obligat să defiinţeze lucrările demarate la apartamentele din stațiunea Mamaia şi să aducă imobilul la stadiul iniţial. Decizia a fost pronunţată pe 25 aprilie, de Tribunalul Constanţa. Totuşi, acesta pare să nu se resemneze şi nu acceptă ideea că va pierde banii investiţi, şi nici pe cei care urmează să-i încaseze din chirii. Apartamentele transformate în garsonieră urmează să fie închiriate, spun vecinii. Între timp, procurorii analizează plângerile formulate pe numele afaceristului.

Reamintim că, în vara anului 2018, Poliția Locală i-a impus să stopeze lucrările la apartamentele sale din imobilul situat în Mamaia, zona Butoaie, pentru că nu avea autorizație. Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei la sfârșitul anului trecut, Alexandru George Iorov, fiul fostului director in cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, Gheorghe Iorov, şi finul lui Radu Mazăre, a solicitat, pe calea ordonanței președințiale, suspendarea măsurii dispuse prin procesul verbal de constatare și sancționare a contravențiilor din 2 august 2018, respectiv oprirea executării lucrărilor de construcții până la judecata definitivă a dosarului de plângere contravențională. El a realizat compartimentări interioare la apartamentele 40 și 41 la blocul 501 în suprafața utilă de 280 mp fiecare, prin desființarea în totalitate a pereților interiori existenți din zidărie BCA și realizarea unei noi recompartimentări prin montare structuri de susținere din metal…și monturi și panouri rigips”. Potrivit vecinilor, Iorov a trasformat cele două apartamente în garsoniere, 14 la număr. Deși în procesul verbal de contravenție s-a dispus oprirea executării lucrărilor de construcții, de la data aplicării sancțiunii, precum și aducerea apartamentelor nr. 40 și 41 la starea inițială, Iorov a continuat să desfășoare lucrări, pe care le-a finalizat, recent. „Lucrările s-au finalizat. Acum,. Le închiriează. N-o să las lucrurile aşa. I-am făcut plângere penală”, a spus Mădălina Ciupercă, locatar.

Poliția Locală a sesizat şi ea organele de cercetare penală în cazul construcțiilor ilegale demarcate de Alexandru Iorov în apartamentele din Mamaia. Polițiștii au reușit să intre în imobil, în urmă cu câteva săptămâni, și au constatat diferențe de construcții din momentul în care a fost sancționat, în vara anului trecut, și în prezent.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnul sau doamna Nume care nu ai curajul sa iti asumi ceea ce gandesti ne dezvaluintu ti identitatea si care nu esti in tem cu problema din acest bloc dar vorbesti asa din pura rautate.Te informez ca aici se pune in pericol viata multor familii deoarece structura blocului este afectata de aceasta constructie ilegala.Asa ca mai bine ai vedea partea buna a lucrurilor dar tu esti prea ocupat sau ocupata sa arunci cu noroi in stanga si dreapta.Mult succes ,esti pe drumul cel bun asa o sa reusesti in viata avand grija de ce fac altii nu te concentra la problemele tale.
1
0
Gabriel Daraban viitorul primar al constantei
3
1
Ma apuca rasu. Ia facut plangere Madalina Ciuperca, fata infractorului Gabi Ciuperca, ca nu a respectat compartimentarile interioare. Dar tactu cand a furat bani de ti a luat apartament acolo a respectat legea? Pe de alta parte si Iorov se linge pe pula pentru fiecare leu. Asa merita zgarcitu asta
3
3
Sa fiti voi sanatosi de cand s-a eliberat si autorizatia de construire pentru blocul lui Galani din Tomis Plus. La ora asta cred ca este si intabulat. Toate astea dupa un proces pierdut cu Primaria Constanta dar cu binevointa viceprimarului Mitica Babu
4
1
Pai din cauza asta este mare afacerist asta ptentru ca se pise pe deciziile judecatorilor,daca legile sunt facute doar pentru alti ce concurenta sa aiba "omul de afaceri".
6
1
De blocul lui Galani, ce se mai aude? S-a prescris? De blocul de pe Portitei colt cu Frunzelor, la fel? Tot pe loc pe loc ?
14
0
Daca vrea sa fie constructia intr-o anumita forma, sa cumpere vechiturile din centrul orasului sa le demoleze si sa construiasca un imobil asa cum vrea !
10
1
Stai linistit, finule, ca doar tot oamenii mei sunt la butoane la primarie! Ai rabdare ca se rezolva. PS- Pup-o si pe finutza, ca multe a facut si desfacut cat mi-a fost sefa de cabinet.
11
3
Cand Babu si restu de machedoni in mamaia nord - navodari ? sa-i luam pe sus pe toti si sa le facem dosare . Acesti infractori oridinari .
36
1
Asta mic e un atarna buca si-un coi sub toc
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102